نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چگونه میتوان دو لیست باکس را با یک کنترل اسکرول بار به هم متصل کرد؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    چگونه میتوان دو لیست باکس را با یک کنترل اسکرول بار به هم متصل کرد؟

    چگونه میتوان دو لیست باکس را با یک کنترل اسکرول بار به هم متصل کرد به گونه ای که اسکرول بار دو لیست باکس نمایان نشود
    منظورم اینکه هر دو لیست باکس همزمان به هم پیمایش بشوند ولی از اسکرول خودشان استفاده نکنند
    عکس


    pic3.png

  2. #2

    نقل قول: چگونه میتوان دو لیست باکس رابا یک کنترل اسکرول بار به هم متصل کرد?

    با استفاده از کدهای زیر می توانید عمل اسکرول اتوماتیک را روی کنترل مورد نظر انجام دهید . این کار برای مواقعی همچون نمایش انتهای یک گزارش می تواند مفید می باشد .

    textBox1.SelectionStart = textBox1.Text.Length;
    textBox1.ScrollToCaret();ListBox

    listBox1.SelectedIndex = listBox1.Items.Count - 1;
    listBox1.SelectedIndex = -1;ListView

    listView1.EnsureVisible(listView1.Items.Count - 1);TreeView

    treeView1.Nodes[treeView1.Nodes.Count - 1].EnsureVisible();DataGridView

    dataGridView1.FirstDisplayedCell =
    dataGridView1.Rows[dataGridView1.Rows.Count - 1].Cells[0];

    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 27 آذر 1393 در 19:05 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: چگونه میتوان دو لیست باکس رابا یک کنترل اسکرول بار به هم متصل کرد?

    کاربر محترم dele_ghamgin_2008
    مجکرم
    عزیز برای APPForm میخواهم

  4. #4

    نقل قول: چگونه میتوان دو لیست باکس رابا یک کنترل اسکرول بار به هم متصل کرد?

    نقل قول نوشته شده توسط alexmcse مشاهده تاپیک
    کاربر محترم dele_ghamgin_2008
    مجکرم
    عزیز برای APPForm میخواهم
    منم برات تحت ویندوز فرستادم . این خودش یک سری کد رو بهش اضافه کردم . تو دیکه هاش رو پاک کن

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: چگونه میتوان دو لیست باکس رابا یک کنترل اسکرول بار به هم متصل کرد?

    نقل قول نوشته شده توسط dele_ghamgin_2008 مشاهده تاپیک
    منم برات تحت ویندوز فرستادم . این خودش یک سری کد رو بهش اضافه کردم . تو دیکه هاش رو پاک کن
    ممنون
    این کدها را درون چه رویدادی باید نوشت؟

  6. #6

    نقل قول: چگونه میتوان دو لیست باکس رابا یک کنترل اسکرول بار به هم متصل کرد?

    یک لیست باکس رو با یه اسکرول چطور متصل می کنن؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: چگونه میتوان دو لیست باکس را با یک کنترل اسکرول بار به هم متصل کرد؟

    سلام
    این لینک رو نگاه کنید.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: چگونه میتوان دو لیست باکس را با یک کنترل اسکرول بار به هم متصل کرد؟

    نقل قول نوشته شده توسط alexmcse مشاهده تاپیک
    چگونه میتوان دو لیست باکس را با یک کنترل اسکرول بار به هم متصل کرد به گونه ای که اسکرول بار دو لیست باکس نمایان نشود
    منظورم اینکه هر دو لیست باکس همزمان به هم پیمایش بشوند ولی از اسکرول خودشان استفاده نکنند

    اگه منظورتون اینه که لیست باکس ابدا اسکرول بار خودش رو نداشته باشه در این صورت بایستی خودتون یه لیست باکس سفارشی بسازین
    چون در حالت عادی نمی شه اسکرال بار لیست باکس رو برداشت یا مخفی کرد

    کد لیست باکس سفارشی بدون اسکرول بار :

     public class MyListBox : System.Windows.Forms.ListBox
    {

    private bool mShowScroll;

    protected override System.Windows.Forms.CreateParams CreateParams
    {

    get
    {
    System.Windows.Forms.CreateParams tempCreateParams = null;

    CreateParams cp = base.CreateParams;

    if (!mShowScroll)
    {
    cp.Style = cp.Style & ~0X200000;
    }

    return cp;

    }

    }

    public bool ShowScrollbar
    {

    get
    {

    return mShowScroll;

    }

    set
    {

    if (value == mShowScroll)
    {
    return;
    }

    mShowScroll = value;

    if (Handle != IntPtr.Zero)
    {
    RecreateHandle();
    }

    }
    }
    }


    وبرای اینکه اسکرال بار لیست باکس نشون داده نشه :

                 myListBox1.ShowScrollbar = false;
    myListBox2.ShowScrollbar = false;



    اینطوری :

    Untitled.jpg
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله khokhan : جمعه 28 آذر 1393 در 19:28 عصر

تاپیک های مشابه

  1. چگونه آیتم های لیست باکس را در اکسل بریزم؟
    نوشته شده توسط dele_ghamgin_2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 22 مهر 1393, 14:57 عصر
  2. سوال: چگونه آیتم های لیست باکس را در فایل اکسل ذخیره کنم ؟
    نوشته شده توسط dele_ghamgin_2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 28 اسفند 1392, 12:59 عصر
  3. سوال: چگونه میتوان یک لیست باکس غیر ویژوال ایجاد کرد ؟
    نوشته شده توسط مجتبی جوادی در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 28 دی 1391, 20:04 عصر
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 23 شهریور 1385, 08:43 صبح
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 03 مرداد 1384, 14:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •