نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل در نوشتن یک کلاس ساده برای خواندن از فایل متنی؟

  1. #1

    مشکل در نوشتن یک کلاس ساده برای خواندن از فایل متنی؟

    سلام
    در فرم یک دکمه Read داریم می خوام با کلیم بر روی آن با استفاده از openFileDialog مسیر یک فایل متنی رو بدم و محتوای فایل متنی در TextBox نمایش داده بشه.
    این فرم من هست :

    Untitled.png
    این کدهای فایل کلاس :
    namespace read_write
    {
    public class Class1
    {
    public void read(string r)
    {
    OpenFileDialog op = new OpenFileDialog();
    op.ShowDialog();
    StreamReader sr = new StreamReader(op.FileName);
    sr.ReadToEnd();
    sr.Close();


    }
    }
    }

    این کدهای دکمه :

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string reading;
    reading = textBox1.Text;
    Class1 red = new Class1();
    red.read(reading);

    }

    برنامه خطایی نداره اما کار هم نمیکنه.
    تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: مشکل در نوشتن یک کلاس ساده برای خواندن از فایل متنی؟

    سلام . شما تابع void داخل کلاستون به این شکل تغییر بدید



    public void read()


    {
    OpenFileDialog op = new OpenFileDialog();
    op.ShowDialog();
    StreamReader sr = new StreamReader(op.FileName);
    textBox1.Text=sr.ReadToEnd();
    sr.Close();




    }



    و موقع فراخوانی هم عبارت read() تایپ کنید . موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: مشکل در نوشتن یک کلاس ساده برای خواندن از فایل متنی؟

    سلام پیام جان .
    فکر میکنم خسته بودی مقداری ، بیشتر شبیه write تا Read :دی

    متد read پارامتر ورودی نداره که ! باید براش خروجی تعریف کنی اونم از نوع string .
    برای نمایش هم اصلا مقداری به textbox انتساب ندادی !

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: مشکل در نوشتن یک کلاس ساده برای خواندن از فایل متنی؟

    سلام
    روش ساده‌تری هم وجود داره.
    برای خوندن از متد File.ReadAllText استفاده کن و برای نوشتن هم از File.WriteAllText

    صبا صبوحی

  5. #5

    نقل قول: مشکل در نوشتن یک کلاس ساده برای خواندن از فایل متنی؟

    نقل قول نوشته شده توسط mrprestige مشاهده تاپیک
    سلام . شما تابع void داخل کلاستون به این شکل تغییر بدید



    public void read()


    {
    OpenFileDialog op = new OpenFileDialog();
    op.ShowDialog();
    StreamReader sr = new StreamReader(op.FileName);
    textBox1.Text=sr.ReadToEnd();
    sr.Close();




    }



    و موقع فراخوانی هم عبارت read() تایپ کنید . موفق باشید
    مشکل اینجاست در کلاس نمیتوم از نام های ابزار استفاده کنم :
    Error	1	The name 'textBox1' does not exist in the current context	C:\Users\payam\Documents\Visual Studio 2013\Projects\read_write\read_write\Class1.cs	20	12	read_write

  6. #6
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: مشکل در نوشتن یک کلاس ساده برای خواندن از فایل متنی؟

    سلام پیشنهاد من
    class Class1
    {
    public string read(string inputfile)
    {
    StreamReader sr = new StreamReader(inputfile);
    return sr.ReadToEnd();
    }
    }


    و در هنگام فراخوانی

    OpenFileDialog op = new OpenFileDialog();
    op.ShowDialog();
    Class1 cs = new Class1();
    textBox1.Text = cs.read(op.FileName);


  7. #7

    نقل قول: مشکل در نوشتن یک کلاس ساده برای خواندن از فایل متنی؟

    نقل قول نوشته شده توسط rezafatehy مشاهده تاپیک
    سلام پیشنهاد من
    class Class1
    {
    public string read(string inputfile)
    {
    StreamReader sr = new StreamReader(inputfile);
    return sr.ReadToEnd();
    }
    }


    و در هنگام فراخوانی

    OpenFileDialog op = new OpenFileDialog();
    op.ShowDialog();
    Class1 cs = new Class1();
    textBox1.Text = cs.read(op.FileName);

    بسیار ممنون
    لطفا" اگر امکانش هست کد برای عملیات نوشتن هم قرار بدید.
    تشکر

  8. #8
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: مشکل در نوشتن یک کلاس ساده برای خواندن از فایل متنی؟

    خواهش می کنم اینو به کلاس اضافه کن
    public void write(string file, string code)
    {
    StreamWriter sw = new StreamWriter(file, true);
    sw.WriteLine(code);
    sw.Close();
    }


    نحوه استفاده هم که ان شا الله سادس

تاپیک های مشابه

  1. نوشتن یک کامپایلر ساده برای دستور شرطی if
    نوشته شده توسط InfiniteLoop در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 15 اردیبهشت 1391, 22:20 عصر
  2. مشکل در نوشتن یک برنامه ساده
    نوشته شده توسط amir_80 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 12 مهر 1390, 08:29 صبح
  3. یک کلاس ساده برای محدود کردن ویندوز و کار با ریجستری
    نوشته شده توسط saeedr22 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 29 تیر 1388, 17:11 عصر
  4. مشکل در نوشتن Datatble به session و خواندن مجدد از session
    نوشته شده توسط b581102 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 22 فروردین 1387, 19:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •