نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: مشکل در اجرای yii برو روی ابونتو (حل شد)

  1. #1

    مشکل در اجرای yii برو روی ابونتو (حل شد)

    با سلام و خسته نباشید من یه سایت ایی ر رو ابونتو گذاشتم اما ارور میده تو لاگ آپاچی

    PHP Fatal error: require_once():Failed opening required '/var/www/html/yii/framework/yii.php'
    (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear')in/var/www/index.php on line 12

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: مشکل در اجرای yii برو روی ابونتو

    چک کن ببین از permission فایل ها نیست؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل در اجرای yii برو روی ابونتو

    نقل قول نوشته شده توسط desatir7316 مشاهده تاپیک
    چک کن ببین از permission فایل ها نیست؟
    چک کردم حتی تغییر هم دادم اما فایده ایی نداشت

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار arta.nasiri
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    782

    نقل قول: مشکل در اجرای yii برو روی ابونتو

    اگه از وجود اون فایل تو مسیر مشخص شده اطمینان دارید permission ها رو چک کنید.

  5. #5

    نقل قول: مشکل در اجرای yii برو روی ابونتو

    نقل قول نوشته شده توسط arta.nasiri مشاهده تاپیک
    اگه از وجود اون فایل تو مسیر مشخص شده اطمینان دارید permission ها رو چک کنید.
    مسیر که درسته اما باز ارور میده

  6. #6

    نقل قول: مشکل در اجرای yii برو روی ابونتو

    دوستان کسی میدونه نحوه ست کردن اصولی دسترسی ها تو اوبونتو برای پروژه yii به چه شکلیه؟

  7. #7

    نقل قول: مشکل در اجرای yii برو روی ابونتو

    حالب اینجاست که وقتی یه پروژه جدید با فریمورک yii توی ابونتو ایجاد میکنم هیچ اروری نمیده و کار میکنه! اما پروژه ایی رو که قبلا نوشتم رو میریزم رو ابونتو گیر دسترسی میده .... کلافه شدم!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: مشکل در اجرای yii برو روی ابونتو

    چک کن ببین از کد خودت ایرادی وجود نداره
    منم وقتی پروژم رو بردم رو لینوکس یه کم تغیرات نیاز داشت ک البته جزعی بودن

  9. #9

    نقل قول: مشکل در اجرای yii برو روی ابونتو

    نقل قول نوشته شده توسط desatir7316 مشاهده تاپیک
    چک کن ببین از کد خودت ایرادی وجود نداره
    منم وقتی پروژم رو بردم رو لینوکس یه کم تغیرات نیاز داشت ک البته جزعی بودن
    پروژه که مشکل نداره ... خود دمو بلاگ ایی هم ارور میده تو اجراش! عجیبه...

  10. #10

    نقل قول: مشکل در اجرای yii برو روی ابونتو

    با فرض اینکه پروژه شما در مسیر var/www/html/yiiproject/ هست و شناسه کاربری شما هم توی لینوکس USER هست، این دستورات رو توی ترمینال اجرا کنید:
    sudo chown USER:USER /var/www/html/yiiproject -R
    sudo chmod 777 /var/www/html/yiiproject -R

    توضیح: توی سرور واقعی نیاز به این کارها نیست.

  11. #11

    نقل قول: مشکل در اجرای yii برو روی ابونتو

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    با فرض اینکه پروژه شما در مسیر var/www/html/yiiproject/ هست و شناسه کاربری شما هم توی لینوکس USER هست، این دستورات رو توی ترمینال اجرا کنید:
    sudo chown USER:USER /var/www/html/yiiproject -R
    sudo chmod 777 /var/www/html/yiiproject -R

    توضیح: توی سرور واقعی نیاز به این کارها نیست.
    با تشکر از راهنماییتون استاد. یعنی اگه رو سرور واقعی نصب بشه مشکلی پیش نمیاد؟ من مجازی نصبش کردم چه فرقی دارند؟

  12. #12

    نقل قول: مشکل در اجرای yii برو روی ابونتو

    منظورم از سرور واقعی، سرور غیر localhost هست و ارتباطی به مجازی بودن لینوکس نداره. علت اینکه این کارها روی سرورهای واقعی (هاست) نیاز نیست هم اینه که فایلها ازطریق FTP و یا Control Panel هاست آپلود میشه و بخاطر تنظیمات هاست، Permissionها بطور صحیح تعریف شدن. ازطرفی شما توی هاست واقعی دیگه با Gii و... کار نمیکنید و اسکریپت آماده است و فقط باید پوشه های assets و runtime مجوز نوشتن داشته باشن نه کل پوشه ها.

  13. #13

    نقل قول: مشکل در اجرای yii برو روی ابونتو

    ممنون . من میخوام این سایت رو روی یک سرور واقعی و بدون پنل نصب کنم برای همین رو وکال تست کردم . واسه این این مشکل پیش نیاد باید چیکار کنم؟

  14. #14

    نقل قول: مشکل در اجرای yii برو روی ابونتو

    پروژه رو روی لوکال هاست بسازین و وقتی کامل شد روی سرور آپلود کنید. کار خاص دیگه ای لازم نیست انجام بدین.

  15. #15

    نقل قول: مشکل در اجرای yii برو روی ابونتو

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    پروژه رو روی لوکال هاست بسازین و وقتی کامل شد روی سرور آپلود کنید. کار خاص دیگه ای لازم نیست انجام بدین.
    پروژه آماده ست و سرور فیزیکیه! باید خودم کانفیگ کنم و بدون پنل . با این وضعیت مشکلی پیش نمیاد؟

  16. #16

    نقل قول: مشکل در اجرای yii برو روی ابونتو

    خیر همین مجوزها رو روی اون سرور هم ایجاد کنید. فقط این دستورات رو بجای دستورات قبلی توی سرور واقعی بنویسید:
    chown USER:www /var/www -R
    find /var/www -type d -exec chmod 755 {} +
    find /var/www -type f -exec chmod 644 {} +

  17. #17

    نقل قول: مشکل در اجرای yii برو روی ابونتو

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    خیر همین مجوزها رو روی اون سرور هم ایجاد کنید. فقط این دستورات رو بجای دستورات قبلی توی سرور واقعی بنویسید:
    chown USER:www /var/www -R
    find /var/www -type d -exec chmod 755 {} +
    find /var/www -type f -exec chmod 644 {} +
    ممنون از راهنماییتون
    این دستورات رو اجرا کردم
    اولی ارور :invalid group:rena:www میده.
    دومی : هم ارور:find missing to argument '-exec' میده

    کانفیگ خاصی باید انجام میدام واسه اجرای این دستورات؟
    ببخشید مزاحم وقتتونم شدم

  18. #18

    نقل قول: مشکل در اجرای yii برو روی ابونتو

    یک فایل با خود php بسازین (مثلاً با fopen و...) و با دستور ls -al ببینید گروهش چیه (اولین اسم بعد از اسم فایل، کاربر هست و بعدی گروه) و بجای www همون رو تایپ کنید. توی سیستم من گروهی که کاربر Apache داخلش هست، www اسمشه.

  19. #19

    نقل قول: مشکل در اجرای yii برو روی ابونتو

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    یک فایل با خود php بسازین (مثلاً با fopen و...) و با دستور ls -al ببینید گروهش چیه (اولین اسم بعد از اسم فایل، کاربر هست و بعدی گروه) و بجای www همون رو تایپ کنید. توی سیستم من گروهی که کاربر Apache داخلش هست، www اسمشه.
    گروه رو دیدم و دستور و اجرا کردم . اما دستور پیدا کردن و تغییرات مجوز همون ارور
    :find missing to argument '-exec رو میده.

  20. #20

    نقل قول: مشکل در اجرای yii برو روی ابونتو

    یه فاصله نذاشته بودم تو دستور .ممنون .حل شد اجرای این دستور

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در اجرای پروژه بر روی سیستم دیگر
    نوشته شده توسط veniz2008 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 18 مرداد 1389, 23:10 عصر
  2. مشکل در اجرای یک برنامه روی سیستم های دیگه
    نوشته شده توسط pooya1072 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اسفند 1388, 12:18 عصر
  3. سوال: مشکل در اجرای وب سایت روی سرور 2003
    نوشته شده توسط parinaz63 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 01 آذر 1388, 13:40 عصر
  4. مشکل در اجرای Crystal Report روی Web و نحوه تغییر آن
    نوشته شده توسط amin_alexi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 26 بهمن 1387, 22:31 عصر
  5. مشکل در اجرای برنامه از روی شبکه
    نوشته شده توسط alirzn در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 51
    آخرین پست: چهارشنبه 30 آبان 1386, 19:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •