نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: این برنامه رو تست کنین. مشکلش چیه

  1. #1

    این برنامه رو تست کنین. مشکلش چیه

    سلام
    این لینک زیر رو اول یه نگاه بندازین:
    http://www.cplusplus.com/doc/tutoria.../visualstudio/


    من طبق این لینکی که دیدید برای کد نویسی ++visual C کار می کنم.یه برنامه ساده ی نوشتم که میخوام اجرا کنم به خطا بر می خورم!که فایل برنامه رو براتون گذاشتم.ببینید تو سیستم خودتونم به ارور بر میخوره؟

    یه عکسم از خطایی که داده برات گذاشتم.

    برام یکم توضیح بدید اشتباه کارم چیه؟

    ویندوز 8 رو سیستمم دارم.قبلا با توربو سی پلاس پلاس و اینا که رو ویندوز ایکس پی نصب میشدن کار کردم ولی روی ویندوز 8 نصب نمیشن.البته قابلیت کامل کردن کدها تو ویژوال استودیو 2013 و خیلی امکانات دیگه ای که داره و هم اینکه میخوام بروز باشم باعث شده که سمت ویژوال استودیو 2013 بیام .



    عکس 3 رو نگاه کنید این زیر مجموعه های سی پلاس پلاس که هر کدوم نیز برا خودشون چند تا زیر مجموعه دارن،هر کدوم به چه دردی میخورن؟




    ممنون

    ConsoleApplication2.rar برنامه

    ttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt.jpgعکس 1
    2.jpgعکس 2

    برنامه رو اینجا هم آپلود کردم:http://s5.picofile.com/file/81611316...tion2.rar.html


  2. #2

    نقل قول: این برنامه رو تست کنین. مشکلش چیه

    اگه منضورت اینه که برنامه سریع بسته میشه باید دستور getch() رو همراه فایل conio.h به برنامت اضافه کنی
    یادت باشه قبل از return دستورو بنویس

تاپیک های مشابه

  1. مشکل این برنامه تبدیل حروف به بزرگ چیه ؟
    نوشته شده توسط snbb000 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 15 آذر 1393, 16:28 عصر
  2. سوال: مشکل این برنامه ساده کجاست ؟ ( خواهشا یه نگاه بنداز ببین مشکلش چیه )
    نوشته شده توسط AR1995 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 20 بهمن 1392, 16:27 عصر
  3. سوال: نظرتون درباره این برنامه (کتابخانه) به زبان دلفی چیه
    نوشته شده توسط محمد هاشم زاده در بخش پروژه‌های Open Source
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 14 خرداد 1389, 02:48 صبح
  4. این برنامه مشکلش چیه ؟
    نوشته شده توسط anssarri در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 22 آذر 1386, 18:57 عصر
  5. کمک : این برنامه رو اجرا کنین
    نوشته شده توسط rouzbeh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 20 بهمن 1382, 07:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •