نمایش نتایج 1 تا 28 از 28

نام تاپیک: ایا به نظر شما python در چند سال اینده قسمتی از بازار php و وب را به خود اخنصاص میده؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    ایران-گیلان-ماسال
    پست
    194

    ایا به نظر شما python در چند سال اینده قسمتی از بازار php و وب را به خود اخنصاص میدهد؟

    با احترام.
    -با توجه به این که کمپانی بزرگی همچون گوگل که در زمینه وب و فناوری های نو یکه تاز می باشد .و در حال حاضر دارد از python برای وب استفاده می کند.
    -پایتون cross paltform هست.
    -توی socket programing قوی هستش.
    برای وب فریم ورک جانگو را دارد.
    ایا به نظر شما python در چند سال اینده قسمتی از بازار php و وب را به خود اخنصاص میده؟
    تشکر.
    آخرین ویرایش به وسیله kazemimorteza : شنبه 27 دی 1393 در 23:10 عصر

  2. #2

    نقل قول: ایا به نظر شما python در چند سال اینده قسمتی از بازار php و وب را به خود اخنصاص میده؟

    نهچون هر کدوم کارایه جدایی دارندشاید تشابهی بینشوت باشه مثل تحت وب شیئ گرا یا سورس باز اما مخاطباش فرق می کننمن از جفتشون استفاده می کنم و بر اساس پروژه جداشون می کنماین را میدونم که هیچوقت 2 تا چیز از بین نمیره و کمرنگ هم نمیشهphp - mysql - linux

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    ایران-گیلان-ماسال
    پست
    194

    نقل قول: ایا به نظر شما python در چند سال اینده قسمتی از بازار php و وب را به خود اخنصاص میده؟

    نقل قول نوشته شده توسط ciph3r مشاهده تاپیک
    اماین را میدونم که هیچوقت 2 تا چیز از بین نمیره و کمرنگ هم نمیشهphp - mysql - linux
    خوب چرا؟الان python میتونه به mysql وصل بشه. به خاطر cross platform بودنش روی linux و ... اجرا بشه با این وجود چرا نمیتونه php را کنار بزنه؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: ایا به نظر شما python در چند سال اینده قسمتی از بازار php و وب را به خود اخنصاص میده؟

    هیمن الانش هم محبوبیت Python از PHP بیشتره ولی نه به خاطر Web Application ها. اگه قصد مقایسه با Google را داریم. Google خیلی قسمت هاش را با ++C (قسمت های مربوط به وب هم هست) پس کلا بیاین بریم سراغ ++C !

    این حرفا جایی بین برنامه نویسا نداره. هر زبانی برای کاری مناسب یا بهنیه هستش. بسیاری از پروژه های وب اصلا ارزش ندارند که از طریق Python بازنوشت یا تجدید نظر بشوند چون PHP به خوبی جوابگوست.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    ایران-گیلان-ماسال
    پست
    194

    نقل قول: ایا به نظر شما python در چند سال اینده قسمتی از بازار php و وب را به خود اخنصاص میده؟

    نقل قول نوشته شده توسط Unique مشاهده تاپیک
    هیمن الانش هم محبوبیت Python از PHP بیشتره ولی نه به خاطر Web Application ها.
    خوب تو چه جاهایی این محبوبیت و کاربرد را داره؟

  6. #6

    نقل قول: ایا به نظر شما python در چند سال اینده قسمتی از بازار php و وب را به خود اخنصاص میده؟

    یک انفوگرافیک پیدا کردم دیدن خالی از لطف نیست .

    البته تاریخ قدیمیه ولی کلایتش درسته .

    http://qph.is.quoracdn.net/main-qimg...t_to_webp=true

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: ایا به نظر شما python در چند سال اینده قسمتی از بازار php و وب را به خود اخنصاص میده؟

    راستش اینجا انجمن PHP هست ولی خوب من دلیل نمیبینم در مورد زبان خوبی مثل Python وقتی کسی میخواد مقایسه انجام بده صحبت نشه ! مثل خیلی از پست ها که در مورد net. زده شده.

    دوست عزیز ، تمرکز اصلی PHP بر روی نوشتن اسکریپت های سمت وب هست ، طبق این پاراگراف از ویکیپدیا :

    PHP is a server-side scripting language designed for web development but also used as a general-purpose programming language. As of January 2013, PHP was installed on more than 240 million websites (39% of those sampled) and 2.1 million web servers.[4] Originally created by Rasmus Lerdorf in 1994

    البته اشاره هم کرده که برای نوشتن برنامه هایی با اهداف دیگر هم توانایی داره اما توی اصل موضوع تاثیری نداره. زبان Python کلا یک بحث دیگه داره ، باز هم از ویکیپدیا :

    Python is a widely used general-purpose, high-level programming language.[17][18][19] Its design philosophy emphasizes code readability, and its syntax allows programmers to express concepts in fewer lines of code than would be possible in languages such as C++‎‎ or Java.[20][21] The language provides constructs intended to enable clear programs on both a small and large scale.

    همون جمله اول داره اشارره میکنه که Python یک زبان برنامه نویسی برای همه نوع اهداف و نیت ها هستش که خوب تا اینجا باید روشن شده باشه داریم دو زبان با ماهیت متفاوت را بررسی میکینم.

    اما چرا Python خیلی خیلی محبوب هست :

    ۱ - در حال حاضر Python توی ۸ تا از ۱۰ دیپارتمان مطرح رشته نرم افزار کشور آمریکا برای آموزش برنامه نویسی استفاده میشه. در واقع Syntax ی که Python داره برای خوانایی کد خیلی مناسبه و به خوبی از طریقش میشه برنامه نویسی را آموزش داد

    ۲ - Python خیلی زبان راحتیه ، شما اگه وقت برای یادگیری Python بگذارین قطعا به این نتیجه میرسین که این زبان چقدر راحته. این زبان به قدری راحت بوده که خیلی از متخصصین و دانشمندانی که برنامه نویس نبودند به راحتی تونستند از طریق اون مسائل و نیاز هاشون را از طریق اسکریپت نویسی برای کامپیوتر حل کنند.

    ۳ - در عین راحتی بسیار انعطاف پذیره ، Python یک مفهومی داره به نام Generator که برای Process اطلاعات حجیم (Big Data) که نیاز به حلقه دارند کار را خیلی سریع کرده و استفاده از حافظه را به حداقل رسونده.

    ۴ - python خیلی سریعه ، معمولا همه زبان های اسکریپتی که تفسیر میشوند کند هستند اما Python هم به صورت ذاتی و هم از طریق پروژه هایی مثل PyPy و Numba سرعت بسیار زیادی داره.

    ۵ - Python فقط Python نیست ! خیلی ها میگن Python زبان نیست بلکه توصیفی از یک زبانه که منظورشون اینه که شما از Python میتونید هر بهره برداری انجام بدین.مثلا CPython این قدرت را داره که با کدهای نوشته شده با C تعامل داشته باشه یا حتی برای یک کتابخونه نوشته شده در C بشه Wrapper نوشت. در همین راستا JPython برای java و Iron Python برای #c و net. و PyObjc برای ObjectiveC و حتی PyJs برای تبدیل python به Javascript !

    من این مطالب را نگفتم که بخوام با PHP مقایسه کنم یا کسی را تشویق با یادگیری کنم. این مطالب حقایقی در مورد Python به عنوان یک زبان برنامه نویسی عامه هست. همچنان اعتقاد دارم PHP بهترین زبان برای تولید محتوای وب هست.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    http://reza.biz
    پست
    858

    نقل قول: ایا به نظر شما python در چند سال اینده قسمتی از بازار php و وب را به خود اخنصاص میده؟

    پایتون اگه میتونست جای پی اچ پی رو بگیره تا الان گرفته بود :)
    پی اچ پی با سرعت چند برابر پایتون در حال توسعه و گشترش هست .
    در ضمن شی گرایی که پی اچ پی داره به جرات میتونم بگم نه پایتون نه جاوا و نه سی شارپ با این کیفیت پیاده نکردند.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: ایا به نظر شما python در چند سال اینده قسمتی از بازار php و وب را به خود اخنصاص میده؟

    پایتون اگه میتونست جای پی اچ پی رو بگیره تا الان گرفته بود :)
    آقا رضا پایتون به راحتی جای جاوا را گرفته ، در حال حاضر محبوب ترین و پر استفاده ترین زبان هست.

    پی اچ پی با سرعت چند برابر پایتون در حال توسعه و گشترش هست .
    در زمینه وب شاید حرف شما درست باشه ولی در خیلی از زمینه ها نه ! خیلی از موارد هست که python روش بیشتر کار شده و کتابخونه های بهتری داره. من برای پروژه ای به شدت دنبال کتابخونه خوبی برای xmpp در php میگشتم که چند تایی بود اما درست و درمون نبود در صورتی که python نمونه های خیلی خوبی داشت. در مورد Big Data اصلا قابل مقایسه نیستند. پایتون خیلی خیلی خیلی Performance بهتری در این زمینه داره.

    در آخر مقایسه این دو اشتباهه و به نظر من همچنان بهترین انتخاب برای وب PHP هست اما مواردی هم هستند که Python یا Javascript روی NodeJs میتونند بهتر عمل کنند.

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    http://reza.biz
    پست
    858

    نقل قول: ایا به نظر شما python در چند سال اینده قسمتی از بازار php و وب را به خود اخنصاص میده؟

    سلام
    اینکه یه کتابخونه خاص برای پایتون بوده و برای پی اچ پی نبوده دلیلی بر برتری ایش نیست .
    من روی خود زبان بحث دارم به طور مثال trait رو توی پی اچ پی ببین که اخیرا اضافه شده . (http://php.net/manual/en/language.oop5.traits.php)
    حالا توی پایتون دنبالش بگرد :)

    در مورد Big Data اصلا قابل مقایسه نیستند. پایتون خیلی خیلی خیلی Performance بهتری در این زمینه داره.
    من منظورتون رو دقیقا درک نمیکنم ، اما تا جاییکه اطلاع دارم مساله دیتاهای بزرگ ربط چندانی به زبان برنامه نویسی نداره و بیشتر مربوط به دیتابیس هست .
    البته به طور مثال بگیم پایتون سریعتر هست ولی خب این دلیل بربرتری نیست .

    در آخر مقایسه این دو اشتباهه و به نظر من همچنان بهترین انتخاب برای وب PHP هست اما مواردی هم هستند که Python یا Javascript روی NodeJs میتونند بهتر عمل کنند.
    من هم قبول دارم که مقایسه این دو زبان اشتباهه ، پی اچ پی مختص وب هست و پایتون زبان همه کاره !
    اما خب جواب این سوال
    ایا به نظر شما python در چند سال اینده قسمتی از بازار php و وب را به خود اخنصاص میده؟
    مسلما از دیدگاه بنده خیر هست .
    شاید اگر به جای پایتون ، روبی رو بکار میبرد میشد کمی روش مکث کرد !

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    ایران-گیلان-ماسال
    پست
    194

    نقل قول: ایا به نظر شما python در چند سال اینده قسمتی از بازار php و وب را به خود اخنصاص میده؟

    خوب الان توی بعضی از اگهی های همکاری برای طراحی وب کسانی که پایتون کار کرده باشند یه جورایی کفه ی ترازو به نفع اونا در نظر گرفته میشه. یا برای طراحی بازی های انلاین فکر کنم از python استفاده میشه.
    یا سازمانهای امنیتی دارن از python استفاده میکنن.
    همانطور که میبینید با پشتیبانی که گوگل از اندروید کرد بازار کاری خوب و روبه رشدی داره.(نه به عنوان مقایسه با زبانهای دیگر ) -به نظر من با توجه به پشتیبانی و کاربردی که پایتون برای کمپانی های بزرگ داره اینده خوبی داشته باشه.حتما ویژگی های خوبی داره که داره مورد استفاده قرار میگیره.
    اگر سرعت اجرای پایتون در اپلیکیشن های تحت وب از php بیشتر باشه خوب python میتونه بخشی از وب را به خود اختصاص بده.

  12. #12

    نقل قول: ایا به نظر شما python در چند سال اینده قسمتی از بازار php و وب را به خود اخنصاص میده؟

    سلام
    من تا به حال با پایتون کار نکردم ولی می دونم زبان خیلی قدرتمندی است و سرعتش هم از php بیشتره.
    اما تنها دلیلی که میگم پایتون (حداقل در ایران) نمی تونه جایگزین php بشه اینه که هنوز یه هاست پایتون بین هاستینگ های ایرانی پیدا نمیشه؟ برای پروژه های بزرگ و خیلی مهم هم نمیشه از هاست های رایگان پایتون که سایت های خارجی میدن استفاده کرد.خرید از سایت های خارجی هم که همه نمی تونن انجام بدن، برای هر سایتی هم vps نمی خرن. پس در این صورت فعلاً پایتون نمی تونه وارد بازار کار php بشه چه برسه به اینکه بخواد جایگزینش بشه.

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    http://reza.biz
    پست
    858

    نقل قول: ایا به نظر شما python در چند سال اینده قسمتی از بازار php و وب را به خود اخنصاص میده؟

    خوب الان توی بعضی از اگهی های همکاری برای طراحی وب کسانی که پایتون کار کرده باشند یه جورایی کفه ی ترازو به نفع اونا در نظر گرفته میشه. یا برای طراحی بازی های انلاین فکر کنم از python استفاده میشه.
    یا سازمانهای امنیتی دارن از python استفاده میکنن.
    چرا امنیتی؟ حاشیه درست نکن برادر من .
    با asp و جاوا (jsp) ، روبی ، scala ، پایتون و پی اچ پی میشه وبسایت ساخت و بسیار مرسوم هستند .
    حالا شما آگهی هایی برای پایتون دیدید باید تعجب کنید ؟
    هیچ جای تعجبی نیست ابدا ، پایتون در سطح وب به خوبی میتونه نیازها رو برآورده کنه و هر کسی میتونه انتخابش کنه و کار کنه .
    اما ابدا نمیتونه جای پی اچ پی رو نمیگیره حالا براساس سیاست ها و دیدگاههای خاص اون شرکتها ترجیح داده اند از پایتون استفاده کنند .


    اما تنها دلیلی که میگم پایتون (حداقل در ایران) نمی تونه جایگزین php بشه اینه که هنوز یه هاست پایتون بین هاستینگ های ایرانی پیدا نمیشه؟
    همین مشکل رو من با دیتابیس postgresql دارم که توی شرکتهای ایرانی متخصص در این زمینه نیست.
    به ناچار مجبورم پروزه نسبتا سنگین رو با mysql پیاده کنم .

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: ایا به نظر شما python در چند سال اینده قسمتی از بازار php و وب را به خود اخنصاص میده؟

    اگر سرعت اجرای پایتون در اپلیکیشن های تحت وب از php بیشتر باشه خوب python میتونه بخشی از وب را به خود اختصاص بده.
    با توجه به accelerator ها برای زبان php خیلی تفاوت زیاید وجود نداره.


    من منظورتون رو دقیقا درک نمیکنم ، اما تا جاییکه اطلاع دارم مساله دیتاهای بزرگ ربط چندانی به زبان برنامه نویسی نداره و بیشتر مربوط به دیتابیس هست .
    منظور از Big Data خود Data نیست ! منظور آنالیز و اعمال محاسبات روی Data های بزرگ هست. در مورد Generator ها توی Python جستجو کنید. چنین قابلیتی را در زبان های دیگه ندیدم.

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    232

    نقل قول: ایا به نظر شما python در چند سال اینده قسمتی از بازار php و وب را به خود اخنصاص میده؟

    ASP.NET(و زبان هاش) جایگزین پی اچ پی شده؟ یا پی اچ پی جایگزین اون شده؟ پایتون هم مثل همینه.

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    http://reza.biz
    پست
    858

    نقل قول: ایا به نظر شما python در چند سال اینده قسمتی از بازار php و وب را به خود اخنصاص میده؟

    ASP.NET(و زبان هاش) جایگزین پی اچ پی شده؟ یا پی اچ پی جایگزین اون شده؟ پایتون هم مثل همینه.
    هیچ کدوم ، asp داره نابود میشه و چه زبانی بهتر از پی اچ پی :)
    سهم بازار پی اچ پی بین 70 تا 80 درصد هست و مطمئنا همین رنج خواهد ماند و پایتون زیر ده درصد بازار وب رو داره و اینو مطمئن باشید اونم در همین حد خواهد بود.
    پایتون نسبت به پی اچ پی ، برتری خاصی در وب نداره پس هیچ خطری متوجهش نیست .
    :)

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1393
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    232

    نقل قول: ایا به نظر شما python در چند سال اینده قسمتی از بازار php و وب را به خود اخنصاص میده؟

    نقل قول نوشته شده توسط rezaonline.net مشاهده تاپیک
    هیچ کدوم ، asp داره نابود میشه و چه زبانی بهتر از پی اچ پی :)
    سهم بازار پی اچ پی بین 70 تا 80 درصد هست و مطمئنا همین رنج خواهد ماند و پایتون زیر ده درصد بازار وب رو داره و اینو مطمئن باشید اونم در همین حد خواهد بود.
    پایتون نسبت به پی اچ پی ، برتری خاصی در وب نداره پس هیچ خطری متوجهش نیست .
    :)
    سوال نبود.:) استفهام انکاری بود. منم فکر نمیکنم جایگزین بشه.(حداقل به این زودی ها نه.) ولی در هر صورت درصدی از برنامه ها رو در اختیار خودش میگیره. مثل ای اس پی که درصدی رو گرفته مثل پی اچ پی و مثل پایتون.
    به هر حال کی از چند سال دیگه خبر داره؟تا اونموقع کلی برنامه نویس و نیاز های جدید وارد میدان میشه.

    برتری نداره؟ این حرف عجیب بود. توی یه زمینه هایی از وب برتری داره توی یه زمینه هایی از وب نه! بالاخره هر زبانی یه سری نقطه ی قوت و ضعف داره.پایتون و پی اچ پی هم از این قضیه جدا نیستن. برنامه های تحت وب هم فقط یه جور نیستن که همیشه یه زبان برتر باشه توشون. میتونن در زمینه های مختلف باشن که توی این زمینه یکی از این زیان ها ممکنه قوی تر باشه!

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    http://reza.biz
    پست
    858

    نقل قول: ایا به نظر شما python در چند سال اینده قسمتی از بازار php و وب را به خود اخنصاص میده؟

    به هر حال کی از چند سال دیگه خبر داره؟تا اونموقع کلی برنامه نویس و نیاز های جدید وارد میدان میشه.
    سیاست های پی اچ پی در این هست که سریعا خودش رو با شرایط وفق بده و به سریعت feature های جدید اضافه میکنه .
    فقط یه مقایسه بکنید این مورد رو ببینید فقط از نظر تعداد چقدر featureجدید اضافه شده برای پی اچ پی در دو سال اخیر!

    من خودم با پایتون آشنایی دارم و از طرفدارهای پرو پا قرصش هستم اما توی وب واقعا پی اچ پی بهتره و کسی نمیتونه چپ نگاهش کنه :)
    آخرین ویرایش به وسیله rezaonline.net : دوشنبه 29 دی 1393 در 22:12 عصر

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    ایران-گیلان-ماسال
    پست
    194

    نقل قول: ایا به نظر شما python در چند سال اینده قسمتی از بازار php و وب را به خود اخنصاص میده؟

    نقل قول نوشته شده توسط rezaonline.net مشاهده تاپیک

    من خودم با پایتون آشنایی ندارم و از طرفدارهای پرو پا قرصش هستم اما توی وب واقعا پی اچ پی بهتره و کسی نمیتونه چپ نگاهش کنه :)
    من دیروز چپ چپ نگاش کردم.

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: ایا به نظر شما python در چند سال اینده قسمتی از بازار php و وب را به خود اخنصاص میده؟

    در ضمن شی گرایی که پی اچ پی داره به جرات میتونم بگم نه پایتون نه جاوا و نه سی شارپ با این کیفیت پیاده نکردند.
    شما میتونی تو php کلاس توی کلاس تعریف کنی ؟
    مثال java
    class outerClass
    {
    class innerClass
    {
    }
    }

    شی گرایی php نسبت به زبان های دیگه خیلی ضعیف تره !

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: ایا به نظر شما python در چند سال اینده قسمتی از بازار php و وب را به خود اخنصاص میده؟

    یا برای مثال تو پی اچ پی نمیشه تو نوع ارث بری رو تایین کرد.
    برای مثال تو ++c میشه نوع ارث بری رو مثل public , private,protected به ارث بود که قابلیت خیلی عالیی هست .
    یا برای مثال قابلیت ارث بری چند گانه که یه کلاس میتونه از چند تا کلاس ارث ببره .
    پس آقا رضا لطفا نگید قابلیت شی گرایی پی اچ پی قوی هست این فقط دو نمونه از ضعف شی گرایی پی اچ پی بود .من خودم طرف دارم پی اچ پی هستم کارم میکنم ولی قابلیت شی گراییش نسب به جاوا و ++c ضعیف تر هست

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    http://reza.biz
    پست
    858

    نقل قول: ایا به نظر شما python در چند سال اینده قسمتی از بازار php و وب را به خود اخنصاص میده؟

    سلام
    قبول دارم کمی جانبگرایانه گفتم اما به طور مثال همین ارث بری چند گانه توی جاوا هم نیست !
    در ضمن پی اچ پی رو با C++‎ که دیگه نمیشه مقایسه کرد :) پی اچ پی زبان سطح بالاست اما c و C++‎ زبان سطح پایین هستند .

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: ایا به نظر شما python در چند سال اینده قسمتی از بازار php و وب را به خود اخنصاص میده؟

    نقل قول نوشته شده توسط rezaonline.net مشاهده تاپیک
    سلام
    قبول دارم کمی جانبگرایانه گفتم اما به طور مثال همین ارث بری چند گانه توی جاوا هم نیست !
    در ضمن پی اچ پی رو با C++‎‎ که دیگه نمیشه مقایسه کرد :) پی اچ پی زبان سطح بالاست اما c و C++‎‎ زبان سطح پایین هستند .
    سلام :)
    ولی این حرفتونو که گفتید تو وب هیچ زبانی حریف PHP نمیشه رو قبول دارم

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار engmmrj
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,146

    نقل قول: ایا به نظر شما python در چند سال اینده قسمتی از بازار php و وب را به خود اخنصاص میده؟

    نقل قول نوشته شده توسط rezaonline.net مشاهده تاپیک
    سلام
    قبول دارم کمی جانبگرایانه گفتم اما به طور مثال همین ارث بری چند گانه توی جاوا هم نیست !
    در ضمن پی اچ پی رو با C++‎‎ که دیگه نمیشه مقایسه کرد :) پی اچ پی زبان سطح بالاست اما c و C++‎‎ زبان سطح پایین هستند .
    public class App14692708 {
    public static void main(String[] args) {
    PC pc = new PC();
    System.out.println(pc);
    }
    }

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    http://reza.biz
    پست
    858

    نقل قول: ایا به نظر شما python در چند سال اینده قسمتی از بازار php و وب را به خود اخنصاص میده؟

    ارث بری چند گانه یعنی این
    class A
    {

    }


    class B
    {

    }


    class C extends A,B
    {

    }

  26. #26

    نقل قول: ایا به نظر شما python در چند سال اینده قسمتی از بازار php و وب را به خود اخنصاص میده؟

    نقل قول نوشته شده توسط engmmrj مشاهده تاپیک
    شما میتونی تو php کلاس توی کلاس تعریف کنی ؟
    مثال java
    class outerClass
    {
    class innerClass
    {
    }
    }

    شی گرایی php نسبت به زبان های دیگه خیلی ضعیف تره !
    نقل قول نوشته شده توسط under22 مشاهده تاپیک
    یا برای مثال تو پی اچ پی نمیشه تو نوع ارث بری رو تایین کرد.
    برای مثال تو ++c میشه نوع ارث بری رو مثل public , private,protected به ارث بود که قابلیت خیلی عالیی هست .
    یا برای مثال قابلیت ارث بری چند گانه که یه کلاس میتونه از چند تا کلاس ارث ببره .
    پس آقا رضا لطفا نگید قابلیت شی گرایی پی اچ پی قوی هست این فقط دو نمونه از ضعف شی گرایی پی اچ پی بود .من خودم طرف دارم پی اچ پی هستم کارم میکنم ولی قابلیت شی گراییش نسب به جاوا و ++c ضعیف تر هست
    اینقدر سطحی قضاوت نکنید. تعریف کلاس توی کلاس حالا کجا کاربرد داره که بخواد مهم باشه و PHP بخواد روش انگشت بگذاره؟ اگه مهم بود قطعاً اضافه میکرد. برنامه نویسانی که تونستن Trait رو اضافه کنن، تعریف کلاس داخل کلاس براشون مثل مشق شبه! ارث بری چندگانه و تعیین سطح ارث بری هم قابلیت خیلی خاصی نیست که بخواد مشکل ایجاد کنه. بخصوص ارث بری چندگانه که عملاً توی خیلی از پروژه ها باگ ایجاد میکنه و #C هم بخاطر همین موضوع حذفش کرده و Interfaceها بعنوان راهکار جایگزین توسط جاوا و #C معرفی شدن و PHP هم با Trait دیگه کلاً ترکوند!!! (ضمن پشتیبانی از Interface). قطعاً PHP هم مثل هر زبان دیگه نواقصی داره. برای مثال همینکه میشه متد استاتیک رو روی شئ صدا زد (که گفتن این مشکلات توی نسخه 6 رفع میشه) ولی مواردی که شما اشاره کردین، حقیقتاً ضعف محسوب نمیشن و برای خیلی از کاربرانی که تسلط کافی ندارن، حتی میتونن خطرناک و مضر باشن (اگه به درستی استفاده نشن باگ ایجاد میکنن).

  27. #27

    نقل قول: ایا به نظر شما python در چند سال اینده قسمتی از بازار php و وب را به خود اخنصاص میده؟

    نقل قول نوشته شده توسط rezaonline.net مشاهده تاپیک
    پی اچ پی زبان سطح بالاست اما c و C++‎‎ زبان سطح پایین هستند .
    C و ++C جزو زبون های سطح بالا بحساب میان ، اسمبلی و زبان ماشین رو معمولا" جزو زبون سطح پایین در نظر میگرن

  28. #28
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    http://reza.biz
    پست
    858

    نقل قول: ایا به نظر شما python در چند سال اینده قسمتی از بازار php و وب را به خود اخنصاص میده؟

    نقل قول نوشته شده توسط arash691 مشاهده تاپیک
    C و ++C جزو زبون های سطح بالا بحساب میان ، اسمبلی و زبان ماشین رو معمولا" جزو زبون سطح پایین در نظر میگرن
    چون بصورت مستقیم با حافظه درگیر هستند بیشتر شبیه زبان های سطح پایین هستند و معمولا جزو زبانهای سطح پایین قرار میگیرند . که البته در اصل زبان سطح میانی هستند .
    اسمبلی که دیگه ته چاهه :)

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 15 دی 1391, 14:14 عصر
  2. سوال: هدف من ارشد براي سال آينده هست حالا به نظر شما امسال براي كنكور ثبت نام كنم يا نه؟
    نوشته شده توسط odiseh در بخش تحصیلات دانشگاهی مرتبط با نرم افزار
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 10 آبان 1389, 13:33 عصر
  3. نظر شما درباره راه‌اندازی یک موزه نرم‌افزار چیست؟
    نوشته شده توسط مهدی کرامتی در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 19
    آخرین پست: جمعه 27 دی 1387, 23:59 عصر
  4. نظر شما برای ایجاد یک شاخه ویژه مباحث Dot Net Framework چیست
    نوشته شده توسط مهدی کرامتی در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 16
    آخرین پست: یک شنبه 18 آبان 1382, 19:08 عصر
  5. نظر شما درباره جداسازی اعلانات عمومی از تاپیکهای بخشها چیه؟
    نوشته شده توسط مهدی کرامتی در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 18
    آخرین پست: پنج شنبه 01 آبان 1382, 12:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •