نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل با جایگزین کردن متن در ورد

  1. #1

    مشکل با جایگزین کردن متن در ورد

    سلام
    من می خوام با کدهای زیر یک متن را در ورد پیدا کرده و جایگزین کنم . منتها بعد از جایگزین کردن و ذخیره کردن فایل ، وقتی در محل ذخیره شده فایل ورد را باز می کنم پیغام file conversion می دهد و کاراکترها را نمی شناسد.

    Wordapp.selection.find.clearformatting;
    Wordapp.selection.find.text:=searchstring;
    Wordapp.selection.find.replacement.text:=replacest ring;
    Wordapp.selection.find.forward:=true;
    WordApp.Selection.Find.Wrap := wdFindContinue;
    WordApp.Selection.Find.Format := False;
    WordApp.Selection.Find.MatchCase := wrfMatchCase in Flags;
    WordApp.Selection.Find.MatchWholeWord := False;
    WordApp.Selection.Find.MatchWildcards := wrfMatchWildcards in Flags;
    WordApp.Selection.Find.MatchSoundsLike := False;
    WordApp.Selection.Find.MatchAllWordForms := False;
    Wordapp.selection.find.clearformatting;
    Wordapp.selection.find.text:=searchstring;
    Wordapp.selection.find.replacement.text:=replacest ring;
    Wordapp.selection.find.forward:=true;
    WordApp.Selection.Find.Wrap := wdFindContinue;
    WordApp.Selection.Find.Format := False;
    WordApp.Selection.Find.MatchCase := wrfMatchCase in Flags;
    WordApp.Selection.Find.MatchWholeWord := False;
    WordApp.Selection.Find.MatchWildcards := wrfMatchWildcards in Flags;
    WordApp.Selection.Find.MatchSoundsLike := False;
    WordApp.Selection.Find.MatchAllWordForms := False;
    آخرین ویرایش به وسیله soft-c : پنج شنبه 25 دی 1393 در 08:10 صبح

  2. #2

    نقل قول: مشکل با جایگزین کردن متن در ورد

    یک سوال :
    آیا بین ورژن ورد هایی که توسط دستور زیر از طریق variant اجرا میشوند
    wordapp:=createoleobject('word.application')

    و وردهایی که توسط دستور های زیر از طریق ole container اجرا می شوند
    wp.createobjectfrom('word path')

    تفاوتی وجود دارد ؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل با جایگزین کردن متن در ورد

    دوستان لطف خدا و بعد از کلی جستجو درستش کردم .
    مشکل اینجا بود که من ورد را با olevariant اول باز می کردم و عمل replace را انجام میدادم و بعد میبردمش در قالب olecontainer . خوب بعد که ذخیره میشد پیغام converssion را میداد .
    حالا اومدم با همون olecontainer اول بازش کردم و بعد عملیات را بردم سمت olevarinat و بعد هم از این کد استفاده کردم :
    olevariant:=olecontainer.oleobject.application

    واقعا سر این موضوع خیلی معطل شدم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جستجو و جایگزین کردن متن
    نوشته شده توسط iran_sky در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 27 آبان 1389, 23:21 عصر
  2. مشکل در جدا کردن متن
    نوشته شده توسط meti.xvi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 18 خرداد 1389, 15:36 عصر
  3. مشکل در justified کردن متن فارسی ؟؟
    نوشته شده توسط mohammadf در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 آذر 1386, 07:49 صبح
  4. مشکل با وارد کردن متن در اکسس
    نوشته شده توسط jaberaghidat در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 07 دی 1385, 19:55 عصر
  5. مشکل در Justify کردن متن فارسی از چپ و راست در چاپ
    نوشته شده توسط ma_mohsen در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 27 فروردین 1384, 23:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •