نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل نمایش ایام هفته

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hadi vafaii
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    316

    مشکل نمایش ایام هفته

    عرض سلام دارم خدمت دوستان عزیز برنامه نویس بنده برای نمایش تاریخ و ایام هفته از این کد استفاده میکنم اما نمی دونم مشکل کد چیه که در نیمه دوم سال روزهای هفته رو یک روز جلوتر نشون میده یعنی امروز که سه شنبه هستش رو میزنه چهار شنبه





    public string miladi2shmsi(DateTime _dt)
    {

    PersianCalendar pc = new PersianCalendar();

    StringBuilder su = new StringBuilder();
    su.Append(pc.GetYear(_dt).ToString("0000"));
    su.Append("/");
    su.Append(pc.GetMonth(_dt).ToString("00"));
    su.Append("/");
    su.Append(pc.GetDayOfMonth(_dt).ToString("0"));
    return su.ToString();
    }
    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    PersianCalendar pc = new PersianCalendar();
    string tody = miladi2shmsi(DateTime.Now);
    lbldate.Text = tody;

    string pdayname = string.Empty;
    DateTime dt = Convert.ToDateTime(tody);
    switch (pc.GetDayOfWeek(dt))
    {
    case DayOfWeek.Saturday:
    pdayname = "شنبه";
    break;
    case DayOfWeek.Sunday:
    pdayname = "یک شنبه";
    break;
    case DayOfWeek.Monday:
    pdayname = "دوشنبه";
    break;
    case DayOfWeek.Tuesday:
    pdayname = "سه شنبه";
    break;
    case DayOfWeek.Wednesday:
    pdayname = "چهارشنبه";
    break;
    case DayOfWeek.Thursday:
    pdayname = "پنج شنبه";
    break;
    case DayOfWeek.Friday:
    pdayname = "جمعه";
    break;

    }
    lblDay.Text = pdayname;


  2. #2

    نقل قول: مشکل نمایش ایام هفته

    ورودی متد ToDateTime رشته ای به فرمت تاریخ میلادی باید باشه در صورتی که داری تاریخ شمسی بهش پاس میدی و انتظار داری به میلادی تبدیل بشه در حالی که تاریخ 1393/10/02 میلادی بدست میاد . در این کد اصلا نیازی به تبدیل شمسی به میلادی نیست و میتونی از DateTime.Now استفاده کنی

    PersianCalendar pc = new PersianCalendar();
    DateTime dt = DateTime.Now;
    string tody = miladi2shmsi(dt);
    lbldate.Text = tody;

    string pdayname = string.Empty;

    switch (pc.GetDayOfWeek(dt))
    {
    // ...

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hadi vafaii
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    316

    نقل قول: مشکل نمایش ایام هفته

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    ورودی متد ToDateTime رشته ای به فرمت تاریخ میلادی باید باشه در صورتی که داری تاریخ شمسی بهش پاس میدی و انتظار داری به میلادی تبدیل بشه در حالی که تاریخ 1393/10/02 میلادی بدست میاد . در این کد اصلا نیازی به تبدیل شمسی به میلادی نیست و میتونی از DateTime.Now استفاده کنی

    PersianCalendar pc = new PersianCalendar();
    DateTime dt = DateTime.Now;
    string tody = miladi2shmsi(dt);
    lbldate.Text = tody;

    string pdayname = string.Empty;

    switch (pc.GetDayOfWeek(dt))
    {
    // ...
    بازم مشکل برطرف نشد همونجور یک روز جلوتر نشون میده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hadi vafaii
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    316

    نقل قول: مشکل نمایش ایام هفته

    آقا مشکل برطرف شد فقط یه سوال داشتم اونم اینه که چرا تو نیمه اول سال درست کار میکرد و همچین مشکلی نداشت؟!

تاپیک های مشابه

  1. مشکل نمایش روز هفته با استفاده از persianculture
    نوشته شده توسط alibabaei2 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مرداد 1391, 00:21 صبح
  2. مشکل نمایش پیغام دانلود فایل
    نوشته شده توسط omid1974 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 19 اسفند 1382, 20:34 عصر
  3. مشکل نمایش کزارش crystal report روی win98
    نوشته شده توسط akram در بخش VB.NET
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 04 آبان 1382, 00:30 صبح
  4. مسئولین سایت:مشکل نمایش بعضی از حروف
    نوشته شده توسط houshmand در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 27 مرداد 1382, 13:50 عصر
  5. مشکل نمایش متون فارسی
    نوشته شده توسط b_mohammadpoor در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 20 تیر 1382, 11:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •