نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تغییر سایز یک لیبل با موس

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    پست
    407

    تغییر سایز یک لیبل با موس

    سلام
    آیا امکان دارد همانند حالتی که وقتی اشاره گر موس بر روی لبه های یک فرم قرار می گیرد و شکل اشاره گر موس بصورت یک پیکان (فلش دوطرفه) در می آید و در این حالت میتوان با پائین نگه داشتن موس فرم را تغییر سایز نمود برای یک لیبل هم چنین کاری نمود؟
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    MsgBox barnamenevis.org
    پست
    540

    نقل قول: تغییر سایز یک لیبل با موس

    برای لیبل به دلیل نداشتن هندل سخت تر هست... شما می تونید به جای لیبل از Picture1 استفاده کنید:

    PictureResize.png

    Option Explicit

    Private Declare Function ReleaseCapture Lib "user32" () As Long
    Private Declare Function SendMessage Lib "user32" Alias "SendMessageA" (ByVal hwnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Long, lParam As Any) As Long


    Private Const WM_NCLBUTTONDOWN = &HA1

    Private Const HTCAPTION = 2
    Private Const HTBOTTOMRIGHT = 17
    Private Const HTBOTTOM = 15
    Private Const HTBOTTOMLEFT = 16
    Private Const HTLEFT = 10
    Private Const HTRIGHT = 11
    Private Const HTTOP = 12
    Private Const HTTOPLEFT = 13
    Private Const HTTOPRIGHT = 14

    Private Const Margin = 200


    Private Sub Form_Load()
    Picture1.AutoRedraw = True
    Picture1.Print "Barnamenevis.org"
    End Sub

    Private Sub Picture1_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)

    With Picture1

    .MousePointer = 0

    If X > .Width - Margin * 1.5 And Y < Margin * 1.5 Then
    .MousePointer = 6

    If Button = 1 Then
    ReleaseCapture
    SendMessage .hwnd, WM_NCLBUTTONDOWN, HTTOPRIGHT, 0&
    End If
    Exit Sub
    End If



    If X < Margin * 1.5 And Y < Margin * 1.5 Then
    .MousePointer = 8

    If Button = 1 Then
    ReleaseCapture
    SendMessage .hwnd, WM_NCLBUTTONDOWN, HTTOPLEFT, 0&
    End If
    Exit Sub
    End If



    If X > .Width - Margin * 1.5 And Y > .Height - Margin * 1.5 Then
    .MousePointer = 8

    If Button = 1 Then
    ReleaseCapture
    SendMessage .hwnd, WM_NCLBUTTONDOWN, HTBOTTOMRIGHT, 0&
    End If
    Exit Sub
    End If



    If X < Margin * 1.5 And Y > .Height - Margin * 1.5 Then
    .MousePointer = 6

    If Button = 1 Then
    ReleaseCapture
    SendMessage .hwnd, WM_NCLBUTTONDOWN, HTBOTTOMLEFT, 0&
    End If
    Exit Sub
    End If



    If X > .Width - Margin And Y < .Height - Margin Then
    .MousePointer = 9

    If Button = 1 Then
    ReleaseCapture
    SendMessage .hwnd, WM_NCLBUTTONDOWN, HTRIGHT, 0&
    End If
    Exit Sub
    End If




    If X < Margin And Y > Margin Then
    .MousePointer = 9

    If Button = 1 Then
    ReleaseCapture
    SendMessage .hwnd, WM_NCLBUTTONDOWN, HTLEFT, 0&
    End If
    Exit Sub
    End If



    If X < .Width - Margin And Y < Margin Then
    .MousePointer = 7

    If Button = 1 Then
    ReleaseCapture
    SendMessage .hwnd, WM_NCLBUTTONDOWN, HTTOP, 0&
    End If
    Exit Sub
    End If



    If X < .Width - Margin And Y > .Height - Margin Then
    .MousePointer = 7

    If Button = 1 Then
    ReleaseCapture
    SendMessage .hwnd, WM_NCLBUTTONDOWN, HTBOTTOM, 0&
    End If
    Exit Sub
    End If
    End With
    End Sub

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تغییر سایز دیو با حرکت موس
    نوشته شده توسط leghleghe در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 27 تیر 1390, 01:18 صبح
  2. تغییر سایز کل اجزای صفحه در هنگام resize شدن صفحه
    نوشته شده توسط fereshteh_b در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 31 فروردین 1384, 15:11 عصر
  3. تغییر سایز fixcol در stringgrid
    نوشته شده توسط iran888 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 20 آبان 1383, 20:54 عصر
  4. تغییر سایز frame
    نوشته شده توسط Rambod در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 16 مهر 1383, 08:55 صبح
  5. تغییر سایز
    نوشته شده توسط bamzy در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 26 آبان 1382, 21:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •