نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: راهنمایی درگاه پرداخت پارسیان

  1. #1

    راهنمایی درگاه پرداخت پارسیان

    سلام
    دوستان طبق داکیومنت دریافتی از پارسیان کد زیر رو واسه تست می نویسم و پین و آی پی مطمئناً درست هست (طبق گفته پشتیبانی های هر دوی هاست / درگاه) :



    EShopService sh = new EShopService();
    Random r = new Random();
    try
    {
    long authority = 0;
    byte status = 0;
    int amount = 20000;
    int orderId = r.Next(1000, 2000);
    string pin = "my pin";
    string callbackPage = "back.aspx";
    string pgwPage = "https://pec.shaparak.ir/pecpaymentgateway";


    sh.PinPaymentRequest(pin, amount, orderId, callbackPage, ref authority, ref status);


    if (status == 0)
    Response.Redirect(pgwPage + "?au=" + authority.ToString(), true);


    Label1.Text = "Status : " + (status).ToString();
    }
    catch (Exception err)
    {
    Label1.Text = "ERROR : " + err.Message.ToString();
    }




    در ضمن از سلوشن اکسپلورر، وب رفرنس رو لینک : https://pec.shaparak.ir/pecpaymentgateway/EShopService.asmx رو اد میکنم...

    بعد از آپلود برنامه تست تو سرور، کد خطایی که دریافت می کنم : Status : 22 هست که یعنی آی پی یا پین سرور اشتباه هست

    ممنون میشم راهنمایی کنید
    آخرین ویرایش به وسیله turbo_boy2006 : شنبه 06 دی 1393 در 12:02 عصر

  2. #2

    نقل قول: راهنمایی درگاه پرداخت پارسیان

    مشکل رفع شد
    --------
    ظاهرا من کدها رو چون publish میزدم اینجوری شد، ولی صاف صاف فایل ها رو رو سرور آپ کردم درست اجرا شد :|

  3. #3

    نقل قول: راهنمایی درگاه پرداخت پارسیان

    سلام. من درگاه پارسیان رو تازه ثبت نام کردم و پین گرفتم.ولی نمیدونم چیکار باید بکنم. اگه ممکنه یه کد سمپل قرار بدید بتونم ازش استفاده کنم.
    مرسی. گالیا

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 05 تیر 1392, 07:59 صبح
  2. نصب درگاه پرداخت پارسیان
    نوشته شده توسط saberdesign در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 08 مرداد 1391, 09:51 صبح
  3. اتصال به درگاه پرداخت اینترنتی بانک پارسیان
    نوشته شده توسط leila_mahyanet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 15 شهریور 1390, 13:45 عصر
  4. سوال: نحوه ایجاد ارتباط با درگاه پرداخت الکترونیک بانک پارسیان
    نوشته شده توسط mastermehdi1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 09 مرداد 1390, 16:35 عصر
  5. سوال: پرداخت آنلاین با درگاه بانک پارسیان
    نوشته شده توسط si6arp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 01 اردیبهشت 1390, 17:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •