نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چطوری اگر ساعت سیستم برابر فیلد زمان شد به کاربر هشدار داده شود ؟

  1. #1

    چطوری اگر ساعت سیستم برابر فیلد زمان شد به کاربر هشدار داده شود ؟

    چطوری اگر ساعت سیستم برابر فیلد زمان شد به کاربر هشدار داده شود ؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار gilsoft
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    رشت
    پست
    753

    نقل قول: چطوری اگر ساعت سیستم برابر فیلد زمان شد به کاربر هشدار داده شود ؟

    نقل قول نوشته شده توسط lllarashlll مشاهده تاپیک
    چطوری اگر ساعت سیستم برابر فیلد زمان شد به کاربر هشدار داده شود ؟
    سلام دوست عزیز

    ببین از نمونه پروژه‌ای که ضمیمه کردم .. میتونی ایده بگیری ؟

    موفق باشید .....
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    قوانین سایت برنامه نویس [به هیچ عنوان از طریق پیام خصوصی به سوالات پاسخ داده نمی‌شود.]
    حمید محرابی

    چون وا نمیکنی گِره‌ای خود گِره مّشو / ابرو گشاده باش چو دستت گشاده نیست

  3. #3

    نقل قول: چطوری اگر ساعت سیستم برابر فیلد زمان شد به کاربر هشدار داده شود ؟

    سلام
    ممنون
    راستش مفید بود ولی دستور sql توش بکار برده نشده
    من یه ستون زمان دارم تو دیتاگریدویو ک دیتاگرید هم بر اساس اون مرتبه و میخام وقتی ساعت سیستم برسه به هرکدوم از ساعتا یه هشداری به کاربر بده
    هرکی بلده کمک کنه خیلی لطف کرده

  4. #4

    نقل قول: چطوری اگر ساعت سیستم برابر فیلد زمان شد به کاربر هشدار داده شود ؟

    نقل قول نوشته شده توسط lllarashlll مشاهده تاپیک
    سلام
    ممنون
    راستش مفید بود ولی دستور sql توش بکار برده نشده
    من یه ستون زمان دارم تو دیتاگریدویو ک دیتاگرید هم بر اساس اون مرتبه و میخام وقتی ساعت سیستم برسه به هرکدوم از ساعتا یه هشداری به کاربر بده
    هرکی بلده کمک کنه خیلی لطف کرده
    شما اول اون ساعتی که تو سلول گریدویو نوشته رو بر اساس دو نقطه جدا کنی که ساعت و دقیقه و ثانیه جدا بشن و بعد چک کن که با ساعت سیستم برابر شده یا نه
    Private Sub button1_Click(sender As Object, e As EventArgs)
    timer1.Interval = 1000
    timer1.Enabled = True
    End Sub

    Private Sub timer1_Tick(sender As Object, e As EventArgs)
    Dim SplitTime As String() = New String(0) {}
    Dim Time As String = dataGridView1.Rows(0).Cells(0).Value.ToString()
    SplitTime = Time.Split(":"C)
    If SplitTime(0) = DateTime.Now.Hour.ToString("00") And SplitTime(1) = DateTime.Now.Minute.ToString("00") And SplitTime(2) = DateTime.Now.Second.ToString("00") Then
    MessageBox.Show("your text")
    End If
    End Sub

  5. #5

    نقل قول: چطوری اگر ساعت سیستم برابر فیلد زمان شد به کاربر هشدار داده شود ؟

    نقل قول نوشته شده توسط erfan_urchin مشاهده تاپیک
    شما اول اون ساعتی که تو سلول گریدویو نوشته رو بر اساس دو نقطه جدا کنی که ساعت و دقیقه و ثانیه جدا بشن و بعد چک کن که با ساعت سیستم برابر شده یا نه
    Private Sub button1_Click(sender As Object, e As EventArgs)
    timer1.Interval = 1000
    timer1.Enabled = True
    End Sub

    Private Sub timer1_Tick(sender As Object, e As EventArgs)
    Dim SplitTime As String() = New String(0) {}
    Dim Time As String = dataGridView1.Rows(0).Cells(0).Value.ToString()
    SplitTime = Time.Split(":"C)
    If SplitTime(0) = DateTime.Now.Hour.ToString("00") And SplitTime(1) = DateTime.Now.Minute.ToString("00") And SplitTime(2) = DateTime.Now.Second.ToString("00") Then
    MessageBox.Show("your text")
    End If
    End Sub
    متاسفانه این جواب نمیدهو شایدم من اشتباه میزنم

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 26 شهریور 1392, 21:05 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 24 شهریور 1392, 18:27 عصر
  3. پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 03 اردیبهشت 1392, 18:16 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 02 اردیبهشت 1391, 11:58 صبح
  5. پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 09 مهر 1385, 19:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •