نمایش نتایج 1 تا 29 از 29

نام تاپیک: آیا بک آپ از mdf واقعا لازمه؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    آیا بک آپ از mdf واقعا لازمه؟

    سلام به همه استادها
    یه سوال داشتم و اون اینه که آیا برنامه هایی که دیتابیس اونا به صورت فایل mdf حالا یا express و یا localdb در کنارشون هست آیا واقعا بک آپ نیازه برای داشتن اطلاعات یا از همون فایل یه کپی جای دیگه ذخیره کنیم و بعد همون رو کپی رو در موقع نیاز بیاریم و paste کنیم جواب می ده؟؟؟؟؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله MRasoul : شنبه 27 دی 1393 در 15:20 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: آیا بک آپ از mdf واقعا لازمه؟

    سلام
    ببین بک آپ گرفتن الزامی نیست یکی از امکانات برنامه می باشد.
    ولی در جواب سوالی که کردید یا از همون فایل یه کپی جای دیگه ذخیره کنیم و بعد همون رو کپی رو در موقع نیاز بیاریم و paste کنیم
    اگر همون فایلی که با پسوند mdf هست خراب بشه و بعدش عمل کپی انجام بشه هیچ فایده ایی نداره و در ضمن فایل اس کی ال مثل فایل های دیگر بعد از attach شدن دیگر قابل کپی کردن نیست
    پس بهترین و اصولی ترین راه و روش این است که در برنامه نوشته شده خود امکان بک آپ گیری و ریستور را بگذارید

    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: آیا بک آپ از mdf واقعا لازمه؟

    ممنون عزیز
    خب چجوری باید بک آپ بگیرم
    این دستور بک آپ منه
     obj_com.CommandText = "BACKUP DATABASE DB_DC TO DISK = '"+ AppDomain.CurrentDomain.BaseDirectory.ToString() + @"B_R\MY_DB.bak' WITH INIT;" ;

    وقتی اینو میزنم خطا میده که Database 'MY_DB' does not exist. Make sure that the name is entered correctly.
    اما این دیتا بیس وجود داره و من دارم باهاش کار میکنم
    آخرین ویرایش به وسیله MRasoul : شنبه 27 دی 1393 در 15:18 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: آیا بک آپ از mdf واقعا لازمه؟

    سلام
    1. اگر فایل باز باشه، امکان کپی کردن ندارین. اما اگه تونستین کپی کنین، کافیه.
    2. مکانیزم مربوط به این کار Copy&Paste نیست. باید Detach و سپس Attach کنی.
    3. Backup گرفتن در هر صورت به‌تر هست. چون می‌تونی از تو خود برنامه مدیریتش کنی. ( و کلی دلایل دیگه )
    4. ترجیحاً تو خود برنامه امکان Restore رو قرار ندین، این کار رو بگذارین خود مدیر سیستم انجام بده و «شر» این کار رو به گردن نگیرید.
    5. احتمالاً این خطایی که شما می‌گیرید باید به این دلیل باشه که به دیتابیس master وصل نیستین.
    و در آخر این که «استاد» واژه فارسی هست، و واژگان فارسی جمع مکسر ندارند.

    صبا صبوحی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: آیا بک آپ از mdf واقعا لازمه؟

    این خطا از اینه که شما دارید از بانک اطلاعاتیتون استفاده می کنید و در حین حال هم میخایی ازش بک آپ بگیری مسلماً خطا میده!!!
    امشب واستون یه نمونه برنامه میزارم

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: آیا بک آپ از mdf واقعا لازمه؟

    نقل قول نوشته شده توسط Ho3einAlone مشاهده تاپیک
    این خطا از اینه که شما دارید از بانک اطلاعاتیتون استفاده می کنید و در حین حال هم میخایی ازش بک آپ بگیری مسلماً خطا میده!!!
    امشب واستون یه نمونه برنامه میزارم
    سلام
    دوست عزیز، این که دیتابیس باز باشه، مانع Backupگیری نمی‌شه. برای گرفتن Backup «لازم و کافی» هست که Connection مربوط به Backupگیری
    به دیتابیس master باشه. ( بدون نیاز به این که connection اصلی برنامه بسته بشه ).

    صبا صبوحی

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: آیا بک آپ از mdf واقعا لازمه؟

    نقل قول نوشته شده توسط SabaSabouhi مشاهده تاپیک
    سلام
    دوست عزیز، این که دیتابیس باز باشه، مانع Backupگیری نمی‌شه. برای گرفتن Backup «لازم و کافی» هست که Connection مربوط به Backupگیری
    به دیتابیس master باشه. ( بدون نیاز به این که connection اصلی برنامه بسته بشه ).

    صبا صبوحی
    سلام
    خب الان چجوری مسترش کنم
    این کانکشن منه

    string con = @"Data Source=(LocalDB)\v11.0;AttachDbFilename=" + AppDomain.CurrentDomain.BaseDirectory.ToString() + "MY_DB.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30";

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: آیا بک آپ از mdf واقعا لازمه؟

    توی این ویدئو بطور کامل توضیح داده شده!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: آیا بک آپ از mdf واقعا لازمه؟

    سلام مجدد
    شرمنده من سر کار بودم و دسترسی به سیستمم نداشتم
    طبق قولی که بهت داده بودم
    خدمتت امیدوارم که تونسته باشم مشکلتو حل کرده باشم
    BackUp&Restor.rar

    موفق باشید

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: آیا بک آپ از mdf واقعا لازمه؟

    نقل قول نوشته شده توسط sajadsobh مشاهده تاپیک
    توی این ویدئو بطور کامل توضیح داده شده!
    لینک خرابه

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: آیا بک آپ از mdf واقعا لازمه؟

    نقل قول نوشته شده توسط Ho3einAlone مشاهده تاپیک
    سلام مجدد
    شرمنده من سر کار بودم و دسترسی به سیستمم نداشتم
    طبق قولی که بهت داده بودم
    خدمتت امیدوارم که تونسته باشم مشکلتو حل کرده باشم
    BackUp&Restor.rar

    موفق باشید
    من از فایل mdf میخوام نه دیتابیسی که توی خود اس کیو ال هست
    ممنون

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: آیا بک آپ از mdf واقعا لازمه؟

    دوست عزیز
    این برنامه با sql server 2014 ساخته شده نه دیتابیس خود ویژوال
    شما ابتدا باید فایلی که در پوشه backup گذاشتم را در محیط سsql server manegment ریستور کنید بعدش برنامه را اجرا کن


    موفق باشید

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: آیا بک آپ از mdf واقعا لازمه؟

    نقل قول نوشته شده توسط Ho3einAlone مشاهده تاپیک
    دوست عزیز
    این برنامه با sql server 2014 ساخته شده نه دیتابیس خود ویژوال
    شما ابتدا باید فایلی که در پوشه backup گذاشتم را در محیط سsql server manegment ریستور کنید بعدش برنامه را اجرا کن


    موفق باشید
    بازم تشکر
    اینا رو میدونم عزیز
    من بک آپ و رستور رو برا فایلی میخوام که با خود ویژوال ساخته شده و فایل mdf کنار فایل اجرایی برنامه است
    ویژوال 2103 هست و کانکشن LocalDB هم میده
    با این اوصاف ک گفتم ، دستور بک آپ و رستور میخوام

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: آیا بک آپ از mdf واقعا لازمه؟

    نقل قول نوشته شده توسط MRasoul مشاهده تاپیک
    سلام
    خب الان چجوری مسترش کنم
    این کانکشن منه

    string con = @"Data Source=(LocalDB)\v11.0;AttachDbFilename=" + AppDomain.CurrentDomain.BaseDirectory.ToString() + "MY_DB.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30";
    سلام
    ببخشید که دیر شد.

    public static string CreateConnectionString( string dbServer, string database, string username, string password ) {
    var connectionBuilder = username == string.Empty
    ? new SqlConnectionStringBuilder {
    DataSource = dbServer,
    InitialCatalog = database,
    PersistSecurityInfo = true,
    MultipleActiveResultSets = true
    }
    : new SqlConnectionStringBuilder {
    DataSource = dbServer,
    InitialCatalog = database,
    UserID = username,
    Password = password,
    MultipleActiveResultSets = true
    };
    return connectionBuilder.ConnectionString;
    }





    با این متد ConnectionString رو به دست میاری.
    dbServer:
    برای LocalDb مقدار رو LocalDB)\v11.0) بگذارید
    برای Express مقدار رو SQLEXPRESS\. بگذارید
    و برای SqlServer هم آدرس سرور رو.

    نام database رو بگذارید master ( فقط برای Backupگیری )
    username هم یا sa باشه که رمز رو نیاز دارین، و یا خالی باشه ( Trusted Connection )
    به شرطی که کاربری که تو ویندوز با اون login کردین، تو دیتابیس دسترسی کافی داشته باشه.

    صبا صبوحی

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: آیا بک آپ از mdf واقعا لازمه؟

    نقل قول نوشته شده توسط SabaSabouhi مشاهده تاپیک
    سلام
    ببخشید که دیر شد.

    صبا صبوحی
    خواهش میکنم،لطف کردین
    الان خطای زیر رو میده
    An exception of type 'System.Data.SqlClient.SqlException' occurred in System.Data.dll but was not handled in user code

    Additional information: A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server)

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: آیا بک آپ از mdf واقعا لازمه؟

    سلام
    قضیه داره پلیسی می‌شه :)
    می‌شه لطف کنید و connectionString تولید شده رو اینجا بگذارید؟
    خطایی که ایجاد شده برای اینه که سرور رو پیدا نکرده. اگه connectionString رو ببینم، احتمالاً بتونم بفهمم که خطا از چیه.

    صبا صبوحی

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: آیا بک آپ از mdf واقعا لازمه؟

    نقل قول نوشته شده توسط SabaSabouhi مشاهده تاپیک
    سلام
    قضیه داره پلیسی می‌شه :)
    می‌شه لطف کنید و connectionString تولید شده رو اینجا بگذارید؟
    خطایی که ایجاد شده برای اینه که سرور رو پیدا نکرده. اگه connectionString رو ببینم، احتمالاً بتونم بفهمم که خطا از چیه.

    صبا صبوحی

    سلام
    ممنون از وقتی که میذارین
    این کانکشن من
    Data Source="LocalDB)11.0)";Initial Catalog=master;Persist Security Info=True;MultipleActiveResultSets=True

    اینم کل کد

    string str_con = CreateConnectionString("LocalDB)\v11.0)", "master", "", "");
    SqlConnection con = new SqlConnection(str_con);
    txt_address.Text = con.ConnectionString;
    SqlCommand command;
    command = new SqlCommand(@"backup database DBDC to disk ='d:\SQLBackup\myBackUp1.bak' with init,stats=10", con);
    con.Open();
    command.ExecuteNonQuery();
    con.Close();

    اینم خطایی که میده
    An exception of type 'System.Data.SqlClient.SqlException' occurred in System.Data.dll but was not handled in user code

    Additional information: A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server)
    اگر دیدین اینن مشکلی نداره اگر میشه یه نمونه کوچیک بذارین که کارک راه بیفته
    خیلی خیلی احتیاج دارم،دیروز هم کلا اینترنتمون قطع بود نتونستم بیام جوابتون رو ببینم

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: آیا بک آپ از mdf واقعا لازمه؟

    سلام
    نام Data Source رو اشتباه نوشتین. درستش اینه:

    ... Data Source="(LocalDB)\v11.0";...


    صبا صبوحی

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: آیا بک آپ از mdf واقعا لازمه؟

    نقل قول نوشته شده توسط SabaSabouhi مشاهده تاپیک
    سلام
    نام Data Source رو اشتباه نوشتین. درستش اینه:

    ... Data Source="(LocalDB)\v11.0";...


    صبا صبوحی
    نه این اینجا اشتب کپی شده
    اینم عکس
    bb.png

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: آیا بک آپ از mdf واقعا لازمه؟

    سلام
    ظاهراً که همه چیز درسته. شما یه چیزی رو چک کن.
    تو command prompt این فرمان رو بزن ببین به دیتابیس وصل می‌شی یا نه.


    sqlcmd -S (LocalDB)\v11.0 -d master -E

    اگه LocalDb نصب باشه و مشکلی هم نداشته باشه، با این فرمان باید وصل بشی و خطا نده.

    صبا صبوحی

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: آیا بک آپ از mdf واقعا لازمه؟

    نقل قول نوشته شده توسط SabaSabouhi مشاهده تاپیک
    سلام
    ظاهراً که همه چیز درسته. شما یه چیزی رو چک کن.
    تو command prompt این فرمان رو بزن ببین به دیتابیس وصل می‌شی یا نه.


    sqlcmd -S (LocalDB)\v11.0 -d master -E

    اگه LocalDb نصب باشه و مشکلی هم نداشته باشه، با این فرمان باید وصل بشی و خطا نده.

    صبا صبوحی
    وقتی این دستور رو میزنم اینجور میشه ینی چی؟
    cc.png

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: آیا بک آپ از mdf واقعا لازمه؟

    سلام
    معنیش اینه که به LocalDB وصل شدی. اونجا می‌تونی فرمان‌های sql رو بدی ( مثلاً select ) و با فرمان go اجراش کنی
    یا با فرمان quit خارج بشی.
    من متوجه مشکل نشدم. به همین دلیل یه کد کوچیک برای تست ارتباط نوشتم و اینجا می‌فرستم.
    کدی که به این پست پیوست شده رو بگیر. رو دستگاه خودم بی‌مشکل کار می‌کنه.
    هم با user و pass درست کار می‌کنه و هم بدون user.


    DbConTest.exe server:(LocalDb)\v11.0 db:master



    صبا صبوحی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: آیا بک آپ از mdf واقعا لازمه؟

    نقل قول نوشته شده توسط SabaSabouhi مشاهده تاپیک
    سلام
    معنیش اینه که به LocalDB وصل شدی. اونجا می‌تونی فرمان‌های sql رو بدی ( مثلاً select ) و با فرمان go اجراش کنی
    یا با فرمان quit خارج بشی.
    من متوجه مشکل نشدم. به همین دلیل یه کد کوچیک برای تست ارتباط نوشتم و اینجا می‌فرستم.
    کدی که به این پست پیوست شده رو بگیر. رو دستگاه خودم بی‌مشکل کار می‌کنه.
    هم با user و pass درست کار می‌کنه و هم بدون user.


    DbConTest.exe server:(LocalDb)\v11.0 db:master



    صبا صبوحی
    سلام
    خب این Connected Successfully داد
    حالا من برای برنامم چیکار کنم

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: آیا بک آپ از mdf واقعا لازمه؟

    سلام
    خوب Source که همراهشه، همون کاری رو که من کردم، شما هم بکن.
    دقیقاً همون کاری رو کردم که شما باید تو کد خودت بکنی.
    شما یه Source خودت حتماً یه جایی رو اشتباه کردی که وصل نمی‌شه.
    اون قسمت ارتباط رو بردار بگذار تو source خودت.
    به همین راحتی.

    صبا صبوحی

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: آیا بک آپ از mdf واقعا لازمه؟

    نقل قول نوشته شده توسط SabaSabouhi مشاهده تاپیک
    سلام
    خوب Source که همراهشه، همون کاری رو که من کردم، شما هم بکن.
    دقیقاً همون کاری رو کردم که شما باید تو کد خودت بکنی.
    شما یه Source خودت حتماً یه جایی رو اشتباه کردی که وصل نمی‌شه.
    اون قسمت ارتباط رو بردار بگذار تو source خودت.
    به همین راحتی.

    صبا صبوحی
    خب عزیزم سورس نیس،کامل نفرستادی،یبار چک کن

  26. #26
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: آیا بک آپ از mdf واقعا لازمه؟

    آهان بود
    من درست ندیده بودم
    ولی من دقیقا نمیدونم این دستورات چکار میکنه،اگر وقت کردین یبار توضیحش بدین ممنون

  27. #27
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: آیا بک آپ از mdf واقعا لازمه؟

    آقا من دقیقا رشته اتصال برنامه شما رو میدم اما نمیدونم چرا باز همون خطا رو میده ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااا

  28. #28
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: آیا بک آپ از mdf واقعا لازمه؟

    سلام
    رسول جان، اون تکه کدی که داره کار می‌کنه رو کپی کن تو برنامه‌ی خودت.
    اون چیزی که اینجا نوشتی که باید کار کنه، بعضی وقت‌ها یه چیزی که به چشم نمیاد
    ممکنه باعث این خطاها بشه. مثلاً من دیدم بعض وقت‌ها رو یه رشته یه کاراکتر فارسی
    مثل « َ » که دیده هم نمی‌شه به راحتی باعث می‌شه که برنامه درست کار نکنه.
    کاری که شما انجام دادی در کل درسته، اما یه چیز جزئی هست که کار رو خراب کرده
    من هم نمی‌تونم حدس بزنم که مشکل چی می‌تونه باشه. اما الان یه کد داری که
    کار می‌کنه، قسمت مشکل دار کد خودت رو با این کد تعویض کن. امیدارم که مشکلت رو
    حل کنه.

    صبا صبوحی

  29. #29
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تو دل یه کویر بزرررگ، کنار یه بره کوچیییک
    پست
    232

    نقل قول: آیا بک آپ از mdf واقعا لازمه؟

    قربونت عزیز
    خیلی لطف کردی
    تمام تلاشم رو میکنم که با کد شما این مشکل رو بر طرف کنم بازم ممنون

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 30 دی 1390, 21:29 عصر
  2. آیا Https واقعا امنیت دارد ؟
    نوشته شده توسط ایمان اختیاری در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 07 مهر 1389, 14:24 عصر
  3. پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 27 فروردین 1386, 21:34 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •