نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: تعریف آرایه ای که در هر خانه اش چند خانه باشد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    تعریف آرایه ای که در هر خانه اش چند خانه باشد

    سلام
    چطور می تونم آرایه ای داشته باشم که داخل مثلاً خونه اولش 2 یا 3 خونه داشته باشه؟
    یعنی داخل خونه اول :
    name
    value
    یعنی داخل خونه دوم:
    name
    value
    و
    .
    .
    .
    که وقتی خواستم از استفاده کنم بگم اگر name برابر با چیزی بود value همون index رو بگیر.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: تعریف آرایه ای که در هر خانه اش چند خانه باشد

    میخوام بدونم من درست متوجه شدم یا نه؟! مثلاً یه خونه هم مقدار CPU و هم مقدار Central Processing Unit بگیره، یه خونه VGA و Video Graphics Array رو بگیره. بعد مثلاً اگه زدیم CPU به ما Central Processing Unit رو برگردونه و وقتی زدیم VGA به ما Video Graphics Array رو برگردونه و الی آخر؟!

  3. #3

    نقل قول: تعریف آرایه ای که در هر خانه اش چند خانه باشد

    این دیگه نمیشه از آرایه استفاده کرد و شما باید به ماتریس رو بیارید
    اونم به این شکل
                string[,] myMatrix = new string[3, 2];
    myMatrix[0, 0] = "hosein";
    myMatrix[0, 1] = "12";
    if (myMatrix[0, 0] == "hosein")
    MessageBox.Show(myMatrix[0, 1]);

    تو این کد یه ماتریس ساخته میشه با 3ردیف و 2ستون
    و بقیش هم همون چیزیه که خواستین اگه name برابر چیزی بود
    value همون index رو بگیره
    موفق باشید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: تعریف آرایه ای که در هر خانه اش چند خانه باشد

    بله.
    می تونم این کار رو با آرایه دوبعدی انجام بدم ولی برای تعریف آرایه باید حتماً تعداد خانه هایش را مشخص کنیم ولی تعداد خانه ها مشخص نیست.
    ممکنه 10تا باشه یا ممکنه 20تا باشه یا بیشتر یا کمتر.

  5. #5

    نقل قول: تعریف آرایه ای که در هر خانه اش چند خانه باشد

    آها اگه تعداد خونه هاش معلوم نیس دیگه از کدهایی که بالا نوشتم نمیشه استفاده کرد و بهتره از SortedList استفاده کنید
    using System.Collections;

                SortedList sl = new SortedList();
    sl.Add("hosein", "12");
    sl.Add("ali", "13");
    MessageBox.Show(sl["ali"].ToString());

    خروجی این کد نمایش عدد 13 توی messageBox هستش
    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله erfan_urchin : پنج شنبه 25 دی 1393 در 21:57 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: تعریف آرایه ای که در هر خانه اش چند خانه باشد

    سلام
    این کار امکان‌پذیره، اما به نوعی دیگه قدیمی شده.
    این کارها مربوط به زبان‌هایی مثل C هست که خیلی از امکانات زبان‌های مدرن مثل #C رو نداشتن.

    برای تولید چیزی که می‌خواین اولاً بجای آرایه بهتره از List یا Dictionary استفاده کنید
    و دوم این که می‌تونید یک کلاس بگیرید که name و value داشته باشه که این کلاس عناصر آرایه، لیست یا Dictionary شما رو تشکیل بده.

    صبا صبوحی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: تعریف آرایه ای که در هر خانه اش چند خانه باشد

    به نظر منم استفاده از Dictionary اینجا بهتر جواب میده.

  8. #8
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: تعریف آرایه ای که در هر خانه اش چند خانه باشد

    سلام.
    می تونید از لیستی از Dictionary و یا Tuple و یا آرایه دندانه ای استفاده کنید.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: تعریف آرایه ای که در هر خانه اش چند خانه باشد

    با تشکر از همه دوستان.
    از Dictionary استفاده کردم.

تاپیک های مشابه

  1. تعریف آرایه ای از خانه های رشته ای
    نوشته شده توسط hrbaban در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 20 آذر 1388, 19:49 عصر
  2. تعریف آرایه در فرمول کریستال رپورت
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 05 مهر 1384, 15:31 عصر
  3. تعریف آرایه در فرمول
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 05 مهر 1384, 13:43 عصر
  4. تعریف آرایه و متغیر در زمان اجرا
    نوشته شده توسط ramin_rp در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 12 آذر 1382, 12:58 عصر
  5. تعریف آرایه ای از اشیا
    نوشته شده توسط tazekar در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 03 آبان 1382, 07:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •