نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: جستجوی یک رشته در فایل متنی

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    www
    پست
    199

    Question جستجوی یک رشته در فایل متنی

    سلام یه فایل خارجی دارم که اینطوری پر میشه:

    154879,1234567895148726935
    159874,5649872315487623148
    154879,3025421056897461250
    .
    .
    .
    حالا م یخوام تو برنامم بر اساس اون قسمت 6تایی جستجو انجام بگیریه قسمت 19 تایی برگردانده بشه یعنی اگه 154879 را زدم بهم 1234567895148726935 خروجی بده.

    تشکر فراوان

  2. #2

    نقل قول: جستجوی یک رشته در فایل متنی

    این اعداد تو فایل به صورت خط به خط ذخیره شدن ؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    www
    پست
    199

    نقل قول: جستجوی یک رشته در فایل متنی

    بله بعد از تمام شدن کد 19 رقمی کرسر میره خط بعد

  4. #4

    نقل قول: جستجوی یک رشته در فایل متنی

    این کدی هست که فایل رو خط به خط میخونه
    تو خط نهم از طریق متیغر Line چک کنید که زیر رشته مورد نظرتون داخل Line هست یا نه (( اسم تابعش یادم رفته )) ، اما تابعی هست که وجود یه زیر رشته رو تو رشته
    چک می کنه ، بعدش اگر اون تابع تایید کرد که مثلا" 12345 داخل این Line هست می تونین اون line رو انتخاب کنید (( مثلا" بگید به کامبوباکس اضافه بشه چون این زیر رشته داخلش هست ))


    int counter = 0;
    string line;

    // Read the file and display it line by line.
    System.IO.StreamReader file =
    new System.IO.StreamReader("c:\\test.txt");
    while((line = file.ReadLine()) != null)
    {
    Console.WriteLine (line);
    counter++;
    }

    file.Close();

    // Suspend the screen.
    Console.ReadLine();



  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    www
    پست
    199

    نقل قول: جستجوی یک رشته در فایل متنی

    اوکی مشکلی نیست بابت سرچش چ کنم همکار عزیز؟

  6. #6

    نقل قول: جستجوی یک رشته در فایل متنی

    سوالت واضح نیست

  7. #7

    نقل قول: جستجوی یک رشته در فایل متنی

    string file = @"C:\file.txt";

    var contex = File.ReadAllLines(file);
    var query = from line in contex
    where line.Contains(@"09163236194")
    select line;

    foreach (var value in query)
    {
    MessageBox.Show(value);
    }

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    www
    پست
    199

    نقل قول: جستجوی یک رشته در فایل متنی

    دوست عزیزم این فایل دارای 3000 رکورده نمیشه همشو وارد برنامه کنم سرعت میاد پایین بهینه نیست این کار!

  9. #9

    نقل قول: جستجوی یک رشته در فایل متنی

    نقل قول نوشته شده توسط sasan_22 مشاهده تاپیک
    دوست عزیزم این فایل دارای 3000 رکورده نمیشه همشو وارد برنامه کنم سرعت میاد پایین بهینه نیست این کار!
    3000 از نظر من رکورد زیادی نیست ، من قبلا" برنامه نوشته بودم با Vb6 که از داخل تکست بخونه با کلی دستورات غیر استاندارد ، اما مشکلی پیش نمی اومد
    اما اگر منطقی نمی دانید . یک دیتابیس درست کنید و خط ها رو به اون دیتابیس ارسال کنید ، اینجوری مشکل سرچ هم حل میشه

  10. #10

    نقل قول: جستجوی یک رشته در فایل متنی

    نقل قول نوشته شده توسط sasan_22 مشاهده تاپیک
    دوست عزیزم این فایل دارای 3000 رکورده نمیشه همشو وارد برنامه کنم سرعت میاد پایین بهینه نیست این کار!

    هرچند رکورد داشته باشد من این رو روی 1000000 رکورد تست کردم جواب رو در یک ثانیه بهتون میده.

    string file = @"C:\file.txt";

    var contex = File.ReadAllLines(file);
    var query = from line in contex
    where line.Contains(@"09163236194")
    select line;

    foreach (var value in query)
    {
    MessageBox.Show(value);
    }


    تست کن. نتیجه رو بده

  11. #11

    نقل قول: جستجوی یک رشته در فایل متنی

    نقل قول نوشته شده توسط malizergani مشاهده تاپیک
    هرچند رکورد داشته باشد من این رو روی 1000000 رکورد تست کردم جواب رو در یک ثانیه بهتون میده.

    string file = @"C:\file.txt";

    var contex = File.ReadAllLines(file);
    var query = from line in contex
    where line.Contains(@"09163236194")
    select line;

    foreach (var value in query)
    {
    MessageBox.Show(value);
    }


    تست کن. نتیجه رو بده
    اینی که شما نوشتید از دستورات linq هست یا ربطی بهش نداره ؟
    و اینکه امکان فیلترش کردنش هم هست ، مثلا بگیم اگه شروعش با 123 بود و ..

  12. #12

    نقل قول: جستجوی یک رشته در فایل متنی

    نقل قول نوشته شده توسط بیتا حکمت مشاهده تاپیک
    اینی که شما نوشتید از دستورات linq هست یا ربطی بهش نداره ؟
    و اینکه امکان فیلترش کردنش هم هست ، مثلا بگیم اگه شروعش با 123 بود و ..
    بله این linq است و بی ارتباط نیست، همه جا کاربرد داره:

    string file = @"C:\file.txt";

    var contex = File.ReadAllLines(file);
    var query = from line in contex
    // شروع با
    where line.StartsWith(@"0916")
    // اتمام با
    where line.EndsWith(@"6194")
    // بین عبارت
    where line.Contains(@"323")
    // عین عبارت وارد شده
    where line == "09163236194"
    select line;

    foreach (var value in query)
    {
    MessageBox.Show(value);
    }

  13. #13

    نقل قول: جستجوی یک رشته در فایل متنی

    از Regular Expression استفاده کن حتما جواب میگیری.

    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms228595.aspx
    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.text.regularexpressions.regex%28v=vs.110%29 .aspx
    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/az24scfc%28v=vs.110%29.aspx

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جستجوی یه رشته در محتویات یک فایل متنی
    نوشته شده توسط roya24 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 13 تیر 1389, 15:28 عصر
  2. خواندن و نوشتن رشته در فایل متنی
    نوشته شده توسط mahdi bg در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 09 اردیبهشت 1387, 20:53 عصر
  3. جستجوی یک رشته در فایل
    نوشته شده توسط msafvati در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 02 بهمن 1386, 13:11 عصر
  4. جستجوی کلمه در فایل متنی ؟
    نوشته شده توسط fire-wizard در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 17
    آخرین پست: یک شنبه 11 شهریور 1386, 18:44 عصر
  5. جستجوی رشته در فایل متنی با شرایطی خاص
    نوشته شده توسط Tarrah در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 01 آبان 1385, 19:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •