نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چطوری میشه یه عکسی که تو دیتابیس دام رو بعد وقتی پیج لود میشه قرارش بدم تو یه div

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Mofid.m
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    مازندران-تنکابن
    پست
    393

    چطوری میشه یه عکسی که تو دیتابیس دام رو بعد وقتی پیج لود میشه قرارش بدم تو یه div

    درود به همتون
    من یه سری عکس تو دیتابیس دارم(البته فقط آدرس اونهارو) و میخوام زمانی که صفحه لود میشه برای هر عکس یه div بزاره و بعد عکس ها رو توش بزاره
    این div ها از قبل تو فایل css مشخص شده و میخوام بعد از خواندن از دیتابیس بیاد روی صفحه
    مثلا مثل دستور زیر کار کنه ولی داینامیک
    کد HTML:
    <div id="xxx">
    <img src="Address" alt="dddd"/>
    </div>

  2. #2

    نقل قول: چطوری میشه یه عکسی که تو دیتابیس دام رو بعد وقتی پیج لود میشه قرارش بدم تو یه div

    سلام دوست عزیز . میتونی از کنترل با یک حلقه for تک تک عکاست رو میخونی و اطلاعات رو توی یک متغیر string میریزی . مثلا خروجی میشه :

    string res="<div id=\"xxx\"><img src=\"Address1\" alt=\"dddd\"/></div>";
    res+="<div id=\"yyy\"><img src=\"Address2\" alt=\"cccc\"/></div>";
    Literal1.Text=res;

  3. #3

    نقل قول: چطوری میشه یه عکسی که تو دیتابیس دام رو بعد وقتی پیج لود میشه قرارش بدم تو یه div

    یک Literal توی DIV بذار و در زمان لود شدن صفحه به اون Literal به صورت زیر تگ HTML بده :

    Literal1.text="<img src='" + آدرس عکس از بانک + "' alt=''/>"


    به همین سادگی
    فقط شما باید بانک رو توی حلقه بخونی و کد بالا رو هی به مقدار Literal اضافه کنی . یعنی بزنی Literal1+= آدرس عکس از بانک . اونوقت به تعداد عکس ها ، تگ img ایجاد میشه و نمایش میده . فقط اگر خواستی باید بعد از هر تگ img یک تگ br هم بهش بدی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چطوری میشه یک مقدار رو از دیتابیس در تکست باکس نشان داد؟
    نوشته شده توسط mohammad5530 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 15 خرداد 1392, 16:50 عصر
  2. پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 22 دی 1391, 01:54 صبح
  3. آیا میشه با داشتن فقط backup دیتابیس اون رو Restore کرد؟
    نوشته شده توسط S_O_S1982 در بخش SQL Server
    پاسخ: 16
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مرداد 1388, 19:57 عصر
  4. سوال: پخش آهنگ به طور اتوماتیک وقتی فرم لود میشه
    نوشته شده توسط habib1367 در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 30 آبان 1387, 13:30 عصر
  5. چطوری پارامترها را از کلاینت به دیتابیس روی وب بفرستم آیا ؟
    نوشته شده توسط Malena در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 07:59 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •