نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: نمایش آنی اطلاعات در dataGridView پس از ثبت داده های فرم در بانک؟

  1. #1

    نمایش آنی اطلاعات در dataGridView پس از ثبت داده های فرم در بانک؟

    سلام
    این فرم برنامه هست :بعد از پر کردن فرم کردن و ثبت داده ها ، اطلاعات در dataGridView در همان لحظه نمایش داده نمیشن ، باید برنامه رو Stop کرد و باز Play تا در جدول نمایش داده بشن.
    چطور میتونم همزمان با ثبت داده ها ، اطلاعات هم در این ابزار به نمایش در بیاد؟
    تشکر

  2. #2

    نقل قول: نمایش آنی اطلاعات در dataGridView پس از ثبت داده های فرم در بانک؟

    سلام دوست عزیز شما باید از روش Binding استفاده کنید

    پاسخ سوالتون

  3. #3
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: نمایش آنی اطلاعات در dataGridView پس از ثبت داده های فرم در بانک؟

    تو می تونی یکاری بکنی!!
    اگه از جدول تو دیتابیس می خونی می تونی پس از ذخیره تو دیتابیس یه Select بزنی و دوباره دیتاگریدت رو پر کنی
    من همیشه از این روش استفاده می کنم و جوای میده هیچ موقع هم احتیاج به ریست برنامه نیست

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: نمایش آنی اطلاعات در dataGridView پس از ثبت داده های فرم در بانک؟

    سلام
    میتونی یه تابع بنویسی که رکوردها ی اون جدولی که اطلاعاتتوثبت میکنی را انتخاب کنه و بعد از کلیک بروری دکمه ثبت این تابع را فراخوانی کنی و اطلاعت ثبت شده را همان لحظه نمایش میده
    موفق باشید

  5. #5

    نقل قول: نمایش آنی اطلاعات در dataGridView پس از ثبت داده های فرم در بانک؟

    سلام
    برا اینکه برنامه کاربرپسند باشه بعد از ثبت ردیف جدید توی بانک، یه ردیف هم دستی به گرید اضافه میکنیم با همون اطلاعاتی که توی بانک ذخیره شده.
    اینجوری لازم نیست کدی که برای نمایش رکوردها توی گرید نوشتی دوباره فراخوانی بشه.

    اگر گریدت رو دیتاسورس دادی این کد نمونه:
    DataRow r = ((DataTable)dgv.DataSource).NewRow();
    r["ColumnName"] = value;
    ((DataTable)dgv.DataSource).Rows.Add(r);


    اگر نه این کد:
    dgv.Rows.Add();
    int index = dgv.Rows.Count - 1;
    dgv["ColumnName", index].Value = value;

  6. #6

    نقل قول: نمایش آنی اطلاعات در dataGridView پس از ثبت داده های فرم در بانک؟

    نقل قول نوشته شده توسط Ho3einAlone مشاهده تاپیک
    سلام
    میتونی یه تابع بنویسی که رکوردها ی اون جدولی که اطلاعاتتوثبت میکنی را انتخاب کنه و بعد از کلیک بروری دکمه ثبت این تابع را فراخوانی کنی و اطلاعت ثبت شده را همان لحظه نمایش میده
    موفق باشید
    من یک تابع نوشتم که مقادیر رو Select کنه :

    public partial class Form2 : Form
    {
    public void reloadingData()
    {
    //Reload information in DataGridView After Data Register
    DataTable dt = new DataTable();
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=(local);Initial Catalog=Taxi;Integrated Security=SSPI;");
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter();
    da.SelectCommand.Connection = con;
    da.SelectCommand.CommandText = "select d_name,d_carname,d_carnumber,d_phone from Driver";
    con.Open();
    da.Fill(dt);
    con.Close();
    dataGridView1.DataSource = dt;
    }


    و تابع رو در انتهای دستورات دکمه ثبت فراخوانی کردم :اما تغییری حاصل نشد!
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: png swq.png‏ (81.5 کیلوبایت, 36 دیدار)

  7. #7

    نقل قول: نمایش آنی اطلاعات در dataGridView پس از ثبت داده های فرم در بانک؟

    اینو به پایین خط 14 اضافه کنین ، ببنید چی میشه

    GridView1.DataBind();

  8. #8

    نقل قول: نمایش آنی اطلاعات در dataGridView پس از ثبت داده های فرم در بانک؟

    نقل قول نوشته شده توسط بیتا حکمت مشاهده تاپیک
    اینو به پایین خط 14 اضافه کنین ، ببنید چی میشه

    GridView1.DataBind();
    خطا :
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: png swq.png‏ (79.5 کیلوبایت, 36 دیدار)

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1393
    پست
    78

    نقل قول: نمایش آنی اطلاعات در dataGridView پس از ثبت داده های فرم در بانک؟

    آقا connection رو نبستی هنوز
    داخل if بعد از متد execute کانکشنو ببند ببین مشکلت حل میشه یا نه

    البته اون خط GridView1.DataBind(); رو پاک کن

  10. #10

    نقل قول: نمایش آنی اطلاعات در dataGridView پس از ثبت داده های فرم در بانک؟

    نقل قول نوشته شده توسط feryt20 مشاهده تاپیک
    آقا connection رو نبستی هنوز
    داخل if بعد از متد execute کانکشنو ببند ببین مشکلت حل میشه یا نه

    البته اون خط GridView1.DataBind(); رو پاک کن
    ممنون ولی مشکل از بستن کانکشن نبود.

  11. #11

    نقل قول: نمایش آنی اطلاعات در dataGridView پس از ثبت داده های فرم در بانک؟

    نقل قول نوشته شده توسط پیام حیاتی مشاهده تاپیک
    ممنون ولی مشکل از بستن کانکشن نبود.
    یعنی الان حل شد ، مشکلش از چی بود ؟

  12. #12
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1393
    پست
    78

    نقل قول: نمایش آنی اطلاعات در dataGridView پس از ثبت داده های فرم در بانک؟

    داداش جسارتا تابع سلکتتو به این صورت تغییر بده
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=(local);Initial Catalog=Taxi;Integrated Security=SSPI;");
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("select * from Driver", con);
    cmd.CommandType = CommandType.Text;
    DataTable Table = new DataTable();
    con.Open();
    SqlDataReader Reader = cmd.ExecuteReader();
    Table.Load(Reader);
    dataGridView1.DataSource = Table;

    اخرشم کانشنو ببند یادم رفت بنویسم

  13. #13

    نقل قول: نمایش آنی اطلاعات در dataGridView پس از ثبت داده های فرم در بانک؟

    متد DataBind فکر کنم برای ASP باشه. توی سی شارپ نداریم.
    بستن کانکشن هم ربطی نداره.
    مشکل کمبود این خط کد هست:
                    da.SelectCommand = new SqlCommand();



    یعنی هنوز شیء ایجاد نشده میخوای به خواصش مقدار بدی:
    da.SelectCommand.Connection = con;

    دستور insert رو هم با ExecuteNonQuery اجرا کن. چه نیازی به DataReader هست؟

  14. #14
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1393
    پست
    78

    نقل قول: نمایش آنی اطلاعات در dataGridView پس از ثبت داده های فرم در بانک؟

    نقل قول نوشته شده توسط mojtabamalaekeh مشاهده تاپیک
    متد DataBind فکر کنم برای ASP باشه. توی سی شارپ نداریم.
    بستن کانکشن هم ربطی نداره.
    مشکل کمبود این خط کد هست:
                    da.SelectCommand = new SqlCommand();



    یعنی هنوز شیء ایجاد نشده میخوای به خواصش مقدار بدی:
    da.SelectCommand.Connection = con;

    دستور insert رو هم با ExecuteNonQuery اجرا کن. چه نیازی به DataReader هست؟
    حاجی دعوا نداریم که
    اون کدم همین کارو میکنه
    ما قصدمون کمک بود
    شما خودنمایی

    اصن شما خوب
    شما همه چی بلد
    شما برنامه نویس
    شما اسطوره

  15. #15

    نقل قول: نمایش آنی اطلاعات در dataGridView پس از ثبت داده های فرم در بانک؟

    نقل قول نوشته شده توسط feryt20 مشاهده تاپیک
    داداش جسارتا تابع سلکتتو به این صورت تغییر بده
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=(local);Initial Catalog=Taxi;Integrated Security=SSPI;");
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("select * from Driver", con);
    cmd.CommandType = CommandType.Text;
    DataTable Table = new DataTable();
    con.Open();
    SqlDataReader Reader = cmd.ExecuteReader();
    Table.Load(Reader);
    dataGridView1.DataSource = Table;

    اخرشم کانشنو ببند یادم رفت بنویسم
    بسیار ممنون مشکل با این کد حل شد.

  16. #16

    نقل قول: نمایش آنی اطلاعات در dataGridView پس از ثبت داده های فرم در بانک؟

    نقل قول نوشته شده توسط mojtabamalaekeh مشاهده تاپیک
    متد DataBind فکر کنم برای ASP باشه. توی سی شارپ نداریم.
    بستن کانکشن هم ربطی نداره.
    مشکل کمبود این خط کد هست:
                    da.SelectCommand = new SqlCommand();



    یعنی هنوز شیء ایجاد نشده میخوای به خواصش مقدار بدی:
    da.SelectCommand.Connection = con;

    دستور insert رو هم با ExecuteNonQuery اجرا کن. چه نیازی به DataReader هست؟
    درسته DataBind مربوط به asp هست بنده هم asp کار هستم به تازگی وارد دنیای WinApp شدم برخی ابزار اونجا هست که کار با همچین مواردی رو خیلی راحت تر میکنه updatePanel,Ajax .... .
    از همگی به خاطر زمان و کمک در حل مشکل خیلی ممنونم.

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: نمایش آنی اطلاعات در dataGridView پس از ثبت داده های فرم در بانک؟

    اشتباه ...... حذف شود

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 14 شهریور 1393, 19:04 عصر
  2. نمایش آنی اطلاعات خوانده شده از بانک
    نوشته شده توسط reza10wert در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 12 مهر 1391, 11:42 صبح
  3. سوال: نمایش آنی اطلاعات انتخاب شده
    نوشته شده توسط reza10wert در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 21 تیر 1391, 13:10 عصر
  4. سوال: نمایش آنی اطلاعات انتخاب شده
    نوشته شده توسط reza10wert در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 09 خرداد 1391, 11:18 صبح
  5. سوال: ثبت داده های تکراری در بانک
    نوشته شده توسط neda_dela در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 17 بهمن 1388, 23:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •