نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: بانک اطلاعاتی برای تصاویر

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    rouzbeh_cd@hotmail.com
    پست
    147

    بانک اطلاعاتی برای تصاویر

    سلام

    چگونه می توان یک بانک اطلاعاتی تصاویر را در اکسس درست کرد
    اگر میشه یک نمونه به من نشان دهید .
    متشکرم :)


  2. #2
    یک Feild از نوع OLE Object انتخاب کن سپس با استفاده از Form Wizard از Table ایجاد شده Form بساز. به کمک Copy Paste یا برنامهایی که مینویسی میتوانی به این Feild تصویر انتقال بدی.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    rouzbeh_cd@hotmail.com
    پست
    147
    متشکرم من این کارو کردم ولی در vb چگونه این تصاویر نشان داده میشن؟ :|

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,009
    بهتره عکسها را آدرسشون را در برنامه ذخیره کنی

    اینطوری حجم برنامه هم زیاد نمیشه

    البته اگه تعداد عکسها زیاد است

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iraq
    پست
    4
    سلام
    پیشنهاد میکنم یک فلدر برای عکسها درست کنی و نام عکسها را بر اساس ID رکورد انتخاب کنی مثلاً عکس مربوط به رکورد شماره 3 را با نام 3 یا Pic3 بذار و در VB با چند خط کد می توانی عکس مربوط به رکور مورد نظر را لود کنی
    اگه اطلاعات بیشتری میخوای تماس بگیر
    بای

  6. #6
    در Vb با Image
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار alireza1514
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    بندرکنگ
    پست
    70
    کاربسیار ساده ای است من برنامه اش رو نوشته ام

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره -فکر- هوا- عشق- زمین مال من است.
    پست
    819
    من درحدود 200 عکس داشتم بادستور selectcase خاصیت pictuer فرمم رابه ادرس عکسها نسبت داده بودم (بسته به عددی که در یک فرم وارد میکردم
    selectcasetext
    case1
    me.pictuer=c:/mypictuer/img1
    cas2
    me.pictuer=c:/mypictuer/img2
    ...
    endselect

  9. #9
    با سلام
    مصطفی جان شما گفتین 200 عکس داشتین و اینکارو کردین - حالا اگه میشه یکی به من ناشی که با کد نویسی تو اکسس بیگانه ام و راستیتش اصلا" کار نکردم بگه وقتی من توی بانک خودم معلوم نیست چقدر میخوام رکورد داشته باشم شاید 1000 یا بیشتر در کدوم یکی از رویدادهای تو کد نویسی در اکسس و با چه دستوراتی بیام و خاصیت فیلد عکس خودمو به یه آدرس در یه فولدر نسبت بدم - که وقتی فرم من لود شد مطابق با شماره هر کارمند در بانک من عکس همون فرد لود بشه و ضمنا وقتی میخوام گزارش بگیرم و عکس هم چاپ بشه مشکلی پیش نیاد

  10. #10
    با سلام
    مصطفی جان شما گفتین 200 عکس داشتین و اینکارو کردین - حالا اگه میشه یکی به من ناشی که با کد نویسی تو اکسس بیگانه ام و راستیتش اصلا" کار نکردم بگه وقتی من توی بانک خودم معلوم نیست چقدر میخوام رکورد داشته باشم شاید 1000 یا بیشتر در کدوم یکی از رویدادهای تو کد نویسی در اکسس و با چه دستوراتی بیام و خاصیت فیلد عکس خودمو به یه آدرس در یه فولدر نسبت بدم - که وقتی فرم من لود شد مطابق با شماره هر کارمند در بانک من عکس همون فرد لود بشه و ضمنا وقتی میخوام گزارش بگیرم و عکس هم چاپ بشه مشکلی پیش نیاد

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره -فکر- هوا- عشق- زمین مال من است.
    پست
    819
    اگر کد نویسی کار نکرده ای نیاز نیست از این روش استفاده کن
    در جدول یک فیلد از نوع OLE Object انتخاب کن سپس در فرمی که به جدول فوق ست شده
    روی فیلد OLE Object راست کلیک و
    insert object/create from file
    در انجا با استفاده از browser به فولدر عکسها برو و پرسنل مورد نظرت را انتخاب کن و بعد ok

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •