نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ساخت یک main برای قالب ؟

  1. #1

    Question ساخت یک main برای قالب ؟

    سلام و خسته نباشید .
    میخوام یک قالب بزنم .
    این کد های html قالبه ::
    کد HTML:
    <body>
    <div id="main">
    <!-- header -->
    
        <div id="logo-text">شرکت</div>
        <div id="call-abute"><a href="">درباره ما</a> | <a href="">تماس با ما</a></div>
        <botton id="help" type="botton">پشتیبانی</botton>
    <!-- /header -->
    </div>
    </body>
    </html>
    خب اینم فایل css قالب که ساختم ::
    کد HTML:
    *{
        direction:rtl;
        padding:0;
        margin:0;
    }
    @font-face {
        font-family: 'WYekan';
        src: url('font/WeWYekan.eot');
        src: url('font/WebYekan.eot?#iefix') format('embedded-opentype'),
             url('font/WebYekan.woff') format('woff'),
             url('font/WebYekan.ttf') format('truetype'),
             url('font/WebYekan.svg#WebYekan') format('svg');
        font-weight: normal;
        font-style: normal;
        unicode-range: U+0600–06FF;
    }
    body{
        background-color:#ededed;
        font-family: 'WYekan';
    }
    #main{
        width:980px;
        height:auto;
    border-left:1px solid;
    border-right:2px solid;
    margin-right:150px;
    margin-left:150px;
    
    
        
    
    }
    #logo-text{
        font-size:125%;
        color:#black;
        margin-top:30px;
    }
    میخوام یک main بسازم ولی گیج شدم الان یکم . میخوام فاصله قالب از سمت راست مرورگر = فاصله قالب از سمت چت مرور گر
    همچنین میخوام فاصله قالب از بالای مروگر = فاصله قالب از پایین قالب .
    اما متاسفانه نتونستم فاصله یکسانی انتخاب بکنم و همش بد در میومد و شایدم تغریبی می بود .
    از دوستان اگر کسی میتونه منو راهنمایی بکنه که چطور یک main منظم و تمیز بزنم . ممنون میشم .
    با تشکر از لطفتون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: ساخت یک main برای قالب ؟

    میتونید برای فاصله یکسان از چپ و راست به این شکل استفاده کنید :

    .main { 
    position: relative;
    width: 980px;
    margin: 10px auto;
    background: #E0E0E0;
    }

تاپیک های مشابه

  1. ساخت یک main برای کلاس ترای - کمک
    نوشته شده توسط leila_lhe در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 20 بهمن 1385, 11:09 صبح
  2. طریقه ساخت موتور جستجو برای سایت
    نوشته شده توسط aminzadeh_mojtaba در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 28 شهریور 1383, 13:59 عصر
  3. ساخت پنجره ای برای waiting
    نوشته شده توسط ALIreza_nil در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 09 شهریور 1383, 14:52 عصر
  4. ساخت سریع HELP برای برنامه
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 02 اردیبهشت 1383, 17:12 عصر
  5. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 19 شهریور 1382, 17:54 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •