نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: زياد شدن كدهاي برنامه و سردرگمی

  1. #1

    زياد شدن كدهاي برنامه و سردرگمی

    سلام

    اقا من كدهاي برنامم زياد شده و ديگه وقتي چيزي رو ميخوام تغيير بدم نيم ساعت دنبالش ميگزدم!!!!!!!

    چيكار كنم؟

    بابا شما حرفه ايي ها چيكار ميكنيد؟!



    دستتون درد نكنه


    اصلا كلافه ميشم وقتي دنبال يه چيز ميگردم

  2. #2

    نقل قول: زياد شدن كدهاي برنامه و سردرگمي

    باید کلاس بندی کنید
    اونوقت همه چیز سر جای خودشه و تغییر راحته
    اگه برنامه نویسی دیتابیس انجام میدین باید از روشهای برنامه نویسی سه لایه استفاده کنید

  3. #3

    نقل قول: زياد شدن كدهاي برنامه و سردرگمي

    خب اخه کدها همش به همدیگه وابستش دیگه

    من چطور باید کلاس بندی کنم؟!!

    و با دیتابیسم به طور معمولی کار میکنم، مثل insert , update , delete , select و غیره

  4. #4

    نقل قول: زياد شدن كدهاي برنامه و سردرگمي

    الان کدهای من مثلا در یک فرمی که نگاه کردم حدود 3000 خط هست و کد هاشم تقریبا به همدیگه هر 50 خط 50 خط به هم مرتبط میشه

  5. #5

    نقل قول: زياد شدن كدهاي برنامه و سردرگمي

    نقل قول نوشته شده توسط haamidd مشاهده تاپیک
    سلام

    اقا من كدهاي برنامم زياد شده و ديگه وقتي چيزي رو ميخوام تغيير بدم نيم ساعت دنبالش ميگزدم!!!!!!!

    چيكار كنم؟

    بابا شما حرفه ايي ها چيكار ميكنيد؟!



    دستتون درد نكنه


    اصلا كلافه ميشم وقتي دنبال يه چيز ميگردم

    سلام دوست عزیز

    حق دارید سردرگم بشید با این بی نظمی ، شما باید دسته بندی می کردید ، بله سوال می کنید چطور دسته بندی کنم؟!
    جواب این سوال دست خود شماست چون پروژه دست شماست نه کس دیگری.!

    بعنوان مثال :

    تمامی کلاس هایی که مربوط به هربخش رو با ذکر نام پوشه مثلاً "انبار" به انگلیسی نام گذاری کنید و کلاسها و فرم ها را درون آن بگذارید از این هم نظم دقیق تر بخواهید بدهید بازهم در پوشه انبار پوشه ای درست کنید با نام کلاس ها و فایل کلاسها رو درون آن قراردهید. پوشه ای درست کنید بانام فرم ها تمامی فرم هایی که مربوط به انبار هستند اونجا قرار دهید و این سلسله مراتب ...


    سعی کنید در نوشتن کد نظم داشته باشید مطمئن باشید اون فرمی که با 3000 خط شما پُر شده میتونه خیلی از این کدها درون یک کلاس باشن. اینطور نیست

  6. #6

    نقل قول: زياد شدن كدهاي برنامه و سردرگمي

    https://barnamenevis.org/showthread.p...A7%DB%8C%D9%87

    اینو ببینی بد نیست

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار prans_tork
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    117

    نقل قول: زياد شدن كدهاي برنامه و سردرگمی

    1- از کلاس بندی و طراحی 3 لایه استفاده کنید
    2- از کلید region زیر هم میتونید برای دسته بندی کدهاتون استفاده کنید:
    #region Leave

    private void txtServDetCode_Leave(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {
    int Temp = int.Parse(((TextBox)sender).Text.Replace(",", string.Empty).Trim());
    }
    catch (Exception)
    {
    ((TextBox)sender).Text = string.Empty;
    }
    }
    private void cmbYear_Leave(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {
    int Temp = int.Parse(((ComboBox)sender).Text);
    }
    catch (Exception)
    {
    ((ComboBox)sender).Text = string.Empty;
    }
    }
    private void txtServDetGovCost_Leave(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {
    int Temp = int.Parse(((TextBox)sender).Text.Replace(",", string.Empty).Trim());
    }
    catch (Exception)
    {
    ((TextBox)sender).Text = "0";
    }
    //CalculateField();
    }


    #endregion


    و البته کلیدهای مشابه مثل #if و ....

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: زياد شدن كدهاي برنامه و سردرگمي

    نقل قول نوشته شده توسط haamidd مشاهده تاپیک
    الان کدهای من مثلا در یک فرمی که نگاه کردم حدود 3000 خط هست و کد هاشم تقریبا به همدیگه هر 50 خط 50 خط به هم مرتبط میشه
    سلام
    دوستان روش‌های درستی رو پیش‌نهاد دادن. من ضمن تایید نوشته‌های دوستانم، فقط مطالب رو برات کمی دسته بندی می‌کنم.

    1. باید بتونی اشیاء رو شناسایی کنی و با تبدیل کردن اون‌ها به کلاس، کمی از بار فرم‌هات رو کم کنی.
    مثلاً اگه قرار هست توی فرم درخواستی مورد بررسی قرار بگیره. خود این «درخواست» می‌تونه یک شی باشه. پس کلاسی
    با نام Request می‌سازی. این کلاس یک سازنده باید داشته باشه که درخواست جدید رو بسازه. و متدهایی که مثلاً مجاز بودن
    درخواست رو بررسی کنه، وضعیت درخواست رو تغییر بده، به اون درخواست رسیدگی کنه و غیره.
    تمام این موارد در حال حاضر تو کد فرم نوشته شده در حالی که هیچ ربطی به فرم نداره. بلکه به ماهیت و شی «درخواست» مربوط
    می‌شه.
    این ها رو تفکیک کن و از فرمت خارج کن، هر کلاس برای خودش می‌شه یک فایل مجزا و به این شکل فرمت به شکل محسوسی کوچیک می‌شه.

    2. از ابزارها و frameworkهای شناخته شده و مفید استفاده کن.
    مثلاً اگه از Entity Framework استفاده کنی، برای عملیات ذخیره و بازیابی اطلاعات حجم کد خیلی کمتری خواهی داشت.

    3. به سمت برنامه‌نویسی لایه‌ای مهاجرت کن.
    در برنامه‌نویسی لایه‌ای، لایه‌های ارتباط با داده‌ها، منطق و ارتباط با کاربر به صورت کامل از هم تفکیک می‌شه.
    سعی کن به هیچ عنوان کدهای مربوط به ذخیره و بازیابی رو توی فرم انجام ندی. این‌ها رو ببر تو لایه‌ی Business و فقط متدهای
    مربوطه رو اینجا صدا کن.
    مثلاً بجای join چند تا جدول و بررسی‌های لازم روی اطلاعات شما برای بازیابی اطلاعات از توی فرم، فقط باید یک خط رو فراخوانی کنی.

    var list = CustomersBll.ListAllActiveCustomers();




    که مثلا این متد که توی لایه‌ی Bll ( معمولاً یه dll جداگانه ) قرار می‌گیره، با join کردن جدول مشتریان و خریدهای انجام شده و مقایسه‌ی تعداد
    خریدها در ماه با یک مقدار مشخص ( مثلاً 3 خرید ) فهرست این مشتریان رو بر می‌گردونه.

    این کارها به هیچ عنوان به لایه‌ی UI ( که فرم شما در اون لایه قرار داره ) ارتباطی نداره. شما فقط باید یک لیست رو دریافت کنی.

    صبا صبوحی

تاپیک های مشابه

  1. خارج شدن از برنامه
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 14 مرداد 1389, 02:35 صبح
  2. اجرا شدن یک برنامه با دیتابیس در کامپیوتر های دیگر
    نوشته شده توسط KazemAsgari در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 27 تیر 1384, 11:51 صبح
  3. مطلع شدن از لود شدن یک برنامه دلخواه در حافظه
    نوشته شده توسط amirhosein در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 09 تیر 1384, 05:40 صبح
  4. نمایش پیشرفت اجرای برنامه و لود شدن اجزا برنامه
    نوشته شده توسط fahimi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 08 مهر 1383, 22:37 عصر
  5. خارج شدن از برنامه
    نوشته شده توسط ghaum در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 26 خرداد 1383, 07:58 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •