نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: مشکل دیر باز شدن فایل exe

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018

    مشکل دیر باز شدن فایل exe

    سلام
    آقا من یک برنامه از اکسس انتقال دادم به دلفی البته ADO و فایل اکسس آن هم که بیش از 600000 رکورد داره کنارشه
    حالا وقتی فایل را باز می کنم حوصلم سر می ره از بس طول می کشه
    نمیشه کاری کرد که فرم اصلی اون زود باز بشه بعد در حین انجام دادن کارهای دیگه بقیه کارهایش را انجام بده تا لااقل کاربر فرم اصلی برنامه را زود ببینه

    خیلی متشکرم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    ببخشید گفتم 600000 رکورد که باید درستش کنم 60000 رکورد (شصت هزار )

  3. #3
    شما تیبل رو روی فرم اصلی قرار دادی ؟

    لطفا توضیح بده که به چه شکل عمل کردی .

    موفق باشی .

  4. #4
    احتمالاً حجم بانک شما(بر اساس مگابایت) زیاد است در این صورت بگوئید تا مشکل شما را حل کنم.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    484
    استفاده از Access در دلفی همینه مخصوصا" اگر رو Windows 98 باشه. :(

  6. #6
    table ها را active نکنید و وقتی در فرم با آنها کاردارید activ کنید

  7. #7
    table ها را active نکنید و وقتی در فرم با آنها کاردارید activ کنید
    this is good idea.

    but you can use DBISAM instead Access

    i Used That with about 1000.000 records

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    سلام
    آقا اول که من جدولهام روی فرم اصلی نیست و روی فرمهایی است که بعدا صدا میکنم
    دوم اکتیو تمام جداول False است
    سوم حجم فایل 100مگا بایت است
    خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید چون که واقعا خیلی طول می کشه

  9. #9
    از DataMadule اسفاده کن .

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    تهران
    پست
    484
    DataMadule هم مشکلی رو حل نمی‌کنه.

  11. #11
    در سورس برنامه اصلی(پروژه) دستوری مثل دستور زیر دارید :
    pplication.CreateForm(TFbrow, Fbrow);

    دستور مربوط به فرم datamadule را حذف کرده و در موقع نیاز آنرا برای یکبار اجرا کنید .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •