نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: نمایش هر سطر جدول در یک صفحه از گزارش

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    نمایش هر سطر جدول در یک صفحه از گزارش

    سلام دوستان و مهندسان

    من یه مشکل کوچولو دارم تو گزارش گیریم.من از فست ریپورت استفاده میکنم.یه اطلاعاتی رو از سمت فرم میخوام بفرستم تو صفحه گزارش فکر کنید مثلا سطر اطلاعات.
    حالا میخوام هرکدوم از این سطرهارو تو یه صفحه از گزارشم بیفته چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟
    یعنی دهتاسر بشه ده صفحه.الان هرکاری میکنم ده تا سطر هم تو یه صفحه میفته زیر هم
    لطفا راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: نمایش هر سطر جدول در یک صفحه از گزارش

    سلام
    تو محیط دیزاینر فست ریپورت ، روی باند دیتا کلیک کن ، از قسمت پراپرتی ها ، مقدار پراپرتیه StartNewPage رو True کن




    موفق باشید
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Behnam6670
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    زیر آسمان آبی خدا
    پست
    496

    نقل قول: نمایش هر سطر جدول در یک صفحه از گزارش

    ممنون آقای آشتیانی مشکلم حل شد.
    حالا یه سوال دیگه من وقتی اطلاعات دوتا جدول رو میفرستم به گزارش قبول نمیکنه چرا؟؟؟دوتا دیتا تیبل تو فرمم میسازم و به یه دیتا ست ادد میکنموشن همون دوتا جدول رو تو فست ریپورت با همون نام و همون فیلدا میسازم.واز دستور زیر برا ارسال دیتا ست به گزارشم استفاده میکنم ولی خطا میده موقع اجرا البته خطاش سمت گزارش هستش نه سمت فرم

    FastReport.Report rpt = new FastReport.Report();
    rpt.ShowPrepared(false);


    rpt.Load(exeToRun);


    rpt.RegisterData(_ds);
    rpt.Show();


تاپیک های مشابه

  1. سوال: عدم نمایش صحیح مشخصات جدول mysql در صفحه
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 03 اردیبهشت 1392, 14:26 عصر
  2. نمایش 4 سطر آخر جدول در صفحه
    نوشته شده توسط yuttrim20 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 20 خرداد 1391, 13:26 عصر
  3. نمایش دو جدول در یک صفحه که از وسط نصف شده باشد
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 10 مرداد 1387, 08:54 صبح
  4. نمایش یک رکورد جدول به صورت دو سطر در datagrid
    نوشته شده توسط zahracomputer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 12 مهر 1385, 20:22 عصر
  5. نمایش رکوردهای یک جدول از یک بانک SQL در یک صفحه
    نوشته شده توسط m_kafman در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اسفند 1383, 08:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •