نمایش نتایج 1 تا 25 از 25

نام تاپیک: استفاده از DropDownList و نتیجه لحظه ای

  1. #1

    استفاده از DropDownList و نتیجه لحظه ای

    سلام

    من می خواهم زمانی که مقدار یکی از DropDownList هام تغییر کنه عملیاتی مثل نشون داده یک مبلغ رو انجام بدم قبلا در web forms از event ها می شد استفاده کرد در MVC چطور این مورد رو پیاده سازی کنم ؟

    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: استفاده از DropDownList و نتیجه لحظه ای

    نقل قول نوشته شده توسط jaykob مشاهده تاپیک
    سلام

    من می خواهم زمانی که مقدار یکی از DropDownList هام تغییر کنه عملیاتی مثل نشون داده یک مبلغ رو انجام بدم قبلا در web forms از event ها می شد استفاده کرد در MVC چطور این مورد رو پیاده سازی کنم ؟

    با تشکر
    سلام
    باید با جکوئری اینکارو بکنی.

  3. #3

    نقل قول: استفاده از DropDownList و نتیجه لحظه ای

    نقل قول نوشته شده توسط alef.divar مشاهده تاپیک
    سلام
    باید با جکوئری اینکارو بکنی.
    سلام

    ممنون دوست عزیز . اما راهنماییتون به شدت کلی بود در این حد و اندازه می دونم دنبال یک مثال برای پیاده سازی هستم

    با تشکر

  4. #4

    نقل قول: استفاده از DropDownList و نتیجه لحظه ای

    سلام دوست عزیز
    همونطوری که دوستمون گفتن باید از جی کوئری استفاده کنی. یه قطعه کدی که خودم از اون استفاده می کنم:
    فرض می کنیم میخوایم با تغییر مقدار انتخاب شده DropDownList، نتیجه ای از سرور دریافت کنیم و اون رو نمایش بدیم.
    این کد برای View استفاده میشه:

    <script type="text/javascript">
    $(function() {
    $('#MyDropDownList').change(function() {
    $.ajax({
    url: "/admin/jobs/getlist",
    type: 'POST',
    data: { id: $('#MyDropDownList').val() },
    complete: function() {
    $('#progress').hide();
    },
    success: function(result) {
    $('#jobDiv').html(result);
    }
    });
    return false;
    });
    });
    </script>

    برای Controller هم :

    [HttpPost]
    [AccessAuthorize(Roles = "Admin")]
    public virtual ActionResult GetList()
    {
    // Request.Form["Id"] --> برای دسترسی به متغیر ارسال شده
    // انجام عملیات مورد نظر و پاس دادن مدل
    return PartialView(MVC.Admin.Jobs.Views._GetList, model);
    }

    کلی گفتم، اگه جایی سوال بود در خدمت هستم

  5. #5

    نقل قول: استفاده از DropDownList و نتیجه لحظه ای

    سلام
    من دو تا dropdownlist دارم که مقدار اولی که انتخاب شد بر اساس اولی دومی پر بشه لطفا یک مثال کامل در این زمینه بگذارید با قبلا با asp.net کار می کردم و تازه mvc شروع کردم و زیاد با jquery کار نکردم .ممنون

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    在上帝面前
    پست
    374

    نقل قول: استفاده از DropDownList و نتیجه لحظه ای

    سلام
    از آدرس زیر می توانید راهنمای کامل را دریافت نمایید

    ساخت dropdown مرتبط

  7. #7

    نقل قول: استفاده از DropDownList و نتیجه لحظه ای

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadreza.najafipour مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    همونطوری که دوستمون گفتن باید از جی کوئری استفاده کنی. یه قطعه کدی که خودم از اون استفاده می کنم:
    فرض می کنیم میخوایم با تغییر مقدار انتخاب شده DropDownList، نتیجه ای از سرور دریافت کنیم و اون رو نمایش بدیم.
    این کد برای View استفاده میشه:

    <script type="text/javascript">
    $(function() {
    $('#MyDropDownList').change(function() {
    $.ajax({
    url: "/admin/jobs/getlist",
    type: 'POST',
    data: { id: $('#MyDropDownList').val() },
    complete: function() {
    $('#progress').hide();
    },
    success: function(result) {
    $('#jobDiv').html(result);
    }
    });
    return false;
    });
    });
    </script>

    برای Controller هم :

    [HttpPost]
    [AccessAuthorize(Roles = "Admin")]
    public virtual ActionResult GetList()
    {
    // Request.Form["Id"] --> برای دسترسی به متغیر ارسال شده
    // انجام عملیات مورد نظر و پاس دادن مدل
    return PartialView(MVC.Admin.Jobs.Views._GetList, model);
    }

    کلی گفتم، اگه جایی سوال بود در خدمت هستم

    سلام

    تو کدی که گذاشتین آدرس
    url: "/admin/jobs/getlist",
    مربوط به چه فایلی نمی دونم این آدرس چطور بدم
    بعد تو کدای سرور:
    returnPartialView(MVC.Admin.Jobs.Views._GetList, model);
    این رو هم نمی دونم چی باشه تو پروژه خودم

  8. #8

    نقل قول: استفاده از DropDownList و نتیجه لحظه ای

    نقل قول نوشته شده توسط helpsos مشاهده تاپیک
    سلام
    از آدرس زیر می توانید راهنمای کامل را دریافت نمایید

    ساخت dropdown مرتبط
    سلام
    ممنون از لینکی که گذاشتین اما نمی دونم چرا با تغییر دراپ دون اولی دومی هیچی نشون نمی ده؟؟؟
    اگه این کدا جایی خطا داره لطفا راهنمایی کنین

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار aroshanzamir
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    462

    نقل قول: استفاده از DropDownList و نتیجه لحظه ای

    نقل قول نوشته شده توسط homa sadeghi مشاهده تاپیک
    سلام
    ممنون از لینکی که گذاشتین اما نمی دونم چرا با تغییر دراپ دون اولی دومی هیچی نشون نمی ده؟؟؟
    اگه این کدا جایی خطا داره لطفا راهنمایی کنین
    سلام
    می خواهید شما کدی که نوشتید بزارید شاید اشتباهی شده باشه //
    دوم Break Point بزارید نتیجه را ببیند داره چی میشه ؟
    سوم من خودم از این روش دارم در پروژه هام استفاده می کنم و هیچ مشکلی هم نداره

    موفق باشی

  10. #10

    نقل قول: استفاده از DropDownList و نتیجه لحظه ای

    مدهای ویو




    @{
    ViewBag.Title = "InsertGrade";
    Layout = "~/Views/Shared/_LayoutPage_Other.cshtml";

    }
    <script >
    $('#Classss').change(function () {
    jQuery.getJSON('@Url.Action("SelectClass","Teacher ")', { id: $(this).attr('value') }, function (data) {
    $('#less').empty();
    jQuery.each(data, function (i) {
    var option = $('<option></option>').attr("value", data[i].Id).text(data[i].BookName);
    $("#less").append(option);
    });
    });
    });








    </script>


    <div class="container">
    @Html.DropDownList("ClassList", (SelectList)ViewBag.Class, "-- انتخاب ---", new { id = "Classss" })
    @Html.DropDownList("lessonList", (SelectList)ViewBag.Lesson, "-- انتخاب ---", new { id = "less" })

    [/LTR_INLINE][/LTR_INLINE][/LTR_INLINE]


    کدهای کنترلر



    public ActionResult InsertGrade()
    {
    ViewBag.Class = new SelectList(db.TableGroups, "Id", "Title");
    ViewBag.Lesson = new SelectList(db.TableLessons, "Id", "BookName");

    return View();
    }


    public ActionResult SelectClass(int id)
    {


    var categoris = db.TableLessons.Where(z=>z.Id>127).Select(c => new { c.Id, c.BookName });
    return Json(categoris, JsonRequestBehavior.AllowGet);
    }

  11. #11

    نقل قول: استفاده از DropDownList و نتیجه لحظه ای

    روی خط اول اکشن SelectClass بریک پوینت گذاشتم اما روی این خط بریک نمی شه انگار اصلا این اکشن اجرا نمی شه

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار aroshanzamir
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    462

    نقل قول: استفاده از DropDownList و نتیجه لحظه ای

    یه سوال این view و controller در یک area قرار داره ؟ مثلا controller و view های بخش ادمین

  13. #13

    نقل قول: استفاده از DropDownList و نتیجه لحظه ای

    نقل قول نوشته شده توسط aroshanzamir مشاهده تاپیک
    یه سوال این view و controller در یک area قرار داره ؟ مثلا controller و view های بخش ادمین

    بله هر دو توی یک Area هستن

  14. #14

    نقل قول: استفاده از DropDownList و نتیجه لحظه ای

    سلام به دوستان اگر ممکناگه ممکن یه پروژه کامل که فقط دو تا دارپ دون داشته باشه بگذارن که من بتونم اجرا کنم
    ممنون از همگی

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار aroshanzamir
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    462

    نقل قول: استفاده از DropDownList و نتیجه لحظه ای

    نقل قول نوشته شده توسط homa sadeghi مشاهده تاپیک
    بله هر دو توی یک Area هستن
    اگر توی یک area خاص هستند بجای URL.Action بنویس :

    name area/controller/action/


    / نام ناحیه / نام کنترولر / نام اکشن

    بنوس ..باید جواب بگیری ..

  16. #16

    نقل قول: استفاده از DropDownList و نتیجه لحظه ای

    ممنون از شما
    متوجه نشدم
    کد رو دقیق چطور بنویسم؟؟

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار aroshanzamir
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    462

    نقل قول: استفاده از DropDownList و نتیجه لحظه ای

    بجای URL.Action بنویس :
    "area name/controller name/action name/"
    منظورم اینه که آدرس را مستقیم بنویس...area name : نام area
    controller name : نام کنترولر:Teacher
    action name : نام متد اکشن :SelectClass

  18. #18

    نقل قول: استفاده از DropDownList و نتیجه لحظه ای

    نقل قول نوشته شده توسط aroshanzamir مشاهده تاپیک
    بجای URL.Action بنویس :
    "area name/controller name/action name/"
    منظورم اینه که آدرس را مستقیم بنویس...area name : نام area
    controller name : نام کنترولر:Teacher
    action name : نام متد اکشن :SelectClass

    نه متاسفانه دوست من مشکل این قسمت نیست

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار aroshanzamir
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    462

    نقل قول: استفاده از DropDownList و نتیجه لحظه ای

    اگر جواب نگرفتید بگید یک مثال آپلود کنم ...

    موفق باشی

  20. #20

    نقل قول: استفاده از DropDownList و نتیجه لحظه ای

    نقل قول نوشته شده توسط homa sadeghi مشاهده تاپیک
    سلام

    تو کدی که گذاشتین آدرس
    url: "/admin/jobs/getlist",
    مربوط به چه فایلی نمی دونم این آدرس چطور بدم
    بعد تو کدای سرور:
    returnPartialView(MVC.Admin.Jobs.Views._GetList, model);
    این رو هم نمی دونم چی باشه تو پروژه خودم
    آدرس Url مربوط به Area که اسمش Admin هستش. Jobs اسم Controller و GetList اسم Action مورد نظر هستش.
    چون توی پروژه ی خودم از T4MVC استفاده می کنم
    MVC.Admin.Jobs.Views._GetList رو نوشتم. شما کافیه نام PartialView خودتون رو بنوییسید. مثلا: "_GetList"

  21. #21

    نقل قول: استفاده از DropDownList و نتیجه لحظه ای

    نقل قول نوشته شده توسط aroshanzamir مشاهده تاپیک
    اگر جواب نگرفتید بگید یک مثال آپلود کنم ...

    موفق باشی

    اگه ممکن مثال آپلود کنین ممنون

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار aroshanzamir
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    462

    نقل قول: استفاده از DropDownList و نتیجه لحظه ای

    نقل قول نوشته شده توسط homa sadeghi مشاهده تاپیک
    اگه ممکن مثال آپلود کنین ممنون
    سلام دوست من : وقت شما بخیر

    مثال پیوست شد

    دانلود

    http://uplod.ir/zb60kf3gtg3v/WebApplication_.zip.htm

    موفق و پیروز باشی

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار aroshanzamir
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    462

    نقل قول: استفاده از DropDownList و نتیجه لحظه ای

    دو منبع داده داریم که به صورت پیش فرض مقدار دهی شده اند ... شما اطلاعات مورد نظر را از دیتابیس واکشی کنید .....

  24. #24

    نقل قول: استفاده از DropDownList و نتیجه لحظه ای

    ممنون از شما Aroshanzamir
    کاملا درست کار می کنه

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار aroshanzamir
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    462

    نقل قول: استفاده از DropDownList و نتیجه لحظه ای

    نقل قول نوشته شده توسط homa sadeghi مشاهده تاپیک
    ممنون از شما Aroshanzamir
    کاملا درست کار می کنه
    خواهش می کنم
    موفق و پیروز باشی

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از DROPDOWNLIST برای نمایش تصویر از دیتابیس
    نوشته شده توسط saeedjafari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 26 دی 1389, 17:18 عصر
  2. سوال: ارتباط 2 جدول با استفاده از dropdownlist
    نوشته شده توسط Arian7 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 12 تیر 1389, 08:40 صبح
  3. سوال: استفاده از dropdownlist در gridview
    نوشته شده توسط mahdi14694 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 10 تیر 1389, 10:41 صبح
  4. سوال: استفاده از (DropDownList (html در صفحات asp.net
    نوشته شده توسط elham1611 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 23 آذر 1388, 13:27 عصر
  5. استفاده از DropDownList در DetailsView
    نوشته شده توسط mehdi1357 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 05 مهر 1388, 15:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •