نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: ذخیره URL مرورگر

  1. #1

    ذخیره URL مرورگر

    سلام.


    من میخوام مثلا وقتی مرورگر فایرفاکس رو باز میکنم و وارد یک سایت میشم ادرس url رو برام توی متغییر ذخیره بکنه - لطفا راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    خونمون
    پست
    225

    نقل قول: ذخیره URL مرورگر

    با توابع Api فکر می کنم باید انجام بدی این کار رو

  3. #3

    نقل قول: ذخیره URL مرورگر

    میشه بیشتر راهنمایی کنید ؟خیلی دنبال این موضوع گشتم چیز درست حسابی پیدا نکردم متاسفانه

  4. #4

    نقل قول: ذخیره URL مرورگر


  5. #5

    نقل قول: ذخیره URL مرورگر

    نقل قول نوشته شده توسط پیام حیاتی مشاهده تاپیک

    ممنون ولی این با سوال من خیلی فرق داشت - اونی که شما دادین طرف میخواد یک فایلی رو از یک ادرس دانلود کنه بعد ذخیره کنه !

    ولی من میخوام url باز شده توی مرورگر رو بدونم

  6. #6

    نقل قول: ذخیره URL مرورگر

    نقل قول نوشته شده توسط cloner11 مشاهده تاپیک
    ممنون ولی این با سوال من خیلی فرق داشت - اونی که شما دادین طرف میخواد یک فایلی رو از یک ادرس دانلود کنه بعد ذخیره کنه !

    ولی من میخوام url باز شده توی مرورگر رو بدونم
    سلام آقای حسن پور
    آیا می خواهید فقط بر روی موزیلا عمل کند ؟

  7. #7

    نقل قول: ذخیره URL مرورگر

    نقل قول نوشته شده توسط dele_ghamgin_2008 مشاهده تاپیک
    سلام آقای حسن پور
    آیا می خواهید فقط بر روی موزیلا عمل کند ؟

    بله فقط فایرفاکس -ممنون میشم راهنمایی کنید

  8. #8

    Post نقل قول: ذخیره URL مرورگر

    برای این کار لازمه از اینجا یک dll رو دانلود کنید و فایل NDde.dll رو از پوشه ی Binary به پروژه تون اضافه کنید

    بعد از این کار از namespace زیر استفاده کنید:


    using NDde.Client;


    بعد به کمک این تابع url ها رو می گیرید


    private string GetBrowserURL(string browser)
    {
    try
    {
    DdeClient dde = new DdeClient(browser, "WWW_GetWindowInfo");
    dde.Connect();
    string url = dde.Request("URL", int.MaxValue);
    string[] text = url.Split(new string[] { "\",\"" }, StringSplitOptions.RemoveEmptyEntries);
    dde.Disconnect();
    return text[0].Substring(1);
    }
    catch
    {
    return null;
    }
    }


    و به کمک این تابع url ها رو نمایش می دید


    private void ShowURL()
    {
    int j = 0;
    for (int i = 0; i < listBox1.Items.Count; i++)
    {
    if (listBox1.Items[i].ToString() == GetBrowserURL("Firefox"))
    {
    break;
    }
    else
    {
    j++;
    }
    }
    if (j == listBox1.Items.Count)
    {
    listBox1.Items.Add(GetBrowserURL("Firefox"));
    }
    }

  9. #9

    نقل قول: ذخیره URL مرورگر

    نقل قول نوشته شده توسط Share & Learn مشاهده تاپیک
    برای این کار لازمه از اینجا یک dll رو دانلود کنید و فایل NDde.dll رو از پوشه ی Binary به پروژه تون اضافه کنید

    بعد از این کار از namespace زیر استفاده کنید:


    using NDde.Client;


    بعد به کمک این تابع url ها رو می گیرید


    private string GetBrowserURL(string browser)
    {
    try
    {
    DdeClient dde = new DdeClient(browser, "WWW_GetWindowInfo");
    dde.Connect();
    string url = dde.Request("URL", int.MaxValue);
    string[] text = url.Split(new string[] { "\",\"" }, StringSplitOptions.RemoveEmptyEntries);
    dde.Disconnect();
    return text[0].Substring(1);
    }
    catch
    {
    return null;
    }
    }


    و به کمک این تابع url ها رو نمایش می دید


    private void ShowURL()
    {
    int j = 0;
    for (int i = 0; i < listBox1.Items.Count; i++)
    {
    if (listBox1.Items[i].ToString() == GetBrowserURL("Firefox"))
    {
    break;
    }
    else
    {
    j++;
    }
    }
    if (j == listBox1.Items.Count)
    {
    listBox1.Items.Add(GetBrowserURL("Firefox"));
    }
    }
    ممنون کمک زیادی کردین الان تمام خطاهای پروژه رفع شده فقط نمیدونم چرا به لیست باکس اضافه نمیکنه URL ها رو .

    بنظرتون مشکل چیه؟

  10. #10

    نقل قول: ذخیره URL مرورگر

    نقل قول نوشته شده توسط cloner11 مشاهده تاپیک
    ممنون کمک زیادی کردین الان تمام خطاهای پروژه رفع شده فقط نمیدونم چرا به لیست باکس اضافه نمیکنه URL ها رو .

    بنظرتون مشکل چیه؟
    خوب خدا رو شکر
    چرا اضافه نمی کنه، مگه می شه؟
    تابع نمایش رو کجا فراخوانی کردید؟

  11. #11

    نقل قول: ذخیره URL مرورگر

    این کل کدهای من هست:



    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Threading.Tasks;
    using System.Windows.Forms;
    using NDde.Client;


    namespace WindowsFormsApplication41
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }


    private string GetBrowserURL(string browser)
    {
    try
    {
    DdeClient dde = new DdeClient(browser, "WWW_GetWindowInfo");
    dde.Connect();
    string url = dde.Request("URL", int.MaxValue);
    string[] text = url.Split(new string[] { "\",\"" }, StringSplitOptions.RemoveEmptyEntries);
    dde.Disconnect();
    return text[0].Substring(1);
    }
    catch
    {
    return null;
    }
    }


    private void ShowURL()
    {
    int j = 0;
    for (int i = 0; i < listBox1.Items.Count; i++)
    {
    if (listBox1.Items[i].ToString() == GetBrowserURL("Firefox"))
    {
    break;
    }
    else
    {
    j++;
    }
    }
    if (j == listBox1.Items.Count)
    {
    listBox1.Items.Add(GetBrowserURL("Firefox"));
    }
    }
    }
    }




  12. #12

    نقل قول: ذخیره URL مرورگر

    نقل قول نوشته شده توسط cloner11 مشاهده تاپیک
    این کل کدهای من هست:
    اول از همه یه خواهش دارم، اینکه کد هارو داخل تگ سی شارپ بذارید [CSHARP] نه تگ کد [CODE]

    خوب دوست عزیز شما باید تایع رو یه جا فراخوانی کنید
    مثلا داخل رویداد باتن، یا داخل رویداد timer_Tick

    من پیشنهادم اینه که یه تایمر داخل برنامه بذارید خاصیت Enabled رو برابر true قرار بدید و در رویداد timer_Tick تابع ShowURL رو فراخوانی کنید

تاپیک های مشابه

  1. افزودن عکس در عنوان و تفییر رنگ URL مرورگر ها
    نوشته شده توسط sg.programmer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 27 خرداد 1390, 02:06 صبح
  2. سوال: نحوه ذخیره url
    نوشته شده توسط mehran.rss در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389, 13:00 عصر
  3. سوال: ذخیره کردن Url تصاویر داخل دیتابیس
    نوشته شده توسط Shamim832 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 24 دی 1388, 08:44 صبح
  4. بدست آوردن پسورد های ذخیره شده در مرورگر ها ؟
    نوشته شده توسط Samsam2010 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 19 آبان 1388, 06:54 صبح
  5. ذخیره صفحه با نام URL
    نوشته شده توسط sarasara در بخش Classic ASP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 31 اردیبهشت 1386, 09:56 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •