نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: تغییر دیتاهای واکشی شده توسط دیتالیست با کدنویسی

  1. #1

    Question تغییر دیتاهای واکشی شده توسط دیتالیست با کدنویسی

    با سلام خدمت دوستان
    من یه صفحه طراحی کردم که آیتم انتخاب شده در صفحه جستجو رو به طور کامل نمایش میده. برای این کار از دیتالیست استفاده کردم. میخوام محتوای بعضی از فیلدها که از دیتابیس واکشی میشه قبل از بایند شدن به لیبلهای داخل دیتالیست رو توسط کدنویسی با #C تغییر بدم. مثلا تاریخ به صورت میلادی داخل دیتابیس ذخیره شده و من می خوام قبل از نمایش اون رو به شمسی تبدیل کنم. سوال من اینه که کد مربوطه رو کجا و داخل چه رویدادی باید بنویسم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: تغییر دیتاهای واکشی شده توسط دیتالیست با کدنویسی

    شما وقتی داده رو لود کردید داده شما هر چی باشه میتونید برید و تغییرش بدید میشه کد لود دیتاتون رو بگذارید.

  3. #3

    Lightbulb نقل قول: تغییر دیتاهای واکشی شده توسط دیتالیست با کدنویسی

    کد خاصی نداره ، یه DataList روی فرم گذاشتم و داخلش چندتا Label هست که به فیلدهای مربوطه Bind شدن.
    DataList هم از طریق sqlDataSource داده ها رو از Database می خونه.

  4. #4
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: تغییر دیتاهای واکشی شده توسط دیتالیست با کدنویسی




  5. #5

    نقل قول: تغییر دیتاهای واکشی شده توسط دیتالیست با کدنویسی

    مایکروسافت خیلی قضیه رو پیچیده کرده!
    برای یکی از فیلدها که مقدار کیلومتر طی شده رو نشون میده من میخوام موقع نمایش کلمه کیلومتر به انتهای عدد ذخیر شده در دیتابیس اضافه بشه ، این کد رو نوشتم :
    protected void Label_PreRender(object sender, EventArgs e)
    {
    string Value = (DataList1.Items[0].FindControl("Label") as Label).Text;
    Value = Value + " کیلومتر";
    (DataList1.Items[0].FindControl("Label") as Label).Text = Value;
    }
    این کد جواب میده ولی مشکل اینه که هربار که صفحه refresh بشه مجددا کلمه کیلومتر اضافه میشه و بعد از چندبار رفرش شدن ، فیلد مربوطه اینجوری نشون داده میشه :
    100000 کیلومتر کیلومتر کیلومتر کیلومتر کیلومتر کیلومتر ...
    درواقع مشکل اساسی من اینه که میخوام بین دیتاهای داخل دیتابیس و لیبل های داخل دیتالیست قراربگیرم. یعنی وقتی مقدار یک فیلد از داخل دیتابیس خونده شد اون رو وارد یه تابع کنم و تغییرات مورد نظر رو بدم و بعد مقدار تغییر یافته به لیبل های روی دیتالیست بایند بشه. امیدوارم که تونسته باشم منظور خودم رو توضیح بدم.
    آخرین ویرایش به وسیله mojtaba-n : دوشنبه 08 دی 1393 در 19:38 عصر

  6. #6

    نقل قول: تغییر دیتاهای واکشی شده توسط دیتالیست با کدنویسی

    امیدوارم این تصویر منظور من رو بهتر توضیح بده :
    DataBindProblem.jpg

  7. #7

    نقل قول: تغییر دیتاهای واکشی شده توسط دیتالیست با کدنویسی

    منتظر یاری سبز اساتید محترم هستم

  8. #8
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: تغییر دیتاهای واکشی شده توسط دیتالیست با کدنویسی

    جوابتون همون لینکی هست که گفتم.
    Lable_PreRender چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!



  9. #9

    نقل قول: تغییر دیتاهای واکشی شده توسط دیتالیست با کدنویسی

    سردرنیاوردم. خیلی پیچیدست. چیزی که من میخوام نهایتاً باید با دوسه خط کد حل بشه.
    لطفا اگه ممکنه خودتون کدی که باید بنوبیسم رو بگید. از لینک مایکروسافت چیزی نفهمیدم.

  10. #10
    مدیر بخش آواتار ahmad156
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    2,104

    نقل قول: تغییر دیتاهای واکشی شده توسط دیتالیست با کدنویسی

    چیزی که من میخوام نهایتاً باید با دوسه خط کد حل بشه.

    دوست عزیز جوابتون خیلی ساده و راحت توی لینک گفته شده.شما زحمت نمیدین به خودتون حتی رو کد فکر کنین.چون اگر فکر میکردین نمیگفتین کدتون با دوسه خط حل شه.
    اینجا توی تالار راه حل به شما ارائه میشه نه کد آماده



تاپیک های مشابه

  1. تعداد سطرهای واکشی شده توسط دستور select
    نوشته شده توسط Galawij در بخش T-SQL
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 09 خرداد 1390, 11:45 صبح
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 24 آبان 1389, 23:48 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 23 تیر 1387, 10:35 صبح
  4. بدست آوردن نام فایل ocx استفاده شده توسط یک آبجکت (از طریق کدنویسی)
    نوشته شده توسط پدرخوانده در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 04 اسفند 1384, 11:50 صبح
  5. عدم تغییر تصاویر ایجاد شده توسط فلش بعد از اتمام برنامه نویسی
    نوشته شده توسط saeed9982 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 07 آبان 1384, 22:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •