نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: خطای Null Reference Exeption Was Unhanled

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    85

    Question خطای Null Reference Exeption Was Unhanled

    سلام .من برای اینکه بتونم radiobutton های فرم برنامم رو به صورت چک نخورده در بیارم , یعنی اینکه زمانیکه برنامه اجرا شد radiobutton های روی فرمم انتخاب نشده باشن
    این کد رو نوشتم ...





    public partial class FrmTest : Form
    {
    public void uncheckedradiobutton(Control p)
    {
    foreach (Control ctrl in Parent.Controls)
    {
    if (object.ReferenceEquals(ctrl.GetType(), typeof(RadioButton)))

    {
    ((RadioButton)ctrl).Checked = false;
    }
    }
    }
    }
    //
    //
    private void FrmTest_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    uncheckedradiobutton(groupBox2);
    }

    ولی این خطا رو میبینم :
    null Reference Exception Was unhandled

    Object refrence not set to an instance of an object
    میشه راهنماییم کنید که ممکنه چه مشکلی داشته باشم؟متشکرم

  2. #2

    نقل قول: خطای Null Reference Exeption Was Unhanled

    سلام
    به اینصورت اصلاح کن


    foreach (Control ctrl in p.Controls)



    شکل ساده تر کد هم این میشه


    public void uncheckedradiobutton(Control p)
    {

    foreach (Control ctrl in p.Controls)
    {
    if (ctrl is RadioButton)
    {
    ((RadioButton)ctrl).Checked = false;
    }
    }
    }


    موفق باشید
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    85

    نقل قول: خطای Null Reference Exeption Was Unhanled

    سلام و متشکرم ...
    وقتی به همین صورتیکه شما فرمودین نوشتم uncheck نشدن کنترل هام...




    foreach (Control ctrl in p.Controls)




    و زمانیکه از خاصیت parent استفاده می کنم باز هم همون خطای قبلی رو دارم

    foreach (Control ctrl in parent.Controls)





    البته می دونم که میتونم همه اونها رو به صورت زیر uncheck کنم ...ولی اگر تعداد کنترلها زیاد باشه زمان زیادی می بره , می شه بگین این خطا معمولا در چه مواقعی رخ میده؟لطفا



    RadioButton1.checked=false;





  4. #4

    نقل قول: خطای Null Reference Exeption Was Unhanled

    دوست من ، اون کد درست کار میکنه
    اینم مثال خدمت شما
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  5. #5

    نقل قول: خطای Null Reference Exeption Was Unhanled

    هر کنترل والدی داره (Parent). همینطور فرزندانی داره (Controls).
    اگه میخوان به رادیو باتن های داخل یک کنترل دسترسی پیدا کنید، باید توی فرزندان اون کنترل حلقه تکرار بزنید.
    اگه رادیو ها رو مستقیما توی فرم انداختین کد به این صورت میشه:

    foreach(Control c in this.Controls)//"this" is current class which is the form.
    {
    //... do something...
    }

    و اگه رادیوها مثلا توی یک پنل قرار دارند:

    foreach(Control c in this.myPanel.Controls)
    {
    //... do something...
    }

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    85

    نقل قول: خطای Null Reference Exeption Was Unhanled

    سلام و ممنونم.
    من این کد رو روی رویداد لود فرم نوشتم و متاسفانه روی لود غرم اجرا نمی شه ,ولی روی کلیک دکمه اجرا میشه ! میشه راهنماییم کنید که چه طور میتونم در زمانی که فرم لود شد اونها رو چک نخورده ببینم؟ سپاسگزارم

تاپیک های مشابه

  1. علت خطای Object reference not set to an instance of an object
    نوشته شده توسط pikoolas در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 21 اسفند 1388, 21:25 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 30 آبان 1388, 15:25 عصر
  3. خطای Object reference not set to an instance of an object. در دیتاتیبل
    نوشته شده توسط bahar_engineer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 26 آبان 1388, 10:48 صبح
  4. سوال: بررسی پیغام خطای Object Reference
    نوشته شده توسط Salar Ashgi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 22 مهر 1387, 13:35 عصر
  5. خطای Object reference not set to an instance of an object
    نوشته شده توسط sunboy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 شهریور 1383, 10:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •