نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: route در کدایگنایتر

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار A.ardalan far
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    Kerman
    پست
    54

    route در کدایگنایتر

    سلام به تمام دوستان
    این کد:


    class Login extends CI_Controller {
    /**
    *LOGIN class for login public users
    * Maps to the following URL
    * http://example.com/login
    **/
    function __construct(){
    parent::__construct();
    $this->load->library(array('form_validation','captcha'));
    $this->load->model('login_model');
    }

    // route /login.php
    public function index($alarm = NULL,$null = NULL){
    $datacaptcha= $this->captcha->craete();
    $info['image'] = $datacaptcha['captchaimage'];
    $this->session->set_userdata('captcha',$datacaptcha['captchacode']);
    $info['alarm'] = $alarm;
    $this->load->view('login_view',$info);
    }
    }

    و در url

    http://localhost/xxx/login/login/3d
    http://localhost/xxx/login/index/3d

    3d رو echo میکنه رو صفحه (تو ویو الارم رو echo میکنه)

    برای راه جلوگیری از این که یوزر هرچی زد چاپ نکنه میشه این کارو تو route کرد که

    $route['login/index/(:any)'] = "my404";
    $route['login/login/(:any)'] = "my404";


    --------------------
    خوب راه دیگه نیست بشه یکم بهتر و با حجم کد کمتری این کارو کرد؟ اخه یعنی باید برای تمام کنترلرها ک ارگومان میگیرن تعریف کرد؟ منطقی نیست فکنم . کسی پیشنهادی داره واسش؟
    بچه ها اگر لایبراری چیزی میشناسین که این کارو تمیز تر کنه بگین. کد رو کاستوم کنم.

    https://github.com/PhiloNL/CodeIgniter-Route-Debugging
    این چطوره؟

    سوال بعدیم اینه ک چرا http://localhost/xxx/login/login این داره جواب میده ولی من فانکشنی به نام login ندارم . login یه کلاسه. برای کانستراکتش هست؟
    آخرین ویرایش به وسیله A.ardalan far : جمعه 26 دی 1393 در 12:18 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: route در کدایگنایتر

    در مورد سوال دومت من تا حالا امتحان نکردم ولی فکر میکنم اگه فانکشن رو همنام با نام کنترلر/کلاس بزاری یا فراخانی کنی مثل اینه که index رو فراخانی کردی
    یعنی login/index

    د رمورد سوال اولت هم درست متوجه نشدم شما تابع رو با آرگومان نوشتی بعد میگید میخام آرگومانی ارسال نشه بهش ؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار A.ardalan far
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    Kerman
    پست
    54

    نقل قول: route در کدایگنایتر

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    در مورد سوال دومت من تا حالا امتحان نکردم ولی فکر میکنم اگه فانکشن رو همنام با نام کنترلر/کلاس بزاری یا فراخانی کنی مثل اینه که index رو فراخانی کردی
    یعنی login/index

    د رمورد سوال اولت هم درست متوجه نشدم شما تابع رو با آرگومان نوشتی بعد میگید میخام آرگومانی ارسال نشه بهش ؟
    سوال دوم خلاصش اینه که
    راه بهتری هست بجای استفاده از
    $route['login/index/(:any)'] = "my404";
    ؟

تاپیک های مشابه

  1. kerio win rout firewall
    نوشته شده توسط bahramsport در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 26 فروردین 1385, 04:46 صبح
  2. IP ROUTING
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 25 فروردین 1385, 17:32 عصر
  3. routing and remote access
    نوشته شده توسط jupeter در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 23 اسفند 1384, 08:08 صبح
  4. درخواست توضیح در مورد route print
    نوشته شده توسط SRG در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 05 آذر 1383, 13:01 عصر
  5. Routing
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 25 آبان 1383, 22:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •