صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 56

نام تاپیک: نمایش رکورد ها در datagridview

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mahdivita
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    606

    نمایش رکورد ها در datagridview

    سلام
    کد زیر توی wpf چجوری میشه ؟؟ من توی C#‎ برای نمایش رکوردها در datagridview از کد زیر استفاده میکردم
    if (objdr.HasRows)
    {
    dataGridView1.Columns.Add("ChefCode", "کد آشپز");
    dataGridView1.Columns.Add("Name", "نام");
    dataGridView1.Columns.Add("Fname", "نام خانوادگی");
    dataGridView1.Columns.Add("FatherName", "نام پدر");
    dataGridView1.Columns.Add("Shsh", "شماره شناسنامه");
    dataGridView1.Columns.Add("Tt", "تاریخ تولد");
    dataGridView1.Columns.Add("WorkExperiense", "سابقه کاری");
    dataGridView1.Columns.Add("Salary", "حقوق");
    dataGridView1.Columns.Add("Tel", "تلفن ثابت");
    dataGridView1.Columns.Add("TelMob", "تلفن همراه");
    dataGridView1.Columns.Add("Address", "آدرس");
    int i = 0;
    while (objdr.Read())
    {
    dataGridView1.Rows.Add();
    dataGridView1.Rows[i].Cells[0].Value = objdr[0];
    dataGridView1.Rows[i].Cells[1].Value = objdr[1];
    dataGridView1.Rows[i].Cells[2].Value = objdr[2];
    dataGridView1.Rows[i].Cells[3].Value = objdr[3];
    dataGridView1.Rows[i].Cells[4].Value = objdr[4];
    dataGridView1.Rows[i].Cells[5].Value = objdr[5];
    dataGridView1.Rows[i].Cells[6].Value = objdr[6];
    dataGridView1.Rows[i].Cells[7].Value = objdr[7];
    dataGridView1.Rows[i].Cells[8].Value = objdr[8];
    dataGridView1.Rows[i].Cells[9].Value = objdr[9];
    dataGridView1.Rows[i].Cells[10].Value = objdr[10];
    i++;
    }

    }

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: نمایش رکورد ها در datagridview

    سلام
    میخوای یه دیتاگرید رو از جدول دیتا بیس پر کنی؟
    اینو استفاده کن

    CmdString = "SELECT * from mytable";
    SqlCommand cmd = new SqlCommand(CmdString, obj_con);
    SqlDataAdapter sda = new SqlDataAdapter(cmd);
    DataTable dt = new DataTable("mytable");
    sda.Fill(dt);
    datagrid_name.ItemsSource = dt.DefaultView;
    datagrid_name.Columns[0].Header = "کد آشپز";
    datagrid_name.Columns[1].Header = "نام";
    datagrid_name.Columns[2].Header = "نام خانوادگی";
    datagrid_name.Columns[3].Header = "نام پدر";
    datagrid_name.Columns[4].Header = "شناسنامه";
    datagrid_name.Columns[5].Header = "تولد";
    datagrid_name.Columns[6].Header = "سابقه";

    obj_con : شی ای از SqlConnectionString که رشته اتصال رو داره

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mahdivita
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    606

    نقل قول: نمایش رکورد ها در datagridview

    سلام
    ارور زیر رو میده :
    An exception of type 'System.ArgumentOutOfRangeException' occurred in mscorlib.dll but was not handled in user code

    Additional information: Index was out of range. Must be non-negative and less than the size of the collection.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: نمایش رکورد ها در datagridview

    جدولتون که اطلاعات رو ازش میخونین رو میتونین یه عکس ازش بذارین

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mahdivita
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    606

    نقل قول: نمایش رکورد ها در datagridview

    داخل جدول یک رکورد وجود داره

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: نمایش رکورد ها در datagridview

    ببین من توی این کد 7تا فیلد در نظر گرفتم
    حالا تو جدولت چندتا فیلد داره؟
    وقتی خطا میده از خطایی که روی کدهاس عکس بگیر

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mahdivita
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    606

    نقل قول: نمایش رکورد ها در datagridview

    من کدی که دادین رو به تعداد فیلدهام تغییرش دادم
    اروری که میده اینه :

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: نمایش رکورد ها در datagridview

    شما یه کاری بکن
    اول اینکه توی کدهای دیتاگریدت چیزی ننوشتی؟
    دوم کدها رو یبار اینجور استفاده کن ببین جواب میده
    CmdString = "SELECT * from mytable";
    SqlCommand cmd = new SqlCommand(CmdString, obj_con);
    SqlDataAdapter sda = new SqlDataAdapter(cmd);
    DataTable dt = new DataTable("mytable");
    sda.Fill(dt);
    datagrid_name.ItemsSource = dt.DefaultView;


    ینی فعلا اسم و فیل مشخص نکن،اینو ببین ج میده؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mahdivita
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    606

    نقل قول: نمایش رکورد ها در datagridview

    اونجوری جواب میده اما من میخوام هدر فیلدها رو فارسی بنویسم
    الان هدر فیلدها همون اسمی هست که توی دیتابیس برای فیلد تعریف کردم

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: نمایش رکورد ها در datagridview

    خب ساده است
    توی کدهای طراحی دیتا گریدتون هدر ها رو اضافه کن
    به تعداد ستونهایی که داری، column ایجاد کن و بایند کن بهش خیلی سادس
    اگر مشکلی بود بگو کداش رو برات بذارم



    ببخشید شما توی WPF گزارش گیری نکردین؟من توی بحث چاپش مشکل دارم کسی هم اینجا جوابم رو نمیده

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mahdivita
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    606

    نقل قول: نمایش رکورد ها در datagridview

    نه والا گزاریش گیری نکردم
    من خودم چند روزه که با wpf آشنا شدم برای پروژه دانشگاه :دی
    شرمنده کدهاش همون کدهای قبلیه؟؟

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: نمایش رکورد ها در datagridview

    ببین کد زیر رو که توی کدهات میذاری
    CmdString = "SELECT * from mytable";
    SqlCommand cmd = new SqlCommand(CmdString, obj_con);
    SqlDataAdapter sda = new SqlDataAdapter(cmd);
    DataTable dt = new DataTable("mytable");
    sda.Fill(dt);
    dgv.ItemsSource = dt.DefaultView;



    بعد توی طراحی دیتاگریدت اینجوری بنویس
    <DataGrid x:Name="dgv" Margin="10,63,10,20" AutoGenerateColumns="False" >
    <DataGrid.Columns>
    <DataGridTextColumn Header="نام هدر اول" Binding="{Binding column1}"/>
    <DataGridTextColumn Header="نام هدر دوم" Binding="{Binding column2}"/>
    <DataGridTextColumn Header="نام هدر سوم" Binding="{Binding column3}"/>
    </DataGrid.Columns>
    </DataGrid>

    من فرض کردم 3 تا ستون داری به اسمهای column1,column2,column3 حالا خودت متناسب با ستونهات نامگذری کن و تعداد اضافه کن
    اونا رو هم که به فارسی نوشتم که نام دلخواهه که برای هدرهات میخوای بذاری
    اگر باز جواب نگرفتی،برنامتو بذار تا برات اوکیش کنم و بدمت
    اگرم جواب گرفتی بگو که مطمئن باشم جواب داده
    شبخیر

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mahdivita
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    606

    نقل قول: نمایش رکورد ها در datagridview

    الان درست شد ولی یه مشکلی که هست اینه که اول میاد اون هدر فارسی ها رو نشون میده با محتواش بعد میاد هدر های خارجی رو نشون میده با محتواش

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: نمایش رکورد ها در datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط mahdivita مشاهده تاپیک
    الان درست شد ولی یه مشکلی که هست اینه که اول میاد اون هدر فارسی ها رو نشون میده با محتواش بعد میاد هدر های خارجی رو نشون میده با محتواش
    سلام
    مطمئنا این کد رو برداشتین که این مشکل پیش اومده، کد رو به دیتاگریدت اضافه کن و لذت ببر
    AutoGenerateColumns="False"

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: نمایش رکورد ها در datagridview

    کد AutoGenerateColumns="False" رو اضافه کردی؟ درست شد؟

  16. #16

    نقل قول: نمایش رکورد ها در datagridview

    سلام
    من چجوری ابزار
    data gridview
    رو تو
    wpf
    بیارم
    هر کاری می کنم نمیشه
    فقط
    datagrid
    هست
    خواهش می کنم کمکم کنید
    ممنون
    با ویندوز فرم میاد ولی با
    wpf
    نمیاد

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: نمایش رکورد ها در datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط rfewsff مشاهده تاپیک
    سلام
    من چجوری ابزار
    data gridview
    رو تو
    wpf
    بیارم
    هر کاری می کنم نمیشه
    فقط
    datagrid
    هست
    خواهش می کنم کمکم کنید
    ممنون
    با ویندوز فرم میاد ولی با
    wpf
    نمیاد
    سلام
    توی کدهای تعریف ویندوز WPF ات کد زیر رو اضافه کن

    xmlns:WinForms="clr-namespace:System.Windows.Forms;assembly=System.Win dows.Forms"

    حالا توی گریدت کد زیر رو اضافه کن
    <WindowsFormsHost Grid.Row="0">
    <WinForms:DataGridView x:Name="myDG">
    </WinForms:DataGridView>
    </WindowsFormsHost>

    باید اینجور چیزی داشته باشی
    <Window x:Class="myproject.MainWindow"
    xmlns="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml/presentation"
    xmlns:WinForms="clr-namespace:System.Windows.Forms;assembly=System.Win dows.Forms"
    xmlns:x="http://schemas.microsoft.com/winfx/2006/xaml"
    Title="MainWindow" Height="350" Width="525">
    <Grid>
    <WindowsFormsHost Grid.Row="0">
    <WinForms:DataGridView x:Name="myDG">
    </WinForms:DataGridView>
    </WindowsFormsHost>

    </Grid>
    </Window>


    الان شما توی کد نویسیت میتونی دیتاگریدویو ساخته شده رو فراخوانی و باهاش کار کنی

  18. #18

    نقل قول: نمایش رکورد ها در datagridview

    سلام
    واقعا از لطفتون ممنون
    خیلی به دردم خورد

  19. #19

    نقل قول: نمایش رکورد ها در datagridview

    سلام
    چجوری میشه اطلاعات جدول دیتا بیس رو وارد دیتا گرید کرد(دیتا گرید نه دیتا گرید ویوو)
    از طریق اتصال linq to SQL می خوام
    ممنون

  20. #20

    نقل قول: نمایش رکورد ها در datagridview

    سلام
    برای گزارش گیری اگه مشکل دارید من نرم سراغش
    اخه من قبلا با ویندوز فرم کار میکردم
    فکر نمی کردم گزارش گیریش هم مشکل داشته باشه
    برای گزارش گیری استیمول ریپورت وصل نمیشه؟
    نمیتونید از استیمول ریپورت استفاده کنید؟
    تو ویندوز فرم من از استیمول ریپورت استفاده می کردم

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: نمایش رکورد ها در datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط rfewsff مشاهده تاپیک
    سلام
    برای گزارش گیری اگه مشکل دارید من نرم سراغش
    اخه من قبلا با ویندوز فرم کار میکردم
    فکر نمی کردم گزارش گیریش هم مشکل داشته باشه
    برای گزارش گیری استیمول ریپورت وصل نمیشه؟
    نمیتونید از استیمول ریپورت استفاده کنید؟
    تو ویندوز فرم من از استیمول ریپورت استفاده می کردم
    سلام
    به همین روش که دیتاگریدویو رو آوردیم میتونیم ReportViewer هم بیاریم اما توی بعضی سیستم ها من به مشکل برخوردم و از اونجایی که فعلا فرصت حل این مشکل رو ندارم از استیمول استفاده کردم

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: نمایش رکورد ها در datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط rfewsff مشاهده تاپیک
    سلام
    چجوری میشه اطلاعات جدول دیتا بیس رو وارد دیتا گرید کرد(دیتا گرید نه دیتا گرید ویوو)
    از طریق اتصال linq to SQL می خوام
    ممنون
    با LINO استفاده نکردم اما با خود دستورات SQL استفاده کردم اگر به کارت میاد برات بگم

  23. #23

    نقل قول: نمایش رکورد ها در datagridview

    من بانکم اماده هست و همه ویو ها و استور پروسجر ها رو طراحی کردم
    شنیدم linq بهتر است از دیتا ست برای همین میخوام با linq وصل بشم
    شما چیزی در این مورد نشنیدی(در مورد مزایای اتصالات linq نسبت به دیتا ست)

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: نمایش رکورد ها در datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط rfewsff مشاهده تاپیک
    من بانکم اماده هست و همه ویو ها و استور پروسجر ها رو طراحی کردم
    شنیدم linq بهتر است از دیتا ست برای همین میخوام با linq وصل بشم
    شما چیزی در این مورد نشنیدی(در مورد مزایای اتصالات linq نسبت به دیتا ست)
    نه متاسفانه اصلا فرصت نکردم باهاش کار کنم

  25. #25

    نقل قول: نمایش رکورد ها در datagridview

    سلام
    فراخوانی استور پروسیجر از داخل دیتا ست ایجاد شده چجوری هست

  26. #26
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: نمایش رکورد ها در datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط rfewsff مشاهده تاپیک
    سلام
    فراخوانی استور پروسیجر از داخل دیتا ست ایجاد شده چجوری هست
    مشابه این میتونی عمل کنی
    SqlConnection sqlConnection1 = new SqlConnection("Your Connection String");
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    SqlDataReader reader;

    cmd.CommandText = "StoredProcedureName";
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cmd.Connection = sqlConnection1;

    sqlConnection1.Open();

    reader = cmd.ExecuteReader();

    sqlConnection1.Close();

    البته این استور پروسیجر دیتابیس رو که داخل خود دیتابیس نوشته شده رو صدا میزنه

  27. #27
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: نمایش رکورد ها در datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط rfewsff مشاهده تاپیک
    سلام
    فراخوانی استور پروسیجر از داخل دیتا ست ایجاد شده چجوری هست
    فکر کنم از این روش هم میتونین استفاده کنین
    SqlConnection con = new SqlConnection("Your Connection String")

    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("StoredProcedureName", con); // Using a Store Procedure.


    da.SelectCommand.CommandType = CommandType.StoredProcedure; // Comment if using hard coded query.

    DataSet ds = new DataSet(); // Definition: Memory representation of the database.


    da.Fill(ds); // Fill the dataset with the query data



    GridView1.DataSource = ds; // Set the dataso... meh, you get it.

    GridView1.DataBind();



  28. #28
    کاربر دائمی آواتار mahdivita
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    606

    نقل قول: نمایش رکورد ها در datagridview

    سلام
    من برای نمایش اطلاعات از کد زیر استفاده کردم تو رویداد form load بعدش مشکل اینجاس که کار نمیکنه اما وقتی یه باتن میزارم روی صفحه و کدهای رو داخل اون باتن مینویسم کار میکنه
    مشکل چیه؟ من میخوام بدون اینکه روی باتنی کلیک کنم با load شدن فرم اطلاعات نشون داده بشه
    SqlConnection objcon = new SqlConnection();
    objcon.ConnectionString = "data source=localhost;initial catalog=real-estate;integrated security=true";
    SqlCommand objcom = new SqlCommand();
    objcom.Connection = objcon;
    objcom.CommandText = "select * from tbl_home";
    objcon.Open();
    SqlDataAdapter objda = new SqlDataAdapter(objcom);
    DataTable dt = new DataTable("tbl_home");
    objda.Fill(dt);
    objcon.Close();
    dgv.ItemsSource = dt.DefaultView;
    this.dgv.Columns[0].Header = "کد ثبت";
    this.dgv.Columns[1].Header = "نام مالک";
    this.dgv.Columns[2].Header = "نام خانوادگی مالک";
    this.dgv.Columns[3].Header = "تلفن مالک";
    this.dgv.Columns[4].Header = "کد منطقه";
    this.dgv.Columns[5].Header = "نام خیابان";
    this.dgv.Columns[6].Header = "کوچه";
    this.dgv.Columns[7].Header = "پلاک";
    this.dgv.Columns[8].Header = "طبقه";
    this.dgv.Columns[9].Header = "نوع ملک";
    this.dgv.Columns[10].Header = "متراژ";
    this.dgv.Columns[11].Header = "قیمت";
    this.dgv.Columns[12].Header = "تعداد خواب";
    this.dgv.Columns[13].Header = "امکانات";


  29. #29
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: نمایش رکورد ها در datagridview

    خب این ها رو بذار توی یه تابع و اون تابع رو توی لود فراخوانی کنه
    یه کد هم مث زیر آخر کدهای این تابع بذار ببین اصلا عمل کرده یا نه
    MessageBox.Show(dt.Rows.Count.ToString());

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار mahdivita
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    606

    نقل قول: نمایش رکورد ها در datagridview

    چجوری باید تابع ایجاد کنم در wpf و چجوری باید فراخوانیش کنم؟

  31. #31
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: نمایش رکورد ها در datagridview

    تو همون قسمت کد نویسی سی شارپت بنویس
    مثلا بنویس
    public void func_name()
    {
    کدهای تابع
    }

    بعد توی لود بنویسی
    func_name();

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار mahdivita
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    606

    نقل قول: نمایش رکورد ها در datagridview

    ای خداااااااااااااا
    باز هم ارور میده
    نمیدونم چرا تو یه باتن میزارم ارور نمیده اما اینجوری ارور میده

  33. #33
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: نمایش رکورد ها در datagridview

    ازخطاش عکس بگیر
    آخه به چی خطا میده
    کاش برنامتو میذاشتی تا ببینم مشکلش چیه

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار mahdivita
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    606

    نقل قول: نمایش رکورد ها در datagridview

    سلام
    من کد رو گذاشتم تو رویداد loaded دیتاگریدویو اوکی شد
    حالا میخوام کاری کنم که نتونه داده ها رو ویرایش یا جذف و اضافه کنه
    چی باید بکنم؟

  35. #35
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: نمایش رکورد ها در datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط mahdivita مشاهده تاپیک
    سلام
    من کد رو گذاشتم تو رویداد loaded دیتاگریدویو اوکی شد
    حالا میخوام کاری کنم که نتونه داده ها رو ویرایش یا جذف و اضافه کنه
    چی باید بکنم؟
    کد زیر رو توی تعریف دیتاگریدت بزن
    IsReadOnly="True"

    یا توی قسمت Properties مربوط به دیتا گرید تیک IsReadOnly رو بزن

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار mahdivita
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    606

    نقل قول: نمایش رکورد ها در datagridview

    چجوری باید خروجی نهایی رو بگیرم؟؟
    و همچنین چجوری میتونم برای کل برنامه آیکون بزارم؟

  37. #37
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: نمایش رکورد ها در datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط mahdivita مشاهده تاپیک
    چجوری باید خروجی نهایی رو بگیرم؟؟
    و همچنین چجوری میتونم برای کل برنامه آیکون بزارم؟
    فایل اجرایی و dll های مربوط توی پوشه Debug هستند
    برای آیکن هم به تب Project در بالای برنامه ویژوال برو بعد گزینه آخر که Properties رو داره رو انتخاب کن تا یه صفحه باز بشه، تو اون صفحه به تب Applivcation برو و توی قسمت آیکن برای برنامت آیکنی انتخاب کن و یه اجرا بگیر تا آیکن روی برنامت بشینه
    دوست عزیز، کاش بعد هر سوالت میگفتی که جواب گرفتی یا جراب نگرفتی بعد سوال بعدی رو مطرح میکردی! اینجوری هم اونی که جواب میده انگیزه پیدا میکنه هم اگر جاب نگرفتی باز به مشکل ایجاد شده فکر میشه
    با تشکر

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار mahdivita
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    606

    نقل قول: نمایش رکورد ها در datagridview

    سلام
    ممنون همه رو جواب گرفتم

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار mahdivita
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    606

    نقل قول: نمایش رکورد ها در datagridview

    سلامی مجدد
    مشکل کد زیر چیه؟؟ ارور روی OK هست
    if (sfd.ShowDialog() == DialogResult.Ok)
    {
    str_filename = sfd.FileName;
    backup(str_filename);


    }

  40. #40
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: نمایش رکورد ها در datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط mahdivita مشاهده تاپیک
    سلامی مجدد
    مشکل کد زیر چیه؟؟ ارور روی OK هست
    if (sfd.ShowDialog() == DialogResult.Ok)
    {
    str_filename = sfd.FileName;
    backup(str_filename);


    }
    sfd چیه و چ دکمه هایی داره؟شایدyes\no داره نه ok

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. عدم نمایش رکورد در کوری فرم
    نوشته شده توسط alireza1514 در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 06 آذر 1385, 06:56 صبح
  2. تغییر رنگ بعضی از رکورد ها در datagridview
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 20 آبان 1385, 11:45 صبح
  3. تعیین محدوده برای نمایش رکورد در دیتاگرید
    نوشته شده توسط هادی123 در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 08 شهریور 1385, 10:27 صبح
  4. نمایش رکورد بصورت اعشاری
    نوشته شده توسط hengamh_vb در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 22 خرداد 1385, 06:34 صبح
  5. عدم نمایش رکورد تکراری در گزارش
    نوشته شده توسط 6raya1043 در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 15 شهریور 1384, 12:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •