نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نمایش پیغام در قسمت try یا وسط دسکتاپ

  1. #1

    Arrow نمایش پیغام در قسمت try یا وسط دسکتاپ

    دوستان من می خوام در برنامم قابلیتی اضافه کنم که وقتی پیغامی برای کاربر از طرف کاربر دیگر ارسال میشه یک پیغام حالا یا به این صورت که در قسمت try مثل وقتی که نود آپدیت میشه نمایش بده ویا مثل idm وقتی کرک نیاز داره وسط دسکتاپ ولی نمی خوام پیغام طوری باشه که کل برنامه به خاطر اون پیغام بالا بیاد و روند فعلی کاربری را که داره با سیستمش کار میکنه به هم بزنه .
    تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    608

    نقل قول: نمایش پیغام در قسمت try یا وسط دسکتاپ



    try
    .....
    .....

    except
    on e: Exception do
    patern.traybaloon(e.Message); فرمان مورد نظر در این مثلا نوعی trayballon
    end;

  3. #3

    نقل قول: نمایش پیغام در قسمت try یا وسط دسکتاپ

    نقل قول نوشته شده توسط benyaminrahimi مشاهده تاپیک


    try
    .....
    .....

    except
    on e: Exception do
    patern.traybaloon(e.Message); فرمان مورد نظر در این مثلا نوعی trayballon
    end;
    در این مورد این کد بیشتر توضیح میدید . دستور trybaloon در کدام unit استفاده میشه؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    608

    نقل قول: نمایش پیغام در قسمت try یا وسط دسکتاپ

    این یه مثال بود شما میتونی از هر کامپوننتی استفاده کنی مثلا event box devexpress یا ballaon tms یا next component یا خود tray دلفی

  5. #5

    نقل قول: نمایش پیغام در قسمت try یا وسط دسکتاپ

    JvDesktop Alert دقیقا برای همین کار طراحی شده

    اون فایل ضمیه رو هم خودم طراحی کردم برای همین کارها
    اون قسمت های اضافیش رو بردار و هر طور خودت میخوای سفارشی کن

    یا حق
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. نمایش پیغام در قسمت notifyication
    نوشته شده توسط hamedre81 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 11 آبان 1391, 21:16 عصر
  2. حذف نمایش پیغام خطا در php
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 31 مرداد 1384, 23:31 عصر
  3. نمایش پیغام موفقیت یا عدم موفقیت عمل Replication ؟
    نوشته شده توسط m_reza در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 05 مهر 1383, 22:37 عصر
  4. مشکل نمایش پیغام دانلود فایل
    نوشته شده توسط omid1974 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 19 اسفند 1382, 20:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •