نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: عدم نتیجه مطلوب چند شرط در یک if

  1. #1

    عدم نتیجه مطلوب چند شرط در یک if


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (rectangleShape1.BackColor == rectangleShape2.BackColor &
    rectangleShape1.BackColor == rectangleShape3.BackColor &
    rectangleShape1.BackColor == rectangleShape4.BackColor)
    {
    label1.BackColor = Color.Green || label2.BackColor = Color.Green;
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 29 آذر 1393 در 20:57 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: لطفا راهنمایی بکنید ... ببینید مشکل این کد کجاست ؟؟؟

    سلام
    دوست عزیز مشکلی که متوجه اش شدم فقط باید همونطورکه دوتا == گذاشتی &باید دوتابزاری
    ولی ای کاش عکس یا متن خطاشو میزاشتی

  3. #3

    نقل قول: لطفا راهنمایی بکنید ... ببینید مشکل این کد کجاست ؟؟؟


    label1.BackColor = Color.Green || label2.BackColor = Color.Green;

    من اینو نمیدونم برا چی هست
    اصلا کارش چیه
    میشه توضیح بدین؟
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : شنبه 29 آذر 1393 در 20:55 عصر

  4. #4

    نقل قول: لطفا راهنمایی بکنید ... ببینید مشکل این کد کجاست ؟؟؟

    اگر فقط یک& قرار بدهی فقط قسمت اول شرط را بررسی میکنه اگر درست بود کد ifاجرا میشه برا اینکه همه کد را در نظر بگیره شرط را اگرand باید 2 تا& قرار بی اگر or با ید 2 تا|قرار بدی

  5. #5

    نقل قول: لطفا راهنمایی بکنید ... ببینید مشکل این کد کجاست ؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط Ho3einAlone مشاهده تاپیک
    سلام
    دوست عزیز مشکلی که متوجه اش شدم فقط باید همونطورکه دوتا == گذاشتی &باید دوتابزاری
    ولی ای کاش عکس یا متن خطاشو میزاشتی
    سلام ، ارورش اینه :
    Capture.PNG

  6. #6

    نقل قول: عدم نتیجه مطلوب چند شرط در یک if

    سلام
    به نظرم این کد اشتباه است:

    label1.BackColor = Color.Green || label2.BackColor = Color.Green;


    احتمالاً شما می خواستید مثل php این کار رو کنید:


    $value = 'Barnamenevis';
    $check = ($value == 'Barnamenevis') ? 'ok' : 'error';

  7. #7

    نقل قول: عدم نتیجه مطلوب چند شرط در یک if

    نقل قول نوشته شده توسط hsgpro مشاهده تاپیک
    سلام
    به نظرم این کد اشتباه است:

    label1.BackColor = Color.Green || label2.BackColor = Color.Green;


    احتمالاً شما می خواستید مثل php این کار رو کنید:


    $value = 'Barnamenevis';
    $check = ($value == 'Barnamenevis') ? 'ok' : 'error';

    سلام ، ببینید من دارم یه برنامه فکر و بکر درست میکنم ، نود درصدش تموم شده ، فقط مونده این کد . من میخوام وقتی رنگ شیپ 1 و 2 و 3 و 4 یکرنگ بودن ( مثلا همشون قرمز بودن ) یا رنگ لیبل یک سبز بشه ، یا رنگ لیبل دو . متوجه شدین ؟؟؟

  8. #8

    نقل قول: عدم نتیجه مطلوب چند شرط در یک if

    نقل قول نوشته شده توسط سجاد فاضلی مشاهده تاپیک
    سلام ، ببینید من دارم یه برنامه فکر و بکر درست میکنم ، نود درصدش تموم شده ، فقط مونده این کد . من میخوام وقتی رنگ شیپ 1 و 2 و 3 و 4 یکرنگ بودن ( مثلا همشون قرمز بودن ) یا رنگ لیبل یک سبز بشه ، یا رنگ لیبل دو . متوجه شدین ؟؟؟
    سبز شدن لیبل یک یا دو بر چه اساسی هستش؟
    اگر رندوم هستش خوب شما هم باید توسط تابع رندم این کار رو انجام بدی.اگه هم رندوم نیست بر اساس همون الگوریتم.اون کدی که نوشته ماله شرط ها هستش و کلا اشتباه اونجوری به کار بردنش.

  9. #9

    نقل قول: عدم نتیجه مطلوب چند شرط در یک if

    نقل قول نوشته شده توسط pe32_64 مشاهده تاپیک
    سبز شدن لیبل یک یا دو بر چه اساسی هستش؟
    اگر رندوم هستش خوب شما هم باید توسط تابع رندم این کار رو انجام بدی.اگه هم رندوم نیست بر اساس همون الگوریتم.اون کدی که نوشته ماله شرط ها هستش و کلا اشتباه اونجوری به کار بردنش.
    سلام : کدش برای یک دستور کار میکنه ولی وقتی میخوام از کلمه « یا » استفاده بکنم ایراد میگیره ... بی زحمت اگه شما میتونی همین کد رو توسط رندوم بنویس تا ببینم چه شکلی میشه . تشکر

  10. #10

    نقل قول: عدم نتیجه مطلوب چند شرط در یک if

    دو رنگ رو نمیتونه or بکنه دلیل این مقایسه چیه؟
    آخرین ویرایش به وسیله سوداگر : شنبه 29 آذر 1393 در 23:15 عصر

  11. #11

    نقل قول: عدم نتیجه مطلوب چند شرط در یک if

    نقل قول نوشته شده توسط سوداگر مشاهده تاپیک
    دو رنگ رو نمیتونه or بکنه و فکر کنم مقایسه هش رنگها GetHash هم جواب بده!
    ببخشید شکل دستوریش چه جوریه ؟

  12. #12

    نقل قول: عدم نتیجه مطلوب چند شرط در یک if

    ببخشید کد رو اشتباه متوجه شده بودم متن بالا رو بیخیال بشید...
    --------
    ولی عملگر or دو تا boolean میگیره نه دوتا رنگ و ... حتماً باید true یا false باشه. هدفتون چیه؟؟!!

    اگر میخواهید یکی از دو label رنگش سبز بشه باید با اعداد رندوم یه عدد تصادفی تولید کنید مثلا اگه یک بود label1 سبز بشه و ...

تاپیک های مشابه

  1. چطور میشه یه کوری با چند شرط OR گرفت ؟
    نوشته شده توسط Lord_Voldemort در بخش Access
    پاسخ: 21
    آخرین پست: پنج شنبه 24 آذر 1390, 21:36 عصر
  2. گزارشگیری با چند شرط انتخاب شده توسط کاربر
    نوشته شده توسط بهروز2 در بخش Access
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 08 فروردین 1385, 19:03 عصر
  3. اپدیت کردن یک فیلد با چند شرط مختلف
    نوشته شده توسط moustafa در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 14 بهمن 1384, 16:55 عصر
  4. نتیجه ی چند select را در یک دیتاگرید ریختن
    نوشته شده توسط shakiba_12 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 04 بهمن 1384, 16:26 عصر
  5. فیلتر کردن یک Table با دو یا چند شرط
    نوشته شده توسط داوود در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 30 خرداد 1384, 20:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •