نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: وارد کردن ساعت به صورت 24 ساعته در فرم ؟!

  1. #1

    Question وارد کردن ساعت به صورت 24 ساعته در فرم ؟!

    با سلام

    میخواستم بپرسم که برای وارد کردن ساعت به صورت 24 ساعته از چه شیئی باید استفاده کرد ؟!؟!

    من از Masked Text Box استفاده کردم ، ولی موقعه ذخیره شدن در دیتابیس Error میده ( چون در دیتابیس فیلد رو از نوع Time مشخص کردم و برخی مواقع کاربر اشتباهاً اطلاعاتی مثل 44:22 یا 32:30و غیره که خارج از رنج 24:00 هست رو وارد میکنه :(

    آیا به کامپوننت احتیاج هست ؟!

    اگه آره اسمش چیه ؟!

    بازم ممنونم

  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: وارد کردن ساعت به صورت 24 ساعته در فرم ؟!

    تو می تونی از همون MaskTextBox استفاده کنی ولی قبل از وارد کردن به دیتابیس چک کنی ببینی درست وارد کرده یا نه
    این کد رو برات نوشتم اصولی نیست ولی کار میکنه!!!!!!!
         if (txttime.MaskCompleted)
    {
    string time = txttime.Text;
    char ch = ':';
    string t = time.Split(ch)[0] + time.Split(ch)[1];
    int x = Int32.Parse(t);
    if (Int32.Parse(time.Split(ch)[1]) > 59)
    {
    FarsiMessage.Show("ساعت وارد شده نادرست می باشد", "", FarsiMessageBoxButtons.OK, FarsiMessageBoxIcons.Stop);
    return;
    }
    if (x < 0 || x > 2359)
    {
    FarsiMessage.Show("ساعت وارد شده نادرست می باشد", "", FarsiMessageBoxButtons.OK, FarsiMessageBoxIcons.Stop);
    return;
    }


    }
    else
    {
    FarsiMessage.Show("ساعت وارد شده نادرست می باشد", "", FarsiMessageBoxButtons.OK, FarsiMessageBoxIcons.Stop);
    return;
    }

  3. #3

    نقل قول: وارد کردن ساعت به صورت 24 ساعته در فرم ؟!

    Time همون لحظه رو میخواید یا تایمی که کاربر خودش وارد کنه؟؟؟؟؟
    اگر Time همون لحظه Time.Now مشکلت رو حل میکنه اگر هم میخوای زمان را از کاربر بگیری صدها کامپوننت فارسی واسه اینکار هست یک سرچ کنی توی گوگل خیلی ها رو پیدا میکنی ببین کدوم با سلیقه ات جوره...

  4. #4

    نقل قول: وارد کردن ساعت به صورت 24 ساعته در فرم ؟!

    هدف من اینه که کاربر بتونه مقادیر زمانی ( ساعت با فرمت 24 ساعته ) رو تویه فرم وارد کنه

    اگه زحمت نیست لینک یکی از کامپوننت ها رو بزارید

    ممنون

  5. #5

    نقل قول: وارد کردن ساعت به صورت 24 ساعته در فرم ؟!

    لطفاً راهنمایی کنید

    من هر چی تویه نت سرچ زدم اینطور کامپوننتی پیدا نکردم ....

  6. #6

    نقل قول: وارد کردن ساعت به صورت 24 ساعته در فرم ؟!

    باسلام خدمت دوست عزیز:

    کدی که به شما میدهم را در یک کلاس جایگذاری کنید و یک بار پروژه را Build کنید بعد در Toolbox مشاهده می کنید یک ابزار جدید با نام MaskedBox تولید شده و این ابزار را در پروژتون استفاده کنید. یاعلی

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;

    namespace System.Windows.Forms
    {
    public class MaskedBox : MaskedTextBox
    {
    ErrorProvider _ErrorProvider = new ErrorProvider();

    protected override void InitLayout()
    {
    base.Mask = "00:00";
    base.TextChanged += new EventHandler(Mskedbox_TextChanged);
    base.InitLayout();
    }

    public bool IsError { get; set; }

    void Mskedbox_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    if (base.MaskCompleted)
    {
    if (int.Parse(base.Text.Substring(0, 2)) > 24)
    {
    //error

    IsError = true;

    _ErrorProvider.SetError(this, @"ساعت را صحیح وارد نمائید");
    return;
    }
    else
    {
    IsError = false;

    _ErrorProvider.SetError(this, string.Empty);
    }

    if (int.Parse(base.Text.Substring(3, 2)) > 59)
    {
    //error

    IsError = true;

    _ErrorProvider.SetError(this, @"دقیقه را صحیح وارد نمائید");
    return;
    }
    else
    {
    IsError = false;

    _ErrorProvider.SetError(this, string.Empty);
    }
    }
    }
    }
    }


    سوال داشتی درخدمتم...

  7. #7

    نقل قول: وارد کردن ساعت به صورت 24 ساعته در فرم ؟!

    ممنونم بابت پست خوبتون ( واقعاً مفید بود)

    ولی آیا هیچ کامپوننتی برای وارد کردن ساعت وجود نداره ؟!!

  8. #8

    نقل قول: وارد کردن ساعت به صورت 24 ساعته در فرم ؟!

    Component DevExpress استفاده کن

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: وارد کردن ساعت به صورت 24 ساعته در فرم ؟!

    از DateTimePicker استفاده کنید.
    https://barnamenevis.org/showthread.p...48#post2146948

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 15
    آخرین پست: یک شنبه 03 شهریور 1392, 19:58 عصر
  2. کنترلی برای وارد کردن ساعت
    نوشته شده توسط sharpboy در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 22 فروردین 1392, 19:58 عصر
  3. وارد کردن ساعت و تاریخ به صورت خودکار
    نوشته شده توسط razeghi_loved در بخش Management Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 12 بهمن 1390, 09:51 صبح
  4. وارد كردن ساعت به صورت 24 ساعته در تكس باكس
    نوشته شده توسط jmfnima در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 25 آذر 1390, 09:55 صبح
  5. وارد کردن اطلاعات به صورت فارسی
    نوشته شده توسط mohandesan در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 27 مرداد 1386, 20:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •