نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: در خواست راهنمایی برای تغییر آدرس سرور در App.Config هنگام setup

  1. #1

    در خواست راهنمایی برای تغییر آدرس سرور در App.Config هنگام setup

    سلام آیا راهی هست که بشه آدرس سرور رو برای App.Config در هنگام نصب از کاربر یا اپراتوری که داره برنامه رو نصب می کنه پرسید؟
    یا اینکه برنامه بعد از نصب و اولین اجرا نام یا آی پی سرور رو از کاربر بپرسه و بره توی app.config ذخیره کنه ؟

    ممنون از شما

  2. #2

    نقل قول: در خواست راهنمایی برای تغییر آدرس سرور در App.Config هنگام setup

    با یاد خدا
    سلام علیک
    بله میشه
    شما قبلا در فایل config حالا پروژه تحت وب یا دسکتاپ فرقی نداره برای connection string مقدارهایی رو میدادید حالا باید کانکشن رو به این شکل بنویسید


    <connectionStrings configSource="cs.config"/></configuration>

    یعنی دارید بهش میگید تنظیمات این رو برو از فایل cs.config بخون
    حالا این فایل رو ایجاد میکنید در کنار پروژه و داخلش کد زیر رو مینویسید


    <connectionStrings>
    <add name="xxxx" connectionString="metadata=res://*/Model1.csdl|res://*/Model1.ssdl|res://*/Model1.msl;provider=System.Data.SqlClient;provider connection string=&quot;data source=4.2.2.1;initial catalog=data_aeme;user id=xxxxx;password=xxxxx;MultipleActiveResultSets=T rue;App=EntityFramework&quot;" providerName="System.Data.EntityClient" />
    </connectionStrings>

    تمام شد
    حالا برای تست برنامه نیاز نیست هر سری پابلیش یا کامپایل بشه
    شما اینجا میتونید ادرس سرور رو دستکاری کنید حتی میتونید از خاصیت multi config برای داشتن چند کانفیگ همزمان استفاده کنید
    اما یه ایراد داره کار ما
    اونم اینه که هر کسی میتونه این فایل کنار پروژه رو باز کنه و بخونه پس چکار کنیم؟
    خب معلومه ما میتونیم اطلاعات اینجا رو کد گذاری کنیم
    مثلا وقتی برنامه اجرا میشه هر داده ای که کاربر وارد میکنه رو در فایل به صورت رمز نگاری ذخیره کنیم و از اون طرف اون رو بخونیم و دیکد کنیم و بدیم تحویل فایل config پروژه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: در خواست راهنمایی برای یک بر طرف کردن یک پیغام
    نوشته شده توسط شرلوک هلمز در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 07 تیر 1388, 19:48 عصر
  2. در خواست راهنمایی برای حرفه ای شدن
    نوشته شده توسط xman_dj در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 11 آذر 1387, 15:14 عصر
  3. در خواست راهنمایی برای progress bar
    نوشته شده توسط iranwz در بخش PHP
    پاسخ: 15
    آخرین پست: شنبه 04 آبان 1387, 19:06 عصر
  4. سوال: در خواست راهنمایی برای ساخت فایل ستاپی که فایل های متفاوتی را در سیستم عامل های مختلف کپی کند.
    نوشته شده توسط Programmer.G در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 01 آبان 1387, 14:38 عصر
  5. در خواست راهنمایی برای حل مشکل کامپایل یک پروژه
    نوشته شده توسط blackbird در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 02 دی 1385, 01:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •