نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: open Url

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94

    open Url

    با سلام . چگونه میشه یک آدرس اینترنتی (Url) رو بوسیله Internet Explorer باز کرد ؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94
    مشکلم تا حدودی با این کد حل شد
    System.Diagnostics.Process.Start("www.yahoo.com");

    من یه سایت دارم که یه صفحه لاگین داره . حالا میخوام از طریق یک برنامه ویندوزی (Windows Application) به سایتم لاگین کنم . و بدون اینکه دیگه وب سایت userName & password بخواد وارد بشم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار dot_net_lover2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    324
    منظورت اینه که میخوای User و Pass را در Win App بگیری یا هرکس Win App را داشت بدون وارد کردن این دو تا وارد سایت بشه ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار afsar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    181
    فکر کنم باید از webclient استفاده کنی و در ضمن یه صفحه داخل سایتت برای اتصال از WinApp گذاشته باشی

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    94
    بله میخوام در win app بگیرم .
    میشه بیشتر توضیح بدین . این جور که من فهمیدم باید وب سرویس داشته باشم ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار dot_net_lover2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    324
    پیشنهاد :
    در Login Page خود طوری کد بزن که اگر Url مربوط به صفحه Query String داشت از مقادیر اون برای User Validation استفاده کنی.
    در Win App همانطور که میخوای User و Pass را بگیر و به صورت Query String به پشت Url خود اضافه کن(فقط برای مسایل امنیتی Pass را Hash شده اضاف کن).

تاپیک های مشابه

  1. امکان open کردن در زمان اجرا
    نوشته شده توسط mohandesan در بخش VB.NET
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 01 تیر 1387, 18:54 عصر
  2. جلسه اول آموزش OPEN GL در وی بی
    نوشته شده توسط noorsoft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 12 تیر 1386, 12:30 عصر
  3. OPEN GL در وی بی
    نوشته شده توسط noorsoft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 12 تیر 1386, 12:21 عصر
  4. open with کردن از برنامه.
    نوشته شده توسط hex161 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اردیبهشت 1386, 13:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •