نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در برنامه متصل به دیتابیس express

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار ..Johnny
    تاریخ عضویت
    آذر 1393
    محل زندگی
    زیر آسمون آبی، ی جایی از این کره خاکی
    پست
    41

    مشکل در برنامه متصل به دیتابیس express

    با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
    یه پروژه نوشتم که قبلا جداولشو تو sql developer طراحی کرده بودم، بعد بانک اطلاعاتیمو به express تغییر دادم و مجبور شدم که جداولمو از اول طراحی کنم
    برنامه باز میشه و اطلاعات رو هم داخل دیتابیس میریزه، از این لحاظ مشکلی نداره ولی وقتی برنامم بسته میشه و دوباره باز میشه کل اطلاعات پاک شده
    مشکل از کجاست؟ چطوری میتونم حلش کنم؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید./

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: مشکل در برنامه متصل به دیتابیس express

    سلام
    شما باید بعد از هر نوع تغییری در جدول ، از دستورات زیر برای بروز رسانی جدول در اس کیو ال سرور استفاده کنید :
                this.Validate();
    this.BindingSource1.EndEdit();
    this.tableAdapterManager.UpdateAll(this.DataSet1);

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار ..Johnny
    تاریخ عضویت
    آذر 1393
    محل زندگی
    زیر آسمون آبی، ی جایی از این کره خاکی
    پست
    41

    نقل قول: مشکل در برنامه متصل به دیتابیس express

    ممنون دوست من
    ولی دلیلش چیه
    چون از developer به express تغییرش دادم باید اینکارو انجام بدم یا برای استفاده از پایگاه داده express باید اینکارو انجام بدم
    من جدولامو از نو داخل express طراحی کردم نباید مشکلی پیش بیاد، ی برنامه آزمایشی هم نوشتم که ببینم رو اونم همین مشکل پیش میاد یا نه، دیدم اینجوری نمیشه
    به نظر شما مشکلش چیه؟ اگه ی توضیحی بدید ممنون میشم
    تازه من از DataSet هم استفاده نکردم، مستقیما با connection string به پایگاه متصل میشم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل فرم برنامه و ادرس دیتابیس در ویندوز xp
    نوشته شده توسط student_jahrom در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 30 مهر 1393, 01:36 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 12 اسفند 1392, 00:15 صبح
  3. مشکل در زمان زیاد باز شدن برنامه با حجم دیتابیس زیاد
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 08 آبان 1386, 07:45 صبح
  4. یه مشکل با برنامه ای با دیتابیس DBIsam
    نوشته شده توسط nasr در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 24 مرداد 1386, 14:59 عصر
  5. مشکل در کانکت کردن به دیتابیس از طریق برنامه
    نوشته شده توسط Babak-Aghili در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 23 خرداد 1385, 15:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •