نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: آسنکرون و ارسال فایل زیپ

  1. #1

    Exclamation آسنکرون و ارسال فایل زیپ

    سلام
    من یه برنامه نوشتم که می تونم یک عکس یا متن رو از سرور به کلاینت انتقال بدم
    اما نمی دونم چرا وقتی نوع فایل رو rarیا exe میکنم طرف کلاینت که بازش می کنم میگه فایل مشکل داره...
    خومدم حدس می زنم از Encoding باشه امـــــــــــــــــا نمی دونم Encodingفایل rar یا Exe چیه.....
    اگه میشه کمکم کنید....ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: آسنکرون و ارسال فایل زیپ

    کدهای ارسال فایل رو بذار

  3. #3

    نقل قول: آسنکرون و ارسال فایل زیپ

    نقل قول نوشته شده توسط shahryari مشاهده تاپیک
    کدهای ارسال فایل رو بذار

    static public void sendfile()
    {
    Thread.Sleep(5000);
    byte[] bfile = File.ReadAllBytes("hard/" + adrs);

    rt.BeginSendTo(bfile, 0, bfile.Length, SocketFlags.None, ipep, new AsyncCallback(sndfilecallback), rt);
    }


    static private void sndfilecallback(IAsyncResult ar)
    {
    Socket srv = (Socket)ar.AsyncState;
    srv.EndSend(ar);



    }


  4. #4
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: آسنکرون و ارسال فایل زیپ

    ....
    bfile.Length رو به bfile.Length-1 تغییر بدید ببینید درست میشه

  5. #5

    نقل قول: آسنکرون و ارسال فایل زیپ

    نه!!!
    Capture.JPG

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: آسنکرون و ارسال فایل زیپ


    private static void FileSendCallback(IAsyncResult ar)
    {
    // Retrieve the socket from the state object.
    Socket client = (Socket) ar.AsyncState;

    // Complete sending the data to the remote device.
    client.EndSendFile(ar);
    sendDone.Set();
    }



    منبع: http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...vs.110%29.aspx
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 03 دی 1393 در 20:23 عصر

  7. #7

    نقل قول: آسنکرون و ارسال فایل زیپ

    خب این الان یعنی چی؟ اینکه سمت کلاینته من وقتی بایت های یک فایل و خوندم و دارم بایت هاشو می فرستم دیگه نیازی به send file ندارم که
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 03 دی 1393 در 20:29 عصر

تاپیک های مشابه

  1. باز کردن فایل زیپ رمز دار
    نوشته شده توسط Mehdi0016 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 11 شهریور 1385, 14:46 عصر
  2. کشف رمز یک فایل زیپ شده
    نوشته شده توسط arminela در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 09 بهمن 1384, 16:08 عصر
  3. ارسال فایل zip شده به sql
    نوشته شده توسط N_D در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 10 اسفند 1383, 13:24 عصر
  4. یک بار ارسال فایل توسط indy به چند کلاینت
    نوشته شده توسط در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 30 بهمن 1383, 00:57 صبح
  5. آموزشی : ارسال فایل به سرور توسط کاربران
    نوشته شده توسط MFCGalaxy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 19 فروردین 1383, 15:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •