نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: فیلتر کردن

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار YkA1363
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    خراسان رضوي
    پست
    64

    فیلتر کردن

    سلام
    ابتدا بگم تمام تاپیک های مربوط به فیلتر کردن رو مطالعه کردم جواب نگرفتم
    دو تا edit دارم رو فرمم edit1 و edit2
    می خوام موقع فیلتر کردن محدوده اعدادی که بین اعداد وارد شده در این ادیت ها در جدول وجود داره رو فیلتر کنه برام.
    از راهنمایی شما اساتید محترم پیشاپیش سپاسگزارم.

  2. #2

    نقل قول: فیلتر کردن

    با چی میخوای فیلتر کنی؟
    AdoTable یا Adoquery یا چیز دیگه ای؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار YkA1363
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    خراسان رضوي
    پست
    64

    نقل قول: فیلتر کردن

    با adotable می خوام فیلتر بشه

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    49

    نقل قول: فیلتر کردن

    هم میتونی با کدنویسی و هم میتونی در قیمت filter جدول رشته موردنظرتو وارد کنی بعدش فیلتر رو true بزنی.ولی فیلتر با sql خیلی راحت تر و هم دستت بازتره.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار idehrayan
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    نیشابور
    پست
    103

    نقل قول: فیلتر کردن

    سلام
    میتونی از دستور Between استفاده کنی

    ADOQuery1.SQL.Clear;
    ADOQuery1.SQL.Add('Select * from Table1 where code Between "'+edit2.Text+'" And "'+edit3.Text+'" ');
    ADOQuery1.Active:=true;

    آخرین ویرایش به وسیله idehrayan : سه شنبه 16 دی 1393 در 08:08 صبح

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار YkA1363
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    خراسان رضوي
    پست
    64

    نقل قول: فیلتر کردن

    نقل قول نوشته شده توسط idehrayan مشاهده تاپیک
    سلام
    میتونی از دستور Between استفاده کنی

    ADOQuery1.SQL.Clear;
    ADOQuery1.SQL.Add('Select * from Table1 where code Between "'+edit2.Text+'" And "'+edit3.Text+'" ');
    ADOQuery1.Active:=true;

    ممنونم از لطفت
    میخوام نتیجه رو تو dbgrid متصل به بانکم نمایش بده واسه اون چکار کنم؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار idehrayan
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    نیشابور
    پست
    103

    نقل قول: فیلتر کردن

    در صورتی که dbgrid متصل باشه نتیجه توش نشون داده میشه

  8. #8

    نقل قول: فیلتر کردن

    باید یک DataSource بزاری و اون رو متصل کنی به AdoQuery خودت
    بعد Grid رو هم متصل که به DataSource

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار YkA1363
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    خراسان رضوي
    پست
    64

    نقل قول: فیلتر کردن

    جواب نداد
    اینو نوشتم
    ADOQuery1.SQL.Clear;
    ADOQuery1.SQL.Add('Select * from Table1 where <b>code</b> Between "'+edit2.Text+'" And "'+edit3.Text+'" ');
    ADOQuery1.Active:=true;
    dbgrid1.datasource:=datasource1;


    دیتا سورس متصل به adoquery
    Untitled.jpg

    این عکس فرمم پایینش یک دی بی گرید گذاشتم
    باید بتونه با تمام این آیتمها جدول رو فیلتر کنم لطفا راهنمایی کنید
    آخرین ویرایش به وسیله YkA1363 : سه شنبه 16 دی 1393 در 23:37 عصر

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار YkA1363
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    خراسان رضوي
    پست
    64

    نقل قول: فیلتر کردن

    یک راه پیدا کردم جواد داد نمی دونم چقدر منطقیه ولی برای فیلتر چند منظوره هم جواب داد کدش و می زارم شاید کسی مشکلی مشابه من داشت
    var
    str:string;
    begin

    if (edit8.Text <>'') and (edit9.Text = '') then
    begin
    if str='' then str:=' [Rahn]='+QuotedStr(edit8.Text)
    else str:=str+ ' and [Rahn] ='+QuotedStr(Edit8.Text)
    end
    else if (edit8.Text ='') and (edit9.Text <> '') then
    begin

    if str='' then str:=' [Rahn]='+QuotedStr(edit9.Text)
    else str:=str+ ' and [Rahn] ='+QuotedStr(Edit9.Text)
    end
    else if (edit8.Text <>'') and (edit9.Text <> '') then
    begin
    if str='' then str:='[Rahn]>='+QuotedStr(edit8.Text) +'and [Rahn]<='+QuotedStr(edit9.Text)
    else str:=str +' and [Rahn]>='+QuotedStr(Edit8.Text) + ' and [Rahn]<='+ QuotedStr(edit9.text)
    end;

  11. #11

    نقل قول: فیلتر کردن

    عزیزم اگه فیلتر میخوای راحت انجام بدی بهت توصیه میکنم از کامپوننت ehlib Grid استفاده کنی
    کلا این روشت اصولی نیست برای جستجوی راجت تر دستورات SQL رو همراه با پارامتر بنویس

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار idehrayan
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    نیشابور
    پست
    103

    نقل قول: فیلتر کردن

    سلام
    دوست عزیز باید طبق فرمایش hadisalahi2

    باید یک DataSource بزاری و اون رو متصل کنی به AdoQuery خودت
    بعد Grid رو هم متصل که به DataSource
    البته در زمان طراحی
    در جدول object inspector مقدار
    DataSource گرید رو برابر DataSource1 قرار بدهنیازی به نوشتن کد
    dbgrid1.datasource:=datasource1 نیست
    در ضمن جسارت نباشه چون قبلا من هم همین اشتباه رو کردم میگم در خط ۲ نباید
    </b> و <b> رو وارد کنی

  13. #13

    Lightbulb نقل قول: فیلتر کردن

    يه روش كلي براي فيلتر كردن چندتايي جدول
    ( قبلا بايد ADOQuery ، DataSource و كنترلهاي مورد نظر جهت نمايش داده ها را در روي فرم قرار داده و به هم ارتباط دهيد )


    ADOQuery1.Close;
    ADOQuery1.SQL.Clear;
    ADOQuery1.SQL.Add('Select * From Table1 Where Field1 Like :Type1 , Field2 >= :Type2'+
    ' Field3 = :Type3 , ... , FiledN <= :TypeN')
    ADOQuery1.Parameters.ParamByName('Type1').Value := '%'+Trim(Edit1.Text)+'%';
    ADOQuery1.Parameters.ParamByName('Type2').Value := '%'+Trim(Edit2.Text);
    ADOQuery1.Parameters.ParamByName('Type3').Value := Trim(Edit3.Text);
    .
    .
    .
    ADOQuery1.Parameters.ParamByName('TypeN').Value := Trim(EditN.Text)+'%';
    ADOQuery1.ExecSQL;
    ADOQuery1.Open;

تاپیک های مشابه

  1. فیلتر کردن در DBISAM
    نوشته شده توسط nasr در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 18 اردیبهشت 1390, 00:54 صبح
  2. الگوریتم های فیلتر کردن اطلاعات
    نوشته شده توسط shadi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 01 دی 1382, 08:33 صبح
  3. مشکلی در مورد فیلتر کردن در ADOTABLE
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 10 آذر 1382, 22:27 عصر
  4. فیلتر کردن CrystalReport در Vb.net
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 05 شهریور 1382, 16:55 عصر
  5. فیلتر کردن رکوردها با شرط نمایش ندادن رکوردهای تکراری
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 04 فروردین 1382, 17:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •