نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: فراخوانی پروسیجر در textbox

  1. #1

    فراخوانی پروسیجر در textbox

    سلام
    من میخوام یک پروسیجرselect رودریک text boxفراخوانی کنم و مقدار آن را در text boxنشون بدم.
    فراخوانی پروسیجر رو در data grideروبلدم ولی میخوام دیگه از data gride استفاده نکنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: فراخوانی پروسیجر در textbox

    سوالتون مشخص نیست دوست من

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: فراخوانی پروسیجر در textbox

    نقل قول نوشته شده توسط ffuser مشاهده تاپیک
    سلام
    من میخوام یک پروسیجرselect رودریک text boxفراخوانی کنم و مقدار آن را در text boxنشون بدم.
    فراخوانی پروسیجر رو در data grideروبلدم ولی میخوام دیگه از data gride استفاده نکنم؟
    String connectionString = WebConfigurationManager.ConnectionStrings["PubsDirInfo"].ConnectionString;
    SqlConnection con = new SqlConnection(connectionString);
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("o_getoneemp", con);
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;


    //ااستفاده از ژارامتر درصورتی که قصد فیلتر اطلاعات رو داریم
    cmd.Parameters.AddWithValue("@username", getUserName.Substring(4, 3));


    using (con)
    {
    con.Open();
    SqlDataReader result = cmd.ExecuteReader();
    result.Read();
    if (result.HasRows)
    {
    TextBox1.Text = result.GetString(0) + " " + result.GetString(1);

    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: فراخوانی پروسیجر در entity framework
    نوشته شده توسط manit44 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 13 شهریور 1392, 20:28 عصر
  2. فراخوانی پروسیجر در فانکشن
    نوشته شده توسط پوریا_م در بخش T-SQL
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 11 دی 1391, 08:18 صبح
  3. سوال: فراخوانی تکست باکس(textbox)از منو
    نوشته شده توسط 1vaxjo1 در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 29 شهریور 1390, 22:23 عصر
  4. سوال: فراخوانی پروسیجر با دو ورودی و یک خروجی جدولی
    نوشته شده توسط roshanak_g در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 19 تیر 1388, 00:55 صبح
  5. مشکل در فراخوانی استورد پروسیجر
    نوشته شده توسط hejjat در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 24 خرداد 1387, 15:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •