نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: جمع فیلدهایی که چکس باکسش تیک خورده

  1. #1

    جمع فیلدهایی که چکس باکسش تیک خورده

    جمع فیلدهایی که چکس باکسش تیک خورده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه




  2. #2
    کاربر دائمی آواتار emami.sie
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    طبس
    پست
    501

    نقل قول: جمع فیلدهایی که چکس باکسش تیک خورده

    با سلام
    نمونه رو ببینید...
    موفق باشید
    یا علی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    Smile نقل قول: جمع فیلدهایی که چکس باکسش تیک خورده

    ممنون آقای امامی از راهنمایی که کردید اما برای من خیلی مهمه که مقدار جمع کل داخل table ذخیره بشه ممنون میشم از دوستان که راهنمایی بفرمایند. نمونه ارسالی را اصلاح بفرمائید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار emami.sie
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    طبس
    پست
    501

    نقل قول: جمع فیلدهایی که چکس باکسش تیک خورده

    نقل قول نوشته شده توسط somayeh1361 مشاهده تاپیک
    ممنون آقای امامی از راهنمایی که کردید اما برای من خیلی مهمه که مقدار جمع کل داخل table ذخیره بشه ممنون میشم از دوستان که راهنمایی بفرمایند. نمونه ارسالی را اصلاح بفرمائید.
    با سلام
    نمونه رو ببینید...
    موفق باشید
    یا علی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: جمع فیلدهایی که چکس باکسش تیک خورده

    ممنون دوست گرامی
    خداوند بر توفیقاتتان بیافزاید.

  6. #6

    نقل قول: جمع فیلدهایی که چکس باکسش تیک خورده

    سلام آقای امیری من کد برنامه اصلاحی شما را در یک برنامه دیگه استفاده کردم اما ارور ذخیره اطلاعات می ده ممنون میشم راهنمایی کنید بعدش بعد از تغییرات در برنامه و خروج پیغام write conflicit می آید آیا امکان فارسی ساز این پیغام وجود داره به نحوی که قابل فهم برای تمام کاربران باشه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار emami.sie
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    طبس
    پست
    501

    نقل قول: جمع فیلدهایی که چکس باکسش تیک خورده

    با سلام
    جهت بررسی، لطفا نمونه حاوی خطا را ضمیمه فرمایید...
    موفق باشید
    یا علی

  8. #8

    نقل قول: جمع فیلدهایی که چکس باکسش تیک خورده

    لطفاً در خصوص علت بروز خطا توضیح دهید من می خوام با تیک هر چک میزان تخلف در حق شاکی جمع بسته شده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  9. #9

    نقل قول: جمع فیلدهایی که چکس باکسش تیک خورده

    با سلام و درود به همه ی شما، در صورت امکان به سوال زیر در مورد اکسس جواب بدهید.
    در یک جدول، لیست کلاسها ی ارائه شده و هزینه ی آنها ثبت شده و در جدول دیگر لیست دانش آموزان ایجاد شده و امکان انتخاب کلاس به صورت کشویی و تیک زدن ایجاد می شود و دانش آموز می تواند بیش از یک کلاس را تیک بزند و ستونی به عنوان شهریه قابل پرداخت ایجاد شده است. اکنون چطوری و با چه دستوری می توان مجموع هزینه های کلاسهای تیک زده را به طور اتوماتیک در قسمت شهریه وارد کرد.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار emami.sie
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    طبس
    پست
    501

    نقل قول: جمع فیلدهایی که چکس باکسش تیک خورده

    نقل قول نوشته شده توسط somayeh1361 مشاهده تاپیک
    لطفاً در خصوص علت بروز خطا توضیح دهید من می خوام با تیک هر چک میزان تخلف در حق شاکی جمع بسته شده
    با سلام
    نمونه شما بررسی شد، خطایی مشاهده نگردید، فقط اگه دقت می کردید در نمونه ارسالی بنده به ازای هر چک باکس در After Update کد مورد نظر تکرار شده که در نمونه شما اینگونه نبود... لذا جمع در جدول مربوطه پس از تیک چک باکس های بعدی، آپدیت نمیشد... (نمونه شما تا 3 چک باکس اول اصلاح شد)
    موفق باشید
    یا علی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11

    نقل قول: جمع فیلدهایی که چکس باکسش تیک خورده

    ممنون دوست گرامی از راهنمایی تون میشه یک سوال: در هنگام خروج از برنامه کادر write conflict ظاهر میشه نمیشه این کار حذف بشه یا حداقل فارسی بشه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  12. #12

    نقل قول: جمع فیلدهایی که چکس باکسش تیک خورده

    ممنون دوست گرامی خودم مشکلشو حل کردم. با آرزوی توفیق روزافزون برای تمام دوستان

  13. #13

    نقل قول: جمع فیلدهایی که چکس باکسش تیک خورده

    سلام آقای امامی از اینکه دوباره مزاحمتون شدم عذر می خوام دیروز که برنامه اصلاحی شما رو نگاه می کردم به یک مشکل برخوردم که تلاشم جهت حلش به طول نینجامید
    اما مشکل:
    در برنامه اصلاحی شما که تا چک باکس سوم اصلاح شده جمع تخلف در حق شاکی در قسمت فرم درست نشان داده میشه اما این مقدار در table درست نمایش داده نمیشه
    سوال دون اینکه در برنامه ارسالی فرمت داده های عددی از نوع number می باشد اگر این فرمت به text تغییر پیدا کنه محاسباتش به چه صورت میشه ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار emami.sie
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    طبس
    پست
    501

    نقل قول: جمع فیلدهایی که چکس باکسش تیک خورده

    نقل قول نوشته شده توسط somayeh1361 مشاهده تاپیک
    سلام آقای امامی از اینکه دوباره مزاحمتون شدم عذر می خوام دیروز که برنامه اصلاحی شما رو نگاه می کردم به یک مشکل برخوردم که تلاشم جهت حلش به طول نینجامید
    اما مشکل:
    در برنامه اصلاحی شما که تا چک باکس سوم اصلاح شده جمع تخلف در حق شاکی در قسمت فرم درست نشان داده میشه اما این مقدار در table درست نمایش داده نمیشه
    سوال دون اینکه در برنامه ارسالی فرمت داده های عددی از نوع number می باشد اگر این فرمت به text تغییر پیدا کنه محاسباتش به چه صورت میشه ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.
    با سلام
    البته بنده تا چک باکس دوم رو اصلاح کرده بودم که در کدها نیز کاملا مشخص هستش و شما می بایست این کد رو برای تمام چک باکسها تکرار کنید...
    در مورد بخش دوم سئوال هم بین فرمت تکست و نامبر تفاوت در کوتیشن و تک کوتیشن ها هستش که باید با نحوه درست استفاده از اونها آشنا باشید، بهترین راه هم جستجو بین کدهای موجود در برنامه های مختلفه تا نحوه چینش و جایگذاری درست اونها رو مشاهده بفرمایید...
    موفق باشید
    یا علی

  15. #15

    نقل قول: جمع فیلدهایی که چکس باکسش تیک خورده

    سلام دوباره آقای امامی
    برنامه رو همانگونه که فرموده بودید اصلاح کردم اما مقدار تخلف در حق شاکی در table ذخیره نمیشه
    در مورد سوال دوم میشه یک برنامه نمونه یا لینک بزارید احتیاج فوری بهش دارم
    متشکرم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار emami.sie
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    طبس
    پست
    501

    نقل قول: جمع فیلدهایی که چکس باکسش تیک خورده

    نقل قول نوشته شده توسط somayeh1361 مشاهده تاپیک
    سلام دوباره آقای امامی
    برنامه رو همانگونه که فرموده بودید اصلاح کردم اما مقدار تخلف در حق شاکی در table ذخیره نمیشه
    در مورد سوال دوم میشه یک برنامه نمونه یا لینک بزارید احتیاج فوری بهش دارم
    متشکرم
    با سلام
    من با اکسس 2010 نمونه رو تهیه کردم و در این ورژن مشکلی مشاهده نشد، اما با اکسس 2003 تست کردم و خطایی که در مورد Write Conflict فرمودید مشاهده میشه که پس از رفع اون، با مشکل عدم ذخیره اطلاعات در جدول مواجه شدم که متاسفانه نتونستم رفعش کنم... (مشکل در مورد Record Lock هست)
    پیشنهاد: بجای ذخیره فیلدهای محاسباتی در جدول که مخالف با قواعد نرمال سازی پایگاه داده هم هست، از یک کوئری ساده بهره ببرید... (تاکید می کنم این فقط یک پیشنهاده و مطمئنا جواب سئوال شما نیست)
    در مورد قسمت دوم سئوالتون هم یک نمونه ساده قرار دادم...
    موفق باشید
    یا علی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 26 بهمن 1393, 19:49 عصر
  2. حذف پیام به شرطی که چک باکسش تیک خورده
    نوشته شده توسط shahram176 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 19 اردیبهشت 1393, 15:55 عصر
  3. بدست آوردن لیست آیتم های تیک خورده در کنترل checklistbox
    نوشته شده توسط unassigned_identifier در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 03 اردیبهشت 1387, 17:29 عصر
  4. جستجوی checkbox های تیک خورده درdataGrid
    نوشته شده توسط roya_dibaj در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 15 اسفند 1386, 15:46 عصر
  5. ایجاد حالت تیک خورده در گزارش
    نوشته شده توسط ASPX در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 29 آذر 1385, 08:40 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •