نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: خطای oleDbException was unhandled

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hadi vafaii
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    316

    خطای oleDbException was unhandled

    سلام یه برنامه برای رسم نمودار دارم مینیویسم نمیدونم چرا این خطا رو میده عکس خطا رو هم قرار میدم لطفا راهنمایی نمایید.توضیح اینکه نمودار مقادیری از دیتابیس اکسس میگیره.
    Untitled.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sempay_ninjutsu
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    313

    نقل قول: خطای oleDbException was unhandled

    آدرس فایل mdb رو نمیتونه پیدا کنه که بخاد اونو بازش کنه....اگرم نشد پروژتو بزار اینجا ببینیم...البته فقط فایل mdb و همین تکه کدت کافیه که میخای وصل بشی..

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hadi vafaii
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    316

    نقل قول: خطای oleDbException was unhandled

    نقل قول نوشته شده توسط sempay_ninjutsu مشاهده تاپیک
    آدرس فایل mdb رو نمیتونه پیدا کنه که بخاد اونو بازش کنه....اگرم نشد پروژتو بزار اینجا ببینیم...البته فقط فایل mdb و همین تکه کدت کافیه که میخای وصل بشی..
    سلام دوست عزیز بفرمایید این سورس پروژه البته ناقصه هنوز کامل نشده فقط اگه ایرادش برطرف شد بگین که کجاش مشکل داشت تا خودمم متوجه بشم کجا اشتباه کردم

    دانلود

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: خطای oleDbException was unhandled

    سلام دوست عزیز
    برنامه ات جالب بود
    این مشکلم من با اکسس همیشه دارم و چگونه بوجود اومدن این خطا تنها دلیلش اینه که شما بانک اطلاعاتیت را باز کردید و برنامه ات را یا اجرا یا بیلد کردید.
    شما باید بانک اطلاعاتیت را از اول بسازی، من این کارا کردم پس از دانلود بانک اطلاعاتیت این کدم در جای خودش اصلاحش کن
    این کدش
    string filename = Application.StartupPath + @"\\test_chart.mdb";


    دانلود بانک اطلاعاتی :test_chart.rar


    موفق باشی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hadi vafaii
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    316

    نقل قول: خطای oleDbException was unhandled

    نقل قول نوشته شده توسط Ho3einAlone مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    برنامه ات جالب بود
    این مشکلم من با اکسس همیشه دارم و چگونه بوجود اومدن این خطا تنها دلیلش اینه که شما بانک اطلاعاتیت را باز کردید و برنامه ات را یا اجرا یا بیلد کردید.
    شما باید بانک اطلاعاتیت را از اول بسازی، من این کارا کردم پس از دانلود بانک اطلاعاتیت این کدم در جای خودش اصلاحش کن
    این کدش
    string filename = Application.StartupPath + @"\\test_chart.mdb";


    دانلود بانک اطلاعاتی :test_chart.rar


    موفق باشی
    دوست عزیز ضمن عرض سلام بازم همون خطا رو میده

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: خطای oleDbException was unhandled

    عجیبه من رو سیستم خودم اجرا میکنم هیچ خطایی نمیده از طریق دیتابیس
    کل پروژه را واست اصلاح کردم
    Chart.rar

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sempay_ninjutsu
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    313

    نقل قول: خطای oleDbException was unhandled

    نقل قول نوشته شده توسط hadi vafaii مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز بفرمایید این سورس پروژه البته ناقصه هنوز کامل نشده فقط اگه ایرادش برطرف شد بگین که کجاش مشکل داشت تا خودمم متوجه بشم کجا اشتباه کردم

    دانلود
    OleDbConnection myconnection = new OleDbConnection(@"Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12. 0;Data Source=C:\Users\ali\Desktop\Chart\Chart\bin\Debug\ chartdata.mdb;Persist Security Info=False");
    کانکشن استرینگتو بزار این..
    فقط ممکنه بگه باید Microsoft.ACE.OLEDB.12.0 رو نصب بکنی که یه سرچ بکنی هست...
    http://www.microsoft.com/en-us/downl....aspx?id=13255
    واسه اینکه درگیره اکسس و این چیزا نشی....دیتابیستو تبدیل کن به اس کیو ال بعد از اونجا بخون ...البته اگر برات اکسس مهم نیس

  8. #8

    نقل قول: خطای oleDbException was unhandled

    string address_db =  AppDomain.CurrentDomain.BaseDirectory + @"test_chart.mdb";

تاپیک های مشابه

  1. سوال: رفع خطای HttpExtention was unhandled by user code
    نوشته شده توسط mahtab kf در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 26 مرداد 1393, 15:13 عصر
  2. خطای sqlexceptio was unhandled
    نوشته شده توسط mahdi101 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 28 مهر 1392, 14:38 عصر
  3. پیغام خطای nullreferenceException was unhandled
    نوشته شده توسط farnoosh66 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 16 مهر 1392, 12:45 عصر
  4. خطای OledbException was unhandled
    نوشته شده توسط iranbanou در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 26 اردیبهشت 1392, 03:39 صبح
  5. سوال: خطای ArgumentException Was Unhandled
    نوشته شده توسط bghad1 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 25 بهمن 1387, 02:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •