نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: انتخاب کنترل با نام های یکسان

  1. #1

    انتخاب کنترل با نام های یکسان

    سلام
    ببخشید اگه سوال تکراری باشه دقیقا نمیدونستم چطور جستجو کنم به جواب برسم
    من حدودا 10 تا combobox دارم که همشون نام ها یکسانی دارم مثل cmb-test1 تا cmb-text10 حالا میخوام اینا رو با اطلاعاتی پر کنم میخواستم اینارو انتخاب کنم و اطلاعاتی رو از datagrid بهشون اظافه کنم ولی با انتخاب ردیفی اونا مشکل دارم کدی که میخواستم بنویسم این شکلیه ولی خوب نتونستم کامل کنم اگه ممکنه کمکم کنین

                for (int j = 1; j <= 10; j++)
    {
    for (int a = 0; a < count; a++)
    {
    dataitem = dataGridView2.Rows[a].Cells[0].Value.ToString();

    cmb_test(????).Items.Add(dataitem);
    }
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Davidd
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    391

    نقل قول: انتخاب کنترل با نام های یکسان

    سلام
    از آرایه استفاده کنید. یک آرایه از نوع کمبوباکس تعریف و کمبوباکسهای 1 تا 10 در آرایه بریزید. از طریق اندیس آرایه کمبوباکس ها قابل دسترسی هستند

  3. #3

    نقل قول: انتخاب کنترل با نام های یکسان

    دیوید جان ممنون از نظرتون میشه یه مثال بزنید من سرچ کردم موارد رو هم دیدم ولی نحوه کار با کد رو درک نکردم اگه کمک کنید ممنون میشم ازتون

  4. #4

    نقل قول: انتخاب کنترل با نام های یکسان

    من این کار رو با کد زیر انجام دادم ولی کلا نمیدونم از نظر برنامه نویسی درسته یا نه میدونم درسته ج میده ولی حتما باید راه ساده تری باشه دیگه فکر کنم مگه نه ؟
                ComboBox[] cmb = { cmb_Commidity1, cmb_Commidity2, cmb_Commidity3, cmb_Commidity4, cmb_Commidity5, cmb_Commidity6, cmb_Commidity7, cmb_Commidity8, cmb_Commidity9, cmb_Commidity10 };
    foreach (ComboBox item in cmb)
    {
    for ( a = 0; a < count; a++)
    {
    dataitem = dataGridView1.Rows[a].Cells[0].Value.ToString();
    item.Items.Add(dataitem);
    }

    }
    آخرین ویرایش به وسیله jijily : یک شنبه 14 دی 1393 در 20:50 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ساختن کنترل در فرم با نام های مختلف
    نوشته شده توسط c-sharp_South در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 12 اردیبهشت 1393, 14:42 عصر
  2. پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 04 شهریور 1392, 11:33 صبح
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 21 دی 1388, 21:40 عصر
  4. کنترل هایی با نام های مشابه با تفاوت جزیی در نام
    نوشته شده توسط 136464 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 04 مهر 1388, 17:57 عصر
  5. انتخاب رکورد های یکسان از بانک
    نوشته شده توسط amirepsilon در بخش PHP
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 12 خرداد 1388, 21:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •