نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ذخیره ی آیتمهای انتخاب شده در چک لیست باکس کنترل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار likemoon
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    ahvaz
    پست
    179

    ذخیره ی آیتمهای انتخاب شده در چک لیست باکس کنترل

    سلام
    چطوری میشه آیتم های انتخاب شده در چک لیست باکس کنترل رو در یک فیلد دیتابیس به صورت رشته ذخیره کرد؟؟؟
    (بایند شده به دیتابیس و آیتم های مورد نظر خودشون استرینگ هستند)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار likemoon
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    ahvaz
    پست
    179

    نقل قول: ذخیره ی آیتمهای انتخاب شده در چک لیست باکس کنترل

     Dim str = ""
    For Each item In CheckedListBoxTests.CheckedItems
    str += item.ToString() + ","

    Next



    این کد دیتا ها رو به این شکل ذخیره میکنه لطفا بگید مشکلش کجاست؟

    System.Data.DataRowView,System.Data.DataRowView,Sy stem.Data.DataRowView,

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: ذخیره ی آیتمهای انتخاب شده در چک لیست باکس کنترل

    مشکل اینجاست که آیتم های لیست باکس از نوع رشته ای نیستند بکه از نوع دیتا هستند.
    شما باید اول آیتم ها رو به صورت رشته در بیارید بعد با حلقه For اونها رو به یک رشته کلی تبدیل کنید
    پیشنهاد میشه که بین آیتم ها کاراکتر ویرگول نگذارید بلکه بهتره vbnewline بگذارید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار likemoon
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    ahvaz
    پست
    179

    نقل قول: ذخیره ی آیتمهای انتخاب شده در چک لیست باکس کنترل

    این کد جواب میده
     Dim str = ""
    For Each item_loopVariable In CheckedListBoxServices.CheckedItems
    Dim ro As DataRowView = TryCast(item_loopVariable, DataRowView)
    str &= ro("TestName").ToString() & ","

    Next

تاپیک های مشابه

  1. ذخیره فونت انتخاب شده در spinner لیست
    نوشته شده توسط android69 در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 05 شهریور 1393, 08:43 صبح
  2. مشکل در حرکت بین آیتمهای انتخاب شده در لیست باکس
    نوشته شده توسط booloor_007 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 19 خرداد 1391, 21:00 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 31 خرداد 1389, 12:26 عصر
  4. ذخیره اطلاعات آیتم انتخاب شده ComboBox در دیتابیس
    نوشته شده توسط caspiansea در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 27 بهمن 1388, 02:53 صبح
  5. سوال: رفتن آیتم انتخاب شده به اول لیست باکس
    نوشته شده توسط ali_1234 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 24 بهمن 1388, 13:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •