نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: حذف بک کالر از فرم و باتن

  1. #1

    Question حذف بک کالر از فرم و باتن

    با سلام خدمت استادان گرامی من چند تا سوال داشتم از استاد ای سی شارپ
    1-چطور میشه بک کالر فرم رو حدف کرد؟
    2-چطور میشه بک کالر باتون و تکست باکس و یبل رو حذف کرد؟
    3-من میخام عکس رو به باتون الگو کنم و همینطور عکس رو به فرم الگو کنم؟
    میشه زود راهنمایی کنید؟

  2. #2

    نقل قول: حذف بک کالر از فرم و باتن

    یعنی چی؟
    توضیخ بده؟

  3. #3

    نقل قول: حذف بک کالر از فرم و باتن

    ببینید مثلا من یه تکست باکس دارم رنگش سفید میخام بهش یه عکس بدم که دیگه سفید نباشه اون عکس باشه

  4. #4

    نقل قول: حذف بک کالر از فرم و باتن

    اگر منظورت رنگ بگراند فرم که فقط کافیه خاصیتاشون تغییر بدی مثلا میخوای رنگ سفید از روی فرمت حذف بشه اینو مینویسی
    this.TransparencyKey = Color.White;

    واسه باتون و .... هم باید همین باشه من تست نکردم
    واسه عکسم همینجور. باید خاصیتشو عوض کنی.
     this.BackgroundImage = new Bitmap(@"D:\Pictures\001.jpg");

  5. #5

    نقل قول: حذف بک کالر از فرم و باتن

    مرسی داداش باتون اینارو بیخی تکست باکسو چی کار کنم؟

  6. #6

    نقل قول: حذف بک کالر از فرم و باتن

    فک کنم دردسر داره ها. برای چی میخوای بیخیالش شی بهتره ها اگ انگلیسیت خوبه اینو نگا کن.
    https://social.msdn.microsoft.com/Fo...=csharpgeneral

تاپیک های مشابه

  1. حذف دکمه کلوز در فرم MDI
    نوشته شده توسط mobin_co در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 07 شهریور 1395, 17:51 عصر
  2. سوال: نحوه حذف کنترل های بالای فرم و باقی ماندن ایکون
    نوشته شده توسط mahdi_7610 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 08 فروردین 1388, 12:07 عصر
  3. سوال: داشتن هندل یک کنترل و حذف آن از یک فرم ؟
    نوشته شده توسط meisambandari در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 22 دی 1387, 12:31 عصر
  4. حذف یک رنگ از فرم
    نوشته شده توسط ماریا وکیلی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 18 آبان 1384, 15:54 عصر
  5. حذف دگمه ها در فرم
    نوشته شده توسط Boo Ali در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 24 خرداد 1384, 17:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •