نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نمایش آخرین رکورد

  1. #1

    نمایش آخرین رکورد

    چگونه می توان آخرین رکورد یک فیلد از جدول دیتابیس را در یک کنترل lable در visual web developerنمایش داد؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    َاهواز
    سن
    39
    پست
    51
    آخرین رکورد از یک فیلد! یعنی چی؟

    رکورد که خودش شامل فیلده.

    اگه منظورت یه فیلد از آخرین رکورد جدوله ، می تونی از Dataread استفاده کنی.

  3. #3
    از executescaler استفاده کنید یک جستجو درموردش بکنید

  4. #4
    لیلا خانم اولا متشکرم از اینکه بذل توجه فرمودید
    بگذارید سوالم را اینگونه مطرح کنم که فرض کنید یک ستون نام خانوادگی داریم و می خواهیم همیشه آخرین نام خانوادگی را نمایش دهیم چکار کنیم؟

  5. #5
    اگر یک فیلد داشته باشید که زمان اضافه شدن هر رکورد رو توش ذخیره کنه کارتون راحت هست اینطوری کدش رو بنویسید.


    SELECT * FROM tabel1 ORDER BY AddDate DESC


    در ضمن این سوال بیشتر مربوط به بخش SQL میشه تا اینجا.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mehdi58
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    Utopia
    پست
    450
    دستور SQL شما باید بصورت زیر باشه
    SELECT TOP 1 name,family from tableName ORDER BY keyfield
    در دستور بالا شما میگی که همواره فقط یه رکورد رو نشون بده ، رکوردی که مثلا فیلد کلیدی اون از همه بزرگتره
    در اینجا بهترین راه برای یه keyfield انتخاب یه فیلد از نوع Autonumber هست.

    نقل قول نوشته شده توسط white fox
    اگر یک فیلد داشته باشید که زمان اضافه شدن هر رکورد رو توش ذخیره کنه کارتون راحت هست اینطوری کدش رو بنویسید.


    SELECT * FROM tabel1 ORDER BY AddDate DESC


    در ضمن این سوال بیشتر مربوط به بخش SQL میشه تا اینجا.
    whitefox دقیقا داره درست میگه .
    شما با این کار نظم فروم رو به هم میزنی .
    آخرین ویرایش به وسیله mehdi58 : پنج شنبه 18 خرداد 1385 در 22:00 عصر دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است.

  7. #7
    select  TOP 1 * from mytable where ORDER BY ID DESC

    با استفاده از این کوئری آخرین رکورد از جدولتون رو بدست میارید و با DataReader میتونید به اطلاعاتی که برمیگردونه دسترسی داشته باشید.
    موفق باشید.

  8. #8
    mehdi58 دقیقا داره درست میگه.
    شما با این کار نظم فروم را به هم میزنم!!!
    خداحافظ

    متشکرم iekrang
    آخرین ویرایش به وسیله reza85 : پنج شنبه 18 خرداد 1385 در 22:16 عصر دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است.

  9. #9
    ببخشید مثل اینکه صفحه من update نشده بوده و تاپیک قبل رو که به جواب رسیده بودند ندیدم معذرت میخواهم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •