نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ثبت مقادیر chechbox درون متغیری از نوع رشته در jquery و ذخیره در بانک اطلاعاتی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    ثبت مقادیر chechbox درون متغیری از نوع رشته در jquery و ذخیره در بانک اطلاعاتی

    سلام به همه دوستان و اساتید محترم. سوالی داشتم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. همون جور که در شکل هم میبینید ما تعدادی تصویر (یا هر چیزی که شما بگید) رو از طریق خواندن از DB به کاربر نمایش میدیم، حالا کاربر میتونه هر کدوم از این تصاویر رو با کلیک روی chechbox انتخاب کنه، حالا سوال بنده از اینجا شروع میشه چطوری میشه این مقادیر رو به صورت آرایه ایی به صورت jquery با کلیک روی دکمه save ذخیره کنیم.البته ذخیره در DB رو میدونم به چه صورت است.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: ثبت مقادیر chechbox درون متغیری از نوع رشته در jquery و ذخیره در بانک اطلاعاتی

    سلام مجدد به همه دوستان. این مشکل برطرف شد. کد رو میزارم تا دوستان دیگه هم در صورت نیاز ازش استفاده کنند:
    دقت کنید در رویداد onclick دکمه save کد زیر رو قرار بدین :

    var chkBoxArray = [];
    $('#checkboxval:checked').each(function() {
    chkBoxArray.push($(this).val());
    });
    alert(chkBoxArray);

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    422

    نقل قول: ثبت مقادیر chechbox درون متغیری از نوع رشته در jquery و ذخیره در بانک اطلاعاتی

    http://stackoverflow.com/questions/4...jax-and-jquery
    http://api.jquery.com/serializearray/
    http://api.jquery.com/serialize/

    چون با ajax می خواهید بفرستید کارتون خیلی راحت تر میشه.
    البته دقت کنید که باید برای checkbox ها نام تعیریف کنید (خاصیت name)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار h.rezaee
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    488

    نقل قول: ثبت مقادیر chechbox درون متغیری از نوع رشته در jquery و ذخیره در بانک اطلاعاتی

    حالا یه سوال دیگه چجوری میشه که این مقادیر خوانده شده و ذخیره شده در دیتابیس رو مجدد بخونیم و هر کدوم از checkbox هایی که مقادیرشون در این آرایه هستش رو به حالت cheched در بیاریم؟

تاپیک های مشابه

  1. جمع مقادیر یک ستون که از نوع رشته است در حالت خاص
    نوشته شده توسط yaldabarani در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 17 بهمن 1390, 21:48 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 13 خرداد 1389, 10:14 صبح
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 20 خرداد 1388, 10:19 صبح
  4. نمی توان متغیری از نوع فایل رکوردی تعریف کرد file of ..
    نوشته شده توسط rmd در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 27 تیر 1383, 00:46 صبح
  5. تبدیل نوع رشته به شئی
    نوشته شده توسط کم حوصله در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 29 مهر 1382, 11:40 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •