نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: استفاده از سامانه پیام کوتاه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار meysam1366
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    ایران/تهران
    پست
    448

    استفاده از سامانه پیام کوتاه

    سلام دوستان ببخشید مزاحم شدم

    من سیستمی رو نوشتم که اطلاعیه های دانشگاه رو میخونه

    حالا میخوام این رو به سامانه پیام کوتاه وصل کنم تا هر اطلاعیه ای توی سایت دانشگاه قرار دادن بلافاصله به چند شماره اس ام اس بشه

    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

    امیدوارم متوجه منظورم شده باشید

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    422

    نقل قول: استفاده از سامانه پیام کوتاه

    بعد از خرید سامانه پیام کوتاه ، یک وب سرویس در اختیارتون قرار میگیره که هم به صورت http و هم به صورت soap-wsdl هست

    معمولا نمونه کد هم بهتون میدن.

    شما بنویسید و به مشکلی برخوردید مطرح کنید.

  3. #3

    نقل قول: استفاده از سامانه پیام کوتاه

    پنل های پیامک معمولا امکانات زیادی دارن که یکی از ساده ترین شون ارسال پیامک از طریق وب سایت هست که توی پنل های رایگان هم موجوده

    نمونه کدی که من استفاده میکنم


    ini_set("soap.wsdl_cache_enabled", "0");
    try {
    $client = new SoapClient("http://www.onlinepanel.ir/post/send.asmx?wsdl");
    $parameters['username'] = "username";
    $parameters['password'] = "password";
    $parameters['from'] = "5000**********"; //shomare mabda
    $parameters['to'] = array($number); // shomare maghsad
    $parameters['text'] =$msg; // payam
    $parameters['isflash'] = false;
    $parameters['udh'] = "";
    $parameters['recId'] = array(0);
    $parameters['status'] = 0x0;
    echo $client->GetCredit(array("username"=>$parameters['username'],"password"=>$parameters['password']))->GetCreditResult;
    echo $client->SendSms($parameters)->SendSmsResult;
    }
    catch (SoapFault $ex)
    {
    echo $ex->faultstring;
    }


    در پنل های رایگان تا معمولا تا 80 پیامک رو با یکبار اتصال میشه ارسال کرد ( در قسمت to باید آرایه ای از شماره های گیرنده رو وارد کنید )

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار meysam1366
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    ایران/تهران
    پست
    448

    نقل قول: استفاده از سامانه پیام کوتاه

    نقل قول نوشته شده توسط beh3000 مشاهده تاپیک
    پنل های پیامک معمولا امکانات زیادی دارن که یکی از ساده ترین شون ارسال پیامک از طریق وب سایت هست که توی پنل های رایگان هم موجوده

    نمونه کدی که من استفاده میکنم


    ini_set("soap.wsdl_cache_enabled", "0");
    try {
    $client = new SoapClient("http://www.onlinepanel.ir/post/send.asmx?wsdl");
    $parameters['username'] = "username";
    $parameters['password'] = "password";
    $parameters['from'] = "5000**********"; //shomare mabda
    $parameters['to'] = array($number); // shomare maghsad
    $parameters['text'] =$msg; // payam
    $parameters['isflash'] = false;
    $parameters['udh'] = "";
    $parameters['recId'] = array(0);
    $parameters['status'] = 0x0;
    echo $client->GetCredit(array("username"=>$parameters['username'],"password"=>$parameters['password']))->GetCreditResult;
    echo $client->SendSms($parameters)->SendSmsResult;
    }
    catch (SoapFault $ex)
    {
    echo $ex->faultstring;
    }


    در پنل های رایگان تا معمولا تا 80 پیامک رو با یکبار اتصال میشه ارسال کرد ( در قسمت to باید آرایه ای از شماره های گیرنده رو وارد کنید )
    سلام

    از هردو دوست عزیز تشکر می کنم

    ممنون از شما

    الان این کد رو به همین صورت استفاده کنم جواب میده؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 16 بهمن 1391, 10:26 صبح
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 13 مهر 1391, 10:52 صبح
  3. ساخت فرم لاگین به سامانه پیام کوتاه
    نوشته شده توسط omidp30 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 09 مرداد 1391, 00:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •