نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نمایش نام کاربر

  1. #1

    نمایش نام کاربر

    سلام
    من توپروژه ام صفحه لاگین دارم و درست کار میکنه و از linQبرای اتصال به sqlاستفاده کردم ولی میخوام بعد از این که نام کاربری رو در بانک جستجوکرد و وارد شد نام و نام ختنوادگی اون کاربر رو هم مثلا دریک lableنشون بده و مثلا بنویسه کاربر علی وارد شد .چطور میتونم فیلد نامش رو ازبانک نشان بدم ؟اگه از پرویسجر باید استفاده کرد چطورتوی یک لیبل فراخوانی کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار M.KH-SH
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    847

    نقل قول: نمایش نام کاربر

    شما از List<> که ساختی یک Where بگیر بعد اون نام کاربری رو بررسی کن اگه بود دیتا اون رو با دستور FirstOrDefualt() استخراج کن و سپس Property مورد نظر رو به Label ها باند کن.

    از طریق sp نمیشه Label به برنامه ارسال کرد و یا فراخوانی کرد. شما باید Query رو اجرا کنی اطلاعات رو دریافت کنی سپس به کنترل مورد نظر تخصیص بدی

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: نمایش نام کاربر و پیغام خوش آمد گویی
    نوشته شده توسط mamalirize در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 31 مرداد 1392, 00:43 صبح
  2. سوال: نمایش نام کاربر بعد از logout
    نوشته شده توسط sara25 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 16 تیر 1390, 17:53 عصر
  3. سوال: تنظیم کاربر برای نمایشو عدم نمایش نام کاربری در گرید
    نوشته شده توسط karim orooji در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 16 مهر 1389, 17:19 عصر
  4. نمایش نام واقعی کاربر زیر نام کاربری
    نوشته شده توسط mostafaaa در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 06 مهر 1387, 23:26 عصر
  5. نمایش نام کاربر در همه صفحات
    نوشته شده توسط iekrang در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 23 مهر 1384, 11:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •