نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: مشکل در کامپایل فایل dll

  1. #1

    Question مشکل در کامپایل فایل dll

    سلام دوستان.من یه فایل dll ایجاد کردم و قصدم اینه که ازش خروجی بگیرم و در یک برنامه دیگه ازش استفاده کنم کدهای من اینه :

    using System;
    using System.Runtime.InteropServices;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Text;
    using RGiesecke.DllExport;
    using System.IO;
    using System.Reflection;

    namespace UDKManagedTestDLL
    {
    internal static class UnmanagedExports
    {
    [DllExport("getLastStatus", CallingConvention = CallingConvention.StdCall)]
    [return: MarshalAs(UnmanagedType.LPWStr)]
    public static string getLastStatus(int ECIndex)
    {
    // ...
    return "Your string";
    }

    }
    }

    اما این error ها رو دریافت میکنم

    error1.png

    ممنون میشم دوستان راهنماییم کنند

  2. #2

    نقل قول: مشکل در کامپایل فایل dll


    using RGiesecke.DllExport;


    فکر می کنم به خاطر استفاده از فضای نام بالا ، شما باید Dll مورد نیاز رو به پروژه اتون اضافه کنید

  3. #3

    نقل قول: مشکل در کامپایل فایل dll

    امکانش هست بیشتر راهنمایی کنید؟ممنوم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: مشکل در کامپایل فایل dll

    دوست عزیز شما از یک کتابخانه دیگه استفاده کردی ولی به برنامه نگفتی که این کتابخانه کجا هستش و به پروژه اضافه نکردی.
    برای این کار فایل dll رو پیدا کن و از طریق Add Reference به برنامه اضافش کن و دوباره Build بگیر.

  5. #5

    نقل قول: مشکل در کامپایل فایل dll

    رفقا من قصدم اینه که یه dll با C#‎‎‎‎‎‎‎ بنویسم و بعد اونو در زبان mql (زبان مربوط به بورس) بخونم در این لینک چند مثال آورده ولی من در کامپایلشون به مشکل بر میخورم...مثال لینک رو هم اینجا(مثال 4.1) میزارم
    using System;
    using System.Text;
    using RGiesecke.DllExport;
    using System.Runtime.InteropServices;

    namespace Testme
    {
    class Test
    {

    [DllExport("Add", CallingConvention = CallingConvention.StdCall)]
    public static int Add(int left, int right)
    {
    return left + right;
    }

    [DllExport("Sub", CallingConvention = CallingConvention.StdCall)]
    public static int Sub(int left, int right)
    {
    return left - right;
    }

    [DllExport("AddDouble", CallingConvention = CallingConvention.StdCall)]
    public static double AddDouble(double left, double right)
    {
    return left + right;
    }

    [DllExport("AddFloat", CallingConvention = CallingConvention.StdCall)]
    public static float AddFloat(float left, float right)
    {
    return left + right;
    }

    }
    }


    دوستان خیلی کارم گیره ممنون میشم اگه عنایت کنید

  6. #6

    نقل قول: مشکل در کامپایل فایل dll

    دوستان من بالاخره تونستم dll رو build کنم اما هر کاری میکنم نمیتونم متد هاش رو بخونم.آیا باید dll رو پابلیش کنم؟بنده visual studio 2013 دارم.(پروژه رو attach میکنم تا دوستان راهنمایی کنند)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: مشکل در کامپایل فایل dll

    سلام
    کلاسی که می‌خواین متدهاش رو بخونید نباید internal باشه. حتماً باید public باشه.
    کلاس یا متد internal فقط داخل همون dll قابل دسترسی هست.
    کلاس و متد مورد نظر خودتون رو public کنید و به راحتی ازش استفاده کنید.

    صبا صبوحی

  8. #8

    نقل قول: مشکل در کامپایل فایل dll

    نقل قول نوشته شده توسط SabaSabouhi مشاهده تاپیک
    سلام
    کلاسی که می‌خواین متدهاش رو بخونید نباید internal باشه. حتماً باید public باشه.
    کلاس یا متد internal فقط داخل همون dll قابل دسترسی هست.
    کلاس و متد مورد نظر خودتون رو public کنید و به راحتی ازش استفاده کنید.

    صبا صبوحی
    ممنونم از پاسختون.کلاس public هست.شما سورس رو باز کردید؟

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: مشکل در کامپایل فایل dll

    سلام
    هنگامی که به صراحت نوع کلاس رو مشخص نکنید، internal در نظر گرفته می‌شود.
    برای ایجاد یک کلاس public حتماً این عبارت رو جلوی نام کلاس قید کنید.
    برای دسترسی به کلاس Test و متد Add نیازی به اون دو خط Attribute بالای کلاس نیست.

    توصیه می‌کنم سعی کنید از پیش‌فرض‌ها استفاده نکنید و به ویژه access modifier ها رو صراحتاً قید کنید.
    غیر از این که جلوی مشکلات این‌چنینی رو می‌گیره، کد شما رو هم خواناتر می‌کنه.

    صبا صبوحی

  10. #10

    نقل قول: مشکل در کامپایل فایل dll

    نقل قول نوشته شده توسط SabaSabouhi مشاهده تاپیک
    سلام
    هنگامی که به صراحت نوع کلاس رو مشخص نکنید، internal در نظر گرفته می‌شود.
    برای ایجاد یک کلاس public حتماً این عبارت رو جلوی نام کلاس قید کنید.
    برای دسترسی به کلاس Test و متد Add نیازی به اون دو خط Attribute بالای کلاس نیست.

    توصیه می‌کنم سعی کنید از پیش‌فرض‌ها استفاده نکنید و به ویژه access modifier ها رو صراحتاً قید کنید.
    غیر از این که جلوی مشکلات این‌چنینی رو می‌گیره، کد شما رو هم خواناتر می‌کنه.

    صبا صبوحی
    یه دنیا ممنون از پاسختون.اما بنده واژه public رو هم پشت class Test آوردم با اینحال باز هم نتونستم از dll خروجی بگیرم.
    گویا در نرم افزاری که بنده میخام از فایل dll در اون استفاده کنم کدها به این شکل قالب بندی شده (لینک)
    mesal.png

    خانوم صبوحی اگه براتون امکانش هست سورس قابل استفاده رو برای بنده آپلود کنید تا من از قالبش الگو برداری کنم.
    مرسی که تا همینجا هم کمک کردید

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: مشکل در کامپایل فایل dll

    سلام
    فایل ضمیمه رو دریافت کنید.
    در ضمن من آقای صبوحی هستم. :)

    صبا صبوحی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12

    نقل قول: مشکل در کامپایل فایل dll

    نقل قول نوشته شده توسط SabaSabouhi مشاهده تاپیک
    سلام
    فایل ضمیمه رو دریافت کنید.
    در ضمن من آقای صبوحی هستم. :)

    صبا صبوحی
    یه دنیا ممنون.ببخشید.اسم saba گمراه کننده بود :)

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در کامپایل فایل جاوا در همه جا
    نوشته شده توسط pesarkhobeee در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 22
    آخرین پست: سه شنبه 26 مهر 1390, 15:44 عصر
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 21 شهریور 1387, 19:22 عصر
  3. مشکل با فایل DLL
    نوشته شده توسط ehsan_zanganeh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 19 اسفند 1386, 21:56 عصر
  4. مشکل با فایل Dll در زمان اجرا
    نوشته شده توسط babi_wd در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 08 خرداد 1386, 00:19 صبح
  5. کامپونت EHLIB و مشکل فایل DLL
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 12 دی 1384, 13:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •