صفحه 5 از 6 اولاول ... 3456 آخرآخر
نمایش نتایج 161 تا 200 از 235

نام تاپیک: هفتِ بیجار

  1. #161

    نقل قول: هفتِ بیجار

    این یکی دیگه فکر کنم مشکل ایجاد نکنه

    alpha0=[.4,.52,.6];
    beta0=[1.2 1.2 1.2];
    lambda=1;
    D0=[5.3,3.6,1.3];
    m0=[1,1,1];
    k=.38;

    % % -----------------------------
    n=[1 2 3];
    for i=1:numel(n)
    S{i}=nchoosek(n,i);
    end
    % % -----------------------------
    Coalition=1;
    profit=[];
    jadval = zeros(7,3);
    offer={};
    for i=1:numel(S)
    offer_cell={};
    for j=1:size(S{i},1)
    alpha=[];
    beta=[];

    for kk=1:size(S{i},2)
    alpha=[alpha ones(1,m0(S{i}(j,kk))).*alpha0(S{i}(j,kk))];
    end
    for kk=1:size(S{i},2)
    beta=[beta ones(1,m0(S{i}(j,kk))).*beta0(S{i}(j,kk))];
    end
    m=sum(m0(S{i}(j,:)));
    D=sum(D0(S{i}(j,:)));
    fun_MG0 = @(q,alpha,beta,k,D) -sum((2*alpha.*q+beta + k .*(D-sum(q))).*q -alpha.*(q).^2-beta.*q);
    fun_MG = @(q) fun_MG0(q,alpha,beta,k,D) ;
    lb=zeros(1,m); % LowerBound
    ub=ones(1,m); % UpperBound
    [x1, fx1]=fmincon(fun_MG,ones(1,m)*.99,[],[],[],[],lb,ub);
    profit(Coalition)=(-fx1);
    Coalition = Coalition + 1;
    fprintf('\n Emount of Energy :\n');
    disp(x1);
    fprintf('\n---------------------------------------\n');
    fprintf('\nOffer Without Saticfiction Function :\n');
    disp(2*alpha.*x1+ beta);
    fprintf('\n---------------------------------------\n');
    fprintf('\nOffer With Saticfiction Function :\n');
    offer_cell{j}=2*alpha.*x1+ beta + k .*(D- sum(x1));
    disp(2*alpha.*x1+ beta + k .*(D- sum(x1)));
    fprintf('\n---------------------------------------\n');

    end
    offer{i} = offer_cell;
    end

  2. #162

    نقل قول: هفتِ بیجار

    ممنونم. درست شد ولی سلولهای تو در تو شد.
    یکمی فراخونی کردنش سخت شد.
    نمیشه همه در یک آرایه قرار بگیرن؟ من دقیقاً مثل همون شکل میخوام.

  3. #163

    نقل قول: هفتِ بیجار

    ظاهرا سایز این offer ها مختلفه که نمیشه داخل آرایه قرار بگیره

  4. #164

    نقل قول: هفتِ بیجار

    خب نمیشه خونه هایی که خالی هست تهی یا صفر باشه؟
    من ادامه برنامه کد پایین رو گذاشتم ولی نمیدونم بجای xxx چی باید بذارم؟

    m = zeros(7, 3);  
    for i=1:7
    for j=1:3
    m(i,j) = xxx;
    end
    end

  5. #165

    نقل قول: هفتِ بیجار

    الان من نمیدونم محتوای این سلول چیه و چند در چند هست اگه بتونید فقط offer را در فایل mat بذارید و بفرستید ببینم چه شکلی داره

  6. #166

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    الان من نمیدونم محتوای این سلول چیه و چند در چند هست اگه بتونید فقط offer را در فایل mat بذارید و بفرستید ببینم چه شکلی داره
    http://www.sharefile.ir/uploads/1435354455.rar

  7. #167

    نقل قول: هفتِ بیجار

    این را امتحان کنید

    matcell = cell2mat(offer);
    size_col = 0;
    size_row = numel(matcell);
    for i = 1: size_row
    size_col = max(size_col , numel(matcell{i}));
    end;
    mat = zeros(size_row, size_col);
    for i = 1: size_row
    mat(i,1:numel(matcell{i})) = matcell{i};
    end

  8. #168

    نقل قول: هفتِ بیجار

    ??? Error using ==> cell2mat at 55
    Cannot support cell arrays containing cell arrays or objects.

    Error in ==> aaaaaaaaaaaaa at 53
    matcell = cell2mat(offer);


  9. #169

    نقل قول: هفتِ بیجار

    این یکی

    size_col = 0;
    size_row = 0;
    for i= 1:numel(offer)
    offeri = offer{i};
    size_row = size_row + numel(offeri);
    size_col = size_col + size(offeri, 2);
    end
    mat = zeros(size_row, size_col);
    k = 1;
    for i= 1:numel(offer)
    offeri = offer{i};
    for j = 1:numel(offeri)
    mat(k, 1:numel(offeri{j})) = offeri{j};
    k= k + 1;
    end
    end

  10. #170

    نقل قول: هفتِ بیجار

    طیب الله :)درست شد.

  11. #171

    نقل قول: هفتِ بیجار

    clc;
    clear all;
    close all;

    x=unifrnd(0,100,50,1);
    y=unifrnd(0,100,50,1);
    for i=1 : 50
    if x(i)>40 && x(i)<60
    plot(x(i),y(i),'ro')
    hold on;
    else
    plot(x(i),y(i),'o')
    end
    end

  12. #172

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نقل قول نوشته شده توسط kebriya مشاهده تاپیک
    clc;
    clear all;
    close all;

    x=unifrnd(0,100,50,1);
    y=unifrnd(0,100,50,1);
    for i=1 : 50
    if x(i)>40 && x(i)<60
    plot(x(i),y(i),'ro')
    hold on;
    else
    plot(x(i),y(i),'o')
    end
    end
    سلام.
    ببخشید این جواب کدوم سواله؟؟؟
    اینجا سوال زیاد مطرح شد!

  13. #173

    نقل قول: هفتِ بیجار

    سلام استاد عزیز!
    ببخشید من یه فایلی توی اکسل دارم که میخوام ستون C و D رو پیش هم قرار بدم (بدون فاصله) و بعد توی فایل txt ذخیره کنم.
    از سمت چپ، اول C قرار بگیره و بعد D.
    یعنی بشه CD . بعبارتی یه عدد 25 رقمی بشه. ضمن اینکه توی هر ستون اگه اعداد کمتر از حالت پیش فرض هستن، قبلش صفر قرار بگیره.
    میشه این کار رو با متلب انجام داد؟
    فایل اکسل :
    http://www.sharefile.ir/uploads/1443432750.xlsx

    به این صورت :




  14. #174

    نقل قول: هفتِ بیجار

    سلام به شما استاد گرامی
    توی خود اکسل هم می شه انجام داد
    http://www.sharefile.ir/uploads/1443474459.xls

  15. #175

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    سلام به شما استاد گرامی
    توی خود اکسل هم می شه انجام داد
    http://www.sharefile.ir/uploads/1443474459.xls
    ممنونم.
    عالی بود. فکرشو نمیکردم اکسل این قابلیت رو داشته باشه!
    طیب الله :)

  16. #176

    نقل قول: هفتِ بیجار

    سلام
    فقط مقدار اول رو توی خروجی نشون میده.یعنی (P). ولی S رو نشون نمیده!
    function  [P , S]=func(r)

    P = 2*r*pi;
    S = r*r*pi;

    fprintf('Mohit = %f & Masahat = %f\n\n',P,S);

    end


    clc;
    clear;

    r = input('\n Please Enter Radius : ');
    func(r);

  17. #177

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    سلام
    فقط مقدار اول رو توی خروجی نشون میده.یعنی (P). ولی S رو نشون نمیده!
    function  [P , S]=func(r)

    P = 2*r*pi;
    S = r*r*pi;

    fprintf('Mohit = %f & Masahat = %f\n\n',P,S);

    end


    clc;
    clear;

    r = input('\n Please Enter Radius : ');
    func(r);
    سلام
    اگه می خواهید هر دو خروجی تابع را دریافت کنید به صورت زیر تابع func را فراخوانی کنید:

    [mohit , masahat] = func(r)

  18. #178

    نقل قول: هفتِ بیجار

    سلام
    من یه چند جمله ای دارم که درجه جملاتش مرتب نیست. با چه دستوری میتونم از بزرگ به کوچیک مرتبش کنم؟

  19. #179

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    سلام
    من یه چند جمله ای دارم که درجه جملاتش مرتب نیست. با چه دستوری میتونم از بزرگ به کوچیک مرتبش کنم؟
    سلام
    با استفاده از تابع sort می تونید مشکل را حل کنید
    البته در ابتدا راهنمای این تابع را به طور کامل مطالعه کنید

  20. #180

    نقل قول: هفتِ بیجار

    سلام
    چطوری میتونم اعدادی که در m1 ایجاد شده رو ببرم توی txt و در هر سطر، اعداد با سمی کالون جدا بشه؟
    m = rand(1,100)
    m1 = reshape(m , 10 ,10 )'


    بصورت زیر :
    0.8147;0.9058;0.1270;0.9134;0.6324;0.0975;0.2785;0  .5469;0.9575;0.9649

  21. #181

    نقل قول: هفتِ بیجار

    num2str(m1, '%f;')

  22. #182

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    num2str(m1, '%f;')
    ممنونم.
    با اکسل و یا OpenCalc هم میشه این کار رو انجام داد؟

  23. #183

    نقل قول: هفتِ بیجار

    با فرمت csv ذخیره کنید

  24. #184

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    با فرمت csv ذخیره کنید
    چرا csv ؟؟
    همون دستوری که گفتین مشکلم حل شد.
    حالا خواستم ببینم اگه نخوام با متلب این کار رو انجام بدم ، آیا با خود اکسل میشه این کار رو انجام داد؟
    ببینید من یه داده 100 در 1 توی اکسل دارم که میخوام هر کدوم رو 10 تا 10 تا جدا کنم و توی 10 تا سطر بذارم و سپس با سمی کالن جداشون کنم و توی txt قرار بگیره.
    با دستوری که توی متلب گفتید انجام دادم و حل شد. حالا میخوام بدونم با اکسل چطوری میتونم این کار رو انجام بدم که دیگه نیاز به متلب نباشه!

  25. #185

    نقل قول: هفتِ بیجار

    فکر کنم لازمه 10 تا ده تا توی هر ستون کپی کنید و نهایتا با کلیک روی save با فرمت CSV ذخیره کنید توی اونجا می تونید مشخص کنید کاما یا سمی کالن بذاره

  26. #186

    نقل قول: هفتِ بیجار

    سلام
    میشه با دستورات متلب، یه سایتی رو باز کرد و دستور داد که مثلاً هر 1 دیقه یک بار رفرش کنه؟ یا یه عملیات دیگه ای روش انجام بده؟
    و یا اینکه یه نرم افزار جانبی دیگه ای رو باز کنه و اجرا کنه؟

  27. #187

    نقل قول: هفتِ بیجار

    سلام
    چطوری میشه این معادله دیفرانسیل مرتبه دوم رو توی متلب حل کرد؟ با دستور dsolve یک معادله رو میشه حل کرد؟


  28. #188
    کاربر تازه وارد آواتار meytim
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    30

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    سلام
    میشه با دستورات متلب، یه سایتی رو باز کرد و دستور داد که مثلاً هر 1 دیقه یک بار رفرش کنه؟ یا یه عملیات دیگه ای روش انجام بده؟
    و یا اینکه یه نرم افزار جانبی دیگه ای رو باز کنه و اجرا کنه؟
    بله میشه؛ چند تا سؤال پرسیدید؛ یکی یکی با جزئیات بپرسید، تا ببینیم چه کاری می خواید انجام بدید.

    از سؤال اول، ظاهراً دنبال web scarping با متلب هستید. متلب چند تا دستور واسه این کار داره، مثل دستورهای زیر:
    urlread, urlwrite, web, webread


    اما متلب در این زمینه یه مقدار ضعیفه، ولی میشه یک com server درست کرد و از دستورهای VBA مربوط به web scraping توی متلب استفاده کرد.

    در مورد سؤال دوم، اگه نرم افزار مورد نظر API داشته باشه، میشه از طریق متلب باهاش interface ایجاد کرد و همه کاری کرد، اما اگه API نداشته باشه، بدبختیه، ولی غیرممکن نیست؛ باید دقیقاً نرم افزارش مشخص باشه چیه، بعد ببینید که قبلاً کسی همچین کاری کرده یا نه. اگه کسی کاری نکرده باشه، اون وقت باید کلی وقت بذاری تا یه راهی براش پیدا کنی. یکی از آخرین راههای پیشنهادی، استفاده از دستور robot زبان Java هست که می تونید توی متلب استفاده کنید.

  29. #189
    کاربر تازه وارد آواتار meytim
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    30

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    سلام
    چطوری میشه این معادله دیفرانسیل مرتبه دوم رو توی متلب حل کرد؟ با دستور dsolve یک معادله رو میشه حل کرد؟

    از dsolve استفاده نکنید؛ از روشهای عددی استفاده کنید، اونهایی که دستورشون با ode شروع میشه؛ مثل ode23
    بعدش هم خود دستگاه معادلات رو به صورت یک mفایل تابع تعریف کنید.

    اگه بلد نیستید، بخش 1 و 5 کتاب "شگردهای عددی در پاسخیابی پرسشهای مهدسی با برنامه ریزی MATLAB" رو بخونید.

    پ.ن.: به نظرم اینها معادلات دیفرانسیل ارتعاشات آونگ دوگانه باشه

  30. #190

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نقل قول نوشته شده توسط meytim مشاهده تاپیک
    از dsolve استفاده نکنید؛ از روشهای عددی استفاده کنید، اونهایی که دستورشون با ode شروع میشه؛ مثل ode23
    بعدش هم خود دستگاه معادلات رو به صورت یک mفایل تابع تعریف کنید.

    اگه بلد نیستید، بخش 1 و 5 کتاب "شگردهای عددی در پاسخیابی پرسشهای مهدسی با برنامه ریزی MATLAB" رو بخونید.

    پ.ن.: به نظرم اینها معادلات دیفرانسیل ارتعاشات آونگ دوگانه باشه
    اگه بخوام از روش رانگ کوتا استفاده کنم باز باید با ode انجام بدم؟

  31. #191
    کاربر تازه وارد آواتار meytim
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    30

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    اگه بخوام از روش رانگ کوتا استفاده کنم باز باید با ode انجام بدم؟
    بله، توابع زیر برای روش رانگ ـ کوتای adaptive stepsize هستند:
    ode23
    ode45

  32. #192

    نقل قول: هفتِ بیجار

    سلام
    کسی هست بتونه این رابطه رو توی متلب کد بزنه یا حداقل معادلش رو توی زبانهای دیگه بگه چطوریه؟


  33. #193

    نقل قول: هفتِ بیجار

    من کد رو به این صورت نوشتم ولی انگار دستوری که برای sum نوشتم اشکال داره!

    clc;
    clear;
    close all;


    alpha = 0.5;
    a = 0;
    k = 1;
    t = 10;
    h = 0.1;


    upper_band = round((t-a)/h);
    expr = (1./(h.^alpha))*sum((-1)^(k)*binomial(alpha,k)*f(t-k*h), k = 0..upper_band);




    f(t) = limit(expr,h,0)


    خطایی که میده بصورت زیره:

    Error: File: letnikov.m Line: 12 Column: 67   
    The expression to the left of the equals sign is not a valid target for an
    assignment.

  34. #194

    نقل قول: هفتِ بیجار

    من مشکل بالایی رو حل کردم و کدش بصورت زیر شد :


    clc;
    clear;
    close all;


    alpha = 0.5;
    a = 0;
    k = 1;
    t = 10;
    h = 0.1;


    upper_band = round((t-a)/h);
    expr = (1./(h.^alpha))*symsum(((-1).^(k))*binomial(alpha,k)*f(t-k*h), k , 0 ,upper_band);




    f(t) = limit(expr,h,0)


    حالا خطایی که میده برای binomial هست.
    بصورت زیر :

    Undefined function 'binomial' for input arguments of type 'double'.


    Error in letnikov (line 12)
    expr = (1./(h.^alpha))*symsum(((-1).^(k))*binomial(alpha,k)*f(t-k*h), k , 0
    ,upper_band);

  35. #195

    نقل قول: هفتِ بیجار

    خطای قبلی رو هم برطرف کردم و کد جدید بصورت زیر شد:


    clc;
    clear;
    close all;


    alpha = 0.5;
    a = 0;
    k = 1;
    t = 10;
    h = 0.1;


    upper_band = round((t-a)/h);
    expr = (1./(h.^alpha))*symsum(((-1).^(k))*nchoosek(alpha,k)*f(t-k*h), k , 0 ,upper_band);




    f(t) = limit(expr,h,0)


    و الآن خطای جدید روی f هست.


    Undefined function 'f' for input arguments of type 'double'.


    Error in letnikov (line 12)
    expr = (1./(h.^alpha))*symsum(((-1).^(k))*nchoosek(alpha,k)*f(t-k*h), k , 0
    ,upper_band);

  36. #196

    نقل قول: هفتِ بیجار

    سلام دوستان
    کسی میدونه فرق machine learning با deep learning چیه؟؟؟
    و اینکه عملکرد کدوم بهتره؟
    آخرین ویرایش به وسیله coronaa : پنج شنبه 25 آذر 1395 در 20:17 عصر

  37. #197

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    سلام
    کسی هست بتونه این رابطه رو توی متلب کد بزنه یا حداقل معادلش رو توی زبانهای دیگه بگه چطوریه؟

    کسی نیست کمکم کنه؟؟؟

  38. #198
    کاربر تازه وارد آواتار meytim
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    30

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    خطای قبلی رو هم برطرف کردم و کد جدید بصورت زیر شد:


    clc;
    clear;
    close all;


    alpha = 0.5;
    a = 0;
    k = 1;
    t = 10;
    h = 0.1;


    upper_band = round((t-a)/h);
    expr = (1./(h.^alpha))*symsum(((-1).^(k))*nchoosek(alpha,k)*f(t-k*h), k , 0 ,upper_band);




    f(t) = limit(expr,h,0)


    و الآن خطای جدید روی f هست.


    Undefined function 'f' for input arguments of type 'double'.


    Error in letnikov (line 12)
    expr = (1./(h.^alpha))*symsum(((-1).^(k))*nchoosek(alpha,k)*f(t-k*h), k , 0
    ,upper_band);
    شما باید فایل رو به صورت تابع تعریف کنید و یکی از ورودیهای تابع رو همون تابع f تعریف کنید. بعدش قبل از فراخوانی، اون تابع f رو تعریف کنید. در این راه، نیاز میشه از تابع feval یا inline استفاده کنید.

  39. #199

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نقل قول نوشته شده توسط meytim مشاهده تاپیک
    شما باید فایل رو به صورت تابع تعریف کنید و یکی از ورودیهای تابع رو همون تابع f تعریف کنید. بعدش قبل از فراخوانی، اون تابع f رو تعریف کنید. در این راه، نیاز میشه از تابع feval یا inline استفاده کنید.
    سلام
    ببخشید. میشه بیشتر راهنمایی کنید؟
    من بصورت زیر نوشتم :




    function f = Letnikov(alpha)


    % alpha = 0.5;


    a = 0;
    k = 1;
    t = 10;
    h = 0.1;


    upper_band = round((t-a)/h);
    expr = (1./(h.^alpha))*symsum(((-1).^(k))*nchoosek(alpha,k)*f(t-k*h), k , 0 ,upper_band);




    f(t) = limit(expr,h,0)

  40. #200

    نقل قول: هفتِ بیجار

    با سلام خدمت دوستان.
    من یه جدولی دارم که 10 ستون اول مقادیر پارامترها و دو ستون آخر توابع هزینه هستن.
    میخوام توابع هزینه رو با نمودار Pareto رسم کنم. و بهترین تابع هزینه مشخص بشه.
    کسی هست بتونه راهنماییم کنه؟

صفحه 5 از 6 اولاول ... 3456 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •