نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: فرستادن اطلاعات به سمت SQl

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ABZiko
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    860

    Arrow فرستادن اطلاعات به سمت SQl

    سلام دوستان، من یک کد نوشتم برای ارسال اطلاعات به سمت SQl ولی نمی فرسته و انگار برنامه هنگ می کنه، فکر کنم مشکل syntax داره، می شه مشکلاتش رو بگید؟ :

    SqlConnection conn = new SqlConnection("Data Source=;Initial Catalog=KindergartenDB;Integrated Security=SSPI;");
    {

    SqlCommand comm = new SqlCommand("INSERT INTO Table(Id, Name, Family, Father Name, IC, Budget, Remained) VALUES(@Id, @Name, @Family, @Father Name, @IC, @Budget, @Remained)", conn);
    comm.Parameters.AddWithValue("@Name", textBox1.Text);
    comm.Parameters.AddWithValue("@Family", textBox2.Text);
    comm.Parameters.AddWithValue("@Father Name", textBox3.Text);
    comm.Parameters.AddWithValue("@IC", textBox4.Text);
    comm.Parameters.AddWithValue("@Budget", textBox5.Text);
    comm.Parameters.AddWithValue("@Remained", textBox6.Text);

    conn.Open();
    comm.ExecuteNonQuery();
    conn.Close();
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ABZiko
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    860

    نقل قول: فرستادن اطلاعات به سمت SQl

    یک سوال دیگه، connection string رو باید چطوری بنویسم؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: فرستادن اطلاعات به سمت SQl

    سلام
    id مقدار دهی نشده اگه اتومات نکردی باشی
    spase بین کلمات Father Name برداری بهتره از آندرلاین استفاده کن

  4. #4

    نقل قول: فرستادن اطلاعات به سمت SQl

    سلام
    کانکشن استرینگ شما اشتباهه ، اصلا نام سرور رو ننوشتی
    ضمن اینکه اشکالاتی که آقای Systam گفتن هم تو کد شما هست.
    فیلد id ، در صورتی که identity تعریف شده باشه نیازی نیست تو کوئری بیاد و در غیر اینصورت باید پارامتر id@ رو مقدار دهی کنی.

    این سایت رو ببین
    http://www.connectionstrings.com
    آخرین ویرایش به وسیله محمد آشتیانی : دوشنبه 01 دی 1393 در 16:36 عصر دلیل: افزودن توضیحات
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

تاپیک های مشابه

  1. فرستادن اطلاعات دیتا گرید ویو به بانک sql
    نوشته شده توسط salibsatan در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 25 تیر 1388, 16:53 عصر
  2. فرستادن اطلاعات با مودم
    نوشته شده توسط je_nickp در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 22 تیر 1383, 16:13 عصر
  3. ذخیره اطلاعات فارسی در sql server 2000
    نوشته شده توسط najafi_1 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 09 خرداد 1383, 08:24 صبح
  4. فرستادن اطلاعات از بانک access به بانک sql server
    نوشته شده توسط setarehman در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 21 اردیبهشت 1383, 08:36 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •