نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: راهنمایی برای نوشتن درگاه بانک ملت

  1. #1

    راهنمایی برای نوشتن درگاه بانک ملت

    سلام لطفا دوستان راهنمایی کنید به مشکل خوردم .
    در حال نوشتن درگاه بانک ملت برای یک اسکریپت هستم . شماره پایانه و ای پی و رمز و پسورد و ... برای درگاه گرفتم و همه چیز اوکیه .

    در مرحله اول این کدها در صفحه پرداخت گذاشتم:


    $client = new soapclient('https://bpm.shaparak.ir/pgwchannel/services/pgw?wsdl'); $namespace='http://interfaces.core.sw.bps.com/';
    $price = $this->package['cost']; $dtest = sprintf( "%s".text_gold_lang." : %s", $this->package['gold'],$name );
    $terminalId = ...; $userName = "..."; $userPassword = ...; $orderId = 9930553212511; $amount = 20000; $date = date("YYMMDD"); $timer = date("HHIISS"); $localDate = $date; $localTime = $timer; $additionalData = $dtest; $callBackUrl = $ReturnPath; $payerId = 4;

    echo '<form action="https://bpm.shaparak.ir/pgwchannel/startpay.mellat" method="POST" name="payment"> <input type="hidden" id="userName" value="'.$userName.'" name="userName"/> <input type="hidden" id="userPassword" value="'.$userPassword.'" name="userPassword"/> <input type="hidden" id="terminalId" value="'.$terminalId.'" name="terminalId"/> <input type="hidden" id="localTime" value="'.$localTime.'" name="localTime"/> <input type="hidden" id="orderId" value="'.$orderId.'" name="orderId"/> <input type="hidden" id="amount" value="'.$amount.'" name="amount"/> <input type="hidden" id="localDate" value="'.$localDate.'" name="localDate"/> <input type="hidden" id="payerId" value="'.$this->player->playerId.'_'.$_GET['pg'].'" name="payerId"/> <input type="hidden" id="additionalData" value="'.$additionalData.'" name="additionalData"/> <input type="hidden" id="callBackUrl" value="'.$callBackUrl.'" name="callBackUrl"/> </form>';




    پشتیبانی به پرداخت میگه واسه ما اصلا order id نمیاد !!
    هنگامی که میره درگاه ملت میگه:
    متاسفانه، اطلاعات ارسال شده نامعتبر است و شما مجاز به انجام تراكنش نمي باشيد

    اگر لازمه بگید تا کدهای فایلی که برای مسیر برگشت تعیین کردم هم بزارم

  2. #2

    نقل قول: راهنمایی برای نوشتن درگاه بانک ملت


تاپیک های مشابه

  1. کمک برای راه اندازی درگاه بانک ملت
    نوشته شده توسط eng.masood در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 27 اسفند 1393, 22:53 عصر
  2. درخواست نوشتن درگاه بانک ملت
    نوشته شده توسط J4V4D. در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 20 آبان 1393, 20:05 عصر
  3. راهنمایی برای وصل شدن به درگاه بانک ملت
    نوشته شده توسط saeed yazdani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 17 دی 1392, 11:28 صبح
  4. گفتگو: راهنمایی برای نوشتن یک برنامه کوچیک با بانک اطلاعاتی SQL SERVER در ++VC
    نوشته شده توسط JaVa در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 28 دی 1391, 20:08 عصر
  5. راهنمایی پیاده سازی درگاه بانک ملت
    نوشته شده توسط blackway در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 16 تیر 1391, 00:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •