صفحه 3 از 6 اولاول 12345 ... آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 235

نام تاپیک: هفتِ بیجار

  1. #81

    نقل قول: هفتِ بیجار

    من باید یه کدوم از این کامپایلرها رو برای متلب انتخاب کنم. آیا از نظر سرعت فرقی با هم دارن؟ کدومش در اجرا کردن سرعت بیشتری داره؟


    [1] Intel C++‎ 13.0 (with Microsoft Software Development Kit (SDK) linker)
    [2] Intel C++‎ 13.0 (with Microsoft Visual C++‎ 2010 linker)
    [3] Intel C++‎ 13.0 (with Microsoft Visual C++‎ 2012 linker)
    [4] Intel C++‎ 12.0 (with Microsoft Software Development Kit (SDK) linker)
    [5] Intel C++‎ 12.0 (with Microsoft Visual C++‎ 2008 SP1 linker)
    [6] Intel C++‎ 12.0 (with Microsoft Visual C++‎ 2010 linker)
    [7] Intel C++‎ 11.1 (with Microsoft Visual C++‎ 2008 SP1 linker)
    [8] Intel Visual Fortran 13 (with Microsoft Software Development Kit (SDK) linker)
    [9] Intel Visual Fortran 13.0 (with Microsoft Visual C++‎ 2010 linker)
    [10] Intel Visual Fortran 13.0 (with Microsoft Visual C++‎ 2012 linker)
    [11] Intel Visual Fortran 12 (with Microsoft Software Development Kit (SDK) linker)
    [12] Intel Visual Fortran 12.0 (with Microsoft Visual C++‎ 2008 SP1 linker)
    [13] Intel Visual Fortran 12.0 (with Microsoft Visual C++‎ 2008 Shell linker)
    [14] Intel Visual Fortran 12.0 (with Microsoft Visual C++‎ 2010 linker)
    [15] Intel Visual Fortran 11.1 (with Microsoft Visual C++‎ 2008 SP1 linker)
    [16] Intel Visual Fortran 11.1 (with Microsoft Visual C++‎ 2008 Shell linker)
    [17] Microsoft Software Development Kit (SDK) 7.1
    [18] Microsoft Visual C++‎ 2005 SP1
    [19] Microsoft Visual C++‎ 2008 SP1
    [20] Microsoft Visual C++‎ 2010
    [21] Microsoft Visual C++‎ 2012


  2. #82

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    من باید یه کدوم از این کامپایلرها رو برای متلب انتخاب کنم. آیا از نظر سرعت فرقی با هم دارن؟ کدومش در اجرا کردن سرعت بیشتری داره؟


    [1] Intel C++‎ 13.0 (with Microsoft Software Development Kit (SDK) linker)
    [2] Intel C++‎ 13.0 (with Microsoft Visual C++‎ 2010 linker)
    [3] Intel C++‎ 13.0 (with Microsoft Visual C++‎ 2012 linker)
    [4] Intel C++‎ 12.0 (with Microsoft Software Development Kit (SDK) linker)
    [5] Intel C++‎ 12.0 (with Microsoft Visual C++‎ 2008 SP1 linker)
    [6] Intel C++‎ 12.0 (with Microsoft Visual C++‎ 2010 linker)
    [7] Intel C++‎ 11.1 (with Microsoft Visual C++‎ 2008 SP1 linker)
    [8] Intel Visual Fortran 13 (with Microsoft Software Development Kit (SDK) linker)
    [9] Intel Visual Fortran 13.0 (with Microsoft Visual C++‎ 2010 linker)
    [10] Intel Visual Fortran 13.0 (with Microsoft Visual C++‎ 2012 linker)
    [11] Intel Visual Fortran 12 (with Microsoft Software Development Kit (SDK) linker)
    [12] Intel Visual Fortran 12.0 (with Microsoft Visual C++‎ 2008 SP1 linker)
    [13] Intel Visual Fortran 12.0 (with Microsoft Visual C++‎ 2008 Shell linker)
    [14] Intel Visual Fortran 12.0 (with Microsoft Visual C++‎ 2010 linker)
    [15] Intel Visual Fortran 11.1 (with Microsoft Visual C++‎ 2008 SP1 linker)
    [16] Intel Visual Fortran 11.1 (with Microsoft Visual C++‎ 2008 Shell linker)
    [17] Microsoft Software Development Kit (SDK) 7.1
    [18] Microsoft Visual C++‎ 2005 SP1
    [19] Microsoft Visual C++‎ 2008 SP1
    [20] Microsoft Visual C++‎ 2010
    [21] Microsoft Visual C++‎ 2012
    سلام
    همون visual C++‎ 2012 انتخاب کنید که فکر کنم دردسرش کمتر باشه و سرعت هم خوبه

  3. #83

    نقل قول: هفتِ بیجار

    سلام

    این یه سری نقاطی هست که رسم کردم.

    clc; clear ; close all;

    x=[-18 -16.17 -14.43 -12.6 -10.67 -9.005 -7.2 -5.461 -3.653 -1.844 0.03617 1.7 3.58 5.244 6.908 9 10.6 12.48 14.29 16.09 18;
    0 -0.7306 -1.507 -2.146 -2.922 -3.516 -4.008 -4.384 -4.658 -4.886 -4.932 -4.886 -4.703 -4.475 -4.064 -3.471 -2.968 -2.237 -1.553 -0.7306 0];
    plot(x(1,:),x(2,:))


    حالا چطوری میتونم در بیارم که مقدار y در نقطه x برابر با 5 چنده؟ یا هر مقدار دیگه!
    x مقادیر افقیه و y مقادیر عمودی.

  4. #84

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    سلام

    این یه سری نقاطی هست که رسم کردم.

    clc; clear ; close all;

    x=[-18 -16.17 -14.43 -12.6 -10.67 -9.005 -7.2 -5.461 -3.653 -1.844 0.03617 1.7 3.58 5.244 6.908 9 10.6 12.48 14.29 16.09 18;
    0 -0.7306 -1.507 -2.146 -2.922 -3.516 -4.008 -4.384 -4.658 -4.886 -4.932 -4.886 -4.703 -4.475 -4.064 -3.471 -2.968 -2.237 -1.553 -0.7306 0];
    plot(x(1,:),x(2,:))


    حالا چطوری میتونم در بیارم که مقدار y در نقطه x برابر با 5 چنده؟ یا هر مقدار دیگه!
    x مقادیر افقیه و y مقادیر عمودی.
    سلام
    از تابع interp1 استفاده کنید

  5. #85

    نقل قول: هفتِ بیجار

    ممنونم. یه چیز جدید یاد گرفتم :)

  6. #86

    نقل قول: هفتِ بیجار

    سلام
    من 10 تا فایل اکسل دارم که اعداد بصورت سطری هستن داخلش که میخوام همه رو با یه حلقه ی for بیارم توی متلب و سپس همه در یک آرایه و زیر هم قرار بگیرن. قسمت فراخوانی کدرو اینطوری نوشتم :

    for i=1:10

    p=xlsread('myfile (i).xlsx')

    end


    ولی i جایگزین نمیشه. با d% هم نشد. چطوریه؟

  7. #87

    نقل قول: هفتِ بیجار

    سلام
    این صورت بویسید
    p = xlsread(sprintf('myfile(%d).xlsx', i));

  8. #88

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    سلام
    این صورت بویسید
    p = xlsread(sprintf('myfile(%d).xlsx', i));
    حالا وقتی بخوام این فایل های فراخونی شده رو در یک آرایه قرار بدم چطوریه؟
    من بصورت زیر نوشتم ولی خطا میده :

    clc
    P =[ ];
    k=1;
    for i=1:10

    p(k) = xlsread(sprintf('myfile (%d).xlsx', i));

    k=k+1;
    end
    P=p

  9. #89

    نقل قول: هفتِ بیجار

    p(k,:)= xlsread(sprintf('myfile (%d).xlsx', i));

  10. #90

    نقل قول: هفتِ بیجار

    سلام

    در مورد کامپایلری که گفتید رونصب کردم ولی میخوام به متلب معرفی کنم نمیشناسه و میگه باید the Microsoft Windows Software
    Development Kit (SDK) رو نصب کنی. یه مدل رو دانلود کردم ولی درست نشد.
    مراحلش به این صورته :

    >> mex -setup

    Welcome to mex -setup. This utility will help you set up
    a default compiler. For a list of supported compilers, see
    http://www.mathworks.com/support/com...13a/win64.html

    Please choose your compiler for building MEX-files:

    Would you like mex to locate installed compilers [y]/n? n

    Select a compiler:
    [1] Intel C++‎‎‎‎‎‎‎ 13.0 (with Microsoft Software Development Kit (SDK) linker)
    [2] Intel C++‎‎‎‎‎‎‎ 13.0 (with Microsoft Visual C++‎‎‎‎‎‎‎ 2010 linker)
    [3] Intel C++‎‎‎‎‎‎‎ 13.0 (with Microsoft Visual C++‎‎‎‎‎‎‎ 2012 linker)
    [4] Intel C++‎‎‎‎‎‎‎ 12.0 (with Microsoft Software Development Kit (SDK) linker)
    [5] Intel C++‎‎‎‎‎‎‎ 12.0 (with Microsoft Visual C++‎‎‎‎‎‎‎ 2008 SP1 linker)
    [6] Intel C++‎‎‎‎‎‎‎ 12.0 (with Microsoft Visual C++‎‎‎‎‎‎‎ 2010 linker)
    [7] Intel C++‎‎‎‎‎‎‎ 11.1 (with Microsoft Visual C++‎‎‎‎‎‎‎ 2008 SP1 linker)
    [8] Intel Visual Fortran 13 (with Microsoft Software Development Kit (SDK) linker)
    [9] Intel Visual Fortran 13.0 (with Microsoft Visual C++‎‎‎‎‎‎‎ 2010 linker)
    [10] Intel Visual Fortran 13.0 (with Microsoft Visual C++‎‎‎‎‎‎‎ 2012 linker)
    [11] Intel Visual Fortran 12 (with Microsoft Software Development Kit (SDK) linker)
    [12] Intel Visual Fortran 12.0 (with Microsoft Visual C++‎‎‎‎‎‎‎ 2008 SP1 linker)
    [13] Intel Visual Fortran 12.0 (with Microsoft Visual C++‎‎‎‎‎‎‎ 2008 Shell linker)
    [14] Intel Visual Fortran 12.0 (with Microsoft Visual C++‎‎‎‎‎‎‎ 2010 linker)
    [15] Intel Visual Fortran 11.1 (with Microsoft Visual C++‎‎‎‎‎‎‎ 2008 SP1 linker)
    [16] Intel Visual Fortran 11.1 (with Microsoft Visual C++‎‎‎‎‎‎‎ 2008 Shell linker)
    [17] Microsoft Software Development Kit (SDK) 7.1
    [18] Microsoft Visual C++‎‎‎‎‎‎‎ 2005 SP1
    [19] Microsoft Visual C++‎‎‎‎‎‎‎ 2008 SP1
    [20] Microsoft Visual C++‎‎‎‎‎‎‎ 2010
    [21] Microsoft Visual C++‎‎‎‎‎‎‎ 2012

    [0] None

    Compiler: 21
    Warning: The default location for Microsoft Visual C++‎‎‎‎‎‎‎ 2012 compiler is:
    "C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 11.0"
    but either that directory does not exist or the configuration
    is invalid.

    Use C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 11.0 anyway [y]/n? y
    Please verify your choices:

    Compiler: Microsoft Visual C++‎‎‎‎‎‎‎ 2012
    Location: C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 11.0

    Are these correct [y]/n? y

    ************************************************** ***************************
    Error: Microsoft Visual C++‎‎‎‎‎‎‎ 2012 requires the Microsoft Windows Software
    Development Kit (SDK), but the SDK cannot be found. Examine your
    Microsoft Visual C++‎‎‎‎‎‎‎ 2012 installation.
    ************************************************** ***************************

    Error using mex (line 206)
    Unable to complete successfully.

    >>


    شما میتونید لینکی از SDK بذارید تا دانلود کنم؟
    یا یه راه حلی بدین.
    تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله coronaa : شنبه 29 فروردین 1394 در 18:49 عصر

  11. #91

    نقل قول: هفتِ بیجار

    سلام
    شاید ویژوال ++C را کامل نصب نکردید وگرنه فکر کنم sdk با اون نصب میشه
    اینجا هم لینک sdk هست:
    https://msdn.microsoft.com/en-us/win.../hh852363.aspx
    فکر کنم نصب آنلاین هست

  12. #92

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    سلام
    شاید ویژوال ++C را کامل نصب نکردید وگرنه فکر کنم sdk با اون نصب میشه
    اینجا هم لینک sdk هست:
    https://msdn.microsoft.com/en-us/win.../hh852363.aspx
    فکر کنم نصب آنلاین هست
    نمیدونم!
    من امروز sdk رو بصورت آنلاین داشتم نصب میکردم. دیدم اصلاً جلویی نمیره. قطعش کردم.
    من واسه ویندوز 7 داشتم نصب میکردم.

  13. #93

    نقل قول: هفتِ بیجار

    داخل ویژوال استادیو باید sdk باشه یه بار دیگه کامل نصب کنید

  14. #94

    نقل قول: هفتِ بیجار

    این لینکی که گذاشتم الآن توش sdk هست؟؟؟

    ----

    جدا نمیشه پیدا کرد؟ این حجمش زیاده!

    من این ++C رو نصب کرده بودم :

    aa.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله محمد آشتیانی : یک شنبه 30 فروردین 1394 در 14:17 عصر

  15. #95

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    این لینکی که گذاشتم الآن توش sdk هست؟؟؟

    http://ariadl.com/2266-دانلود-نرم-اف...ک-شده.html

    جدا نمیشه پیدا کرد؟ این حجمش زیاده!

    من این ++C رو نصب کرده بودم :

    aa.jpg
    شما اصلا ویژوال سی پلاس پلاس نصب نکردید!
    این نسخه رایگان برنامه به همراه sdk و بدون کرک و ویروس هست حدود 600 مگ
    http://www.microsoft.com/en-us/downl....aspx?id=34673
    اگه نمیشه دانلود کرد هر جا برید میتونید سی دی برنامه را گیر بیارید

  16. #96

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    شما اصلا ویژوال سی پلاس پلاس نصب نکردید!
    این نسخه رایگان برنامه به همراه sdk و بدون کرک و ویروس هست حدود 600 مگ
    http://www.microsoft.com/en-us/downl....aspx?id=34673
    اگه نمیشه دانلود کرد هر جا برید میتونید سی دی برنامه را گیر بیارید
    نصبش کردم. فولدر sdk ساخته شد ولی داخلش خالیه!
    و متلب همچنان میگه sdk وجود نداره.

    vvv.jpg

  17. #97

    نقل قول: هفتِ بیجار

    در سایت زیر
    http://blog.airesoft.co.uk/2014/05/windows-sdk-8-1-iso
    شما فایل
    http://www.airesoft.co.uk/files/DLIsos.zip
    را دانلود کنید داخلش فایل Win8SDKFiles.txt هست که لینک تمام فایلهای sdk داخلشه
    این لینکها را بدید به دانلود منیجر و همه داخل یه فولدر خاص دانلود بشن
    بعد فایل sdksetup.exe را اجرا کنید تا sdk نصب بشه

  18. #98

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    در سایت زیر
    http://blog.airesoft.co.uk/2014/05/windows-sdk-8-1-iso
    شما فایل
    http://www.airesoft.co.uk/files/DLIsos.zip
    را دانلود کنید داخلش فایل Win8SDKFiles.txt هست که لینک تمام فایلهای sdk داخلشه
    این لینکها را بدید به دانلود منیجر و همه داخل یه فولدر خاص دانلود بشن
    بعد فایل sdksetup.exe را اجرا کنید تا sdk نصب بشه
    سیستمی که دارم روش کار میکنم وینوز 7 نصبه. نکنه اونی هم که دانلود کردم واسه ویندوز 8 بود!؟؟

  19. #99

    نقل قول: هفتِ بیجار

    اشکال نداره sdk8 برای ویندوز 7 هم کار می کنه

  20. #100

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    اشکال نداره sdk8 برای ویندوز 7 هم کار می کنه
    دستت درد نکنه. خیلی زحمت کشیدی مهندس.
    حجم کلیش حدوداً چقدر میشه؟ جایی نوشته نیست؟

  21. #101

    نقل قول: هفتِ بیجار

    فکر کنم 300 مگ

  22. #102

    نقل قول: هفتِ بیجار

    سلام

    میدونید برای رسم این نوع تصویر از چه دستوری باید استفاده کنم؟
    با plot3 که اینطوری طبقه طبقه در نمیاد! دستور خاصی داره؟؟؟



  23. #103

    نقل قول: هفتِ بیجار

    سلام، داده های شما به چه صورت هست؟

  24. #104

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    سلام، داده های شما به چه صورت هست؟
    چطوری نشون بدم؟
    مثلاً سه تا پارامتر دارم که هر کدوم 11000 تا عدد هستن بین 0 تا 100

    یکیش رو پلات کردم :

  25. #105

    نقل قول: هفتِ بیجار

    شما لازمه ابتدا تولباکس geom3d را از این سایت دریافت کنید:
    http://www.mathworks.com/matlabcentr...e/24484-geom3d
    این تابع برای ترسیم استفاده کنید:

    function plotSlices(NODES, level)
    FACES = minConvexHull(NODES);
    figure, hold on;
    for i = level
    PLANE = createPlane([0 0 i],[0 1 i], [ 1 1 i]) ;
    SLICE = polyhedronSlice(NODES, FACES, PLANE);
    fillPolygon3d(SLICE);
    end
    end

    این هم نحوه استفاده

    NODES = randn(50, 3);
    plotSlices(NODES, (-1:1))

    NODES که نقاط شماست و level هم که ارتفاع سطوحی هست که می خواد رسم بشه

  26. #106

    نقل قول: هفتِ بیجار

    سلام
    دستت درد نکنه. نصبش کردم.
    کد شما رو هم اجرا کردم ولی چرا سه بعدی نشون نمیده؟؟؟


  27. #107

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    سلام
    دستت درد نکنه. نصبش کردم.
    کد شما رو هم اجرا کردم ولی چرا سه بعدی نشون نمیده؟؟؟

    خب توی متلب ابزار برای چرخش نمودار باید باشه از توی منوها پیدا کنید وقتی با ماوس روی تصویر می کشید باید بچرخه من توی اکتاو به راحتی شکل را به صورت سه بعدی می چرخونم

  28. #108

    نقل قول: هفتِ بیجار

    باشه امتحان میکنم.
    فعلن شبیه سازیم در حال اجراست که حدود 18 ساعت طول میکشه :)
    بعد از اون تستش میکنم.
    بازم ممنونم.

  29. #109

    نقل قول: هفتِ بیجار

    سلام
    آقا من کد رو با داده های خودم اجرا کردم ولی خطا میده.
    من سه پارامتر Kp1 , Ki1 , Kd1 دارم که هر کدوم 10857 نقطه دارند و همچنین همه بین 0 تا 100 رنجشون هست. به صورت زیر نوشتم :

    load Data_Conventional

    Kp1 = kp1co;
    Ki1 = ki1co;
    Kd1 = kd1co;

    NODES = [Kp1 Ki1 Kd1];
    plotSlices(NODES, (0:100))


    با داده های شما اجرامیکنم پلات میکنه. ولی با داده های خودم نه. خطاش به این صورته :

    ??? Attempted to access px(1); index out of bounds because numel(px)=0.

    Error in ==> fillPolygon3d at 71
    px = [px; px(1)];

    Error in ==> plotSlices at 7
    fillPolygon3d(SLICE);

    Error in ==> plottt3d at 10
    plotSlices(NODES, (0:100))

  30. #110

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نمیدونم دقیقا مشکل کجاست ولی سعی کنید تعداد level ها را کم کنید مثلا
    10:10:90

  31. #111

    نقل قول: هفتِ بیجار

    تعداد level چه تاثیری داره و اون عکس اصلی که گذاشتم اصلن چطوری میشه فهمید که اعدا kp , ki , kd نهایتن به چه عددی ختم شد؟
    چون با گذشت زمان این سه تا پارامتر هر کدوم به سمت یک عدد ثابتی میل می کنن.

  32. #112

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    تعداد level چه تاثیری داره و اون عکس اصلی که گذاشتم اصلن چطوری میشه فهمید که اعدا kp , ki , kd نهایتن به چه عددی ختم شد؟
    چون با گذشت زمان این سه تا پارامتر هر کدوم به سمت یک عدد ثابتی میل می کنن.
    از minو max می تونید بفهمید محدوده این متغیرها چی هستند
    این دستور هم خوبه:

    FACES = minConvexHull(NODES);
    drawMesh(NODES,FACES)

  33. #113

    نقل قول: هفتِ بیجار

    از minو max می تونید بفهمید محدوده این متغیرها چی هستند
    منظورم از روی نمودار بود!

    این دستور هم خوبه:

    FACES = minConvexHull(NODES);
    drawMesh(NODES,FACES)
    این شکلش بصورت زیر شد ولی خب از روی نمودار چطوری میشه فهمید پارامتراش از چند به چند رفتن؟؟؟


    میشه شما هم نموداری که با اوکتاو پلات میکنید رو نشون بدین؟ (با دستور اولی)

  34. #114

    نقل قول: هفتِ بیجار

    توی اکتاو تابع fillPolygon3d کار نمی کنه و مجبورم به جای اون از drawPolygon3d استفاده کنم که چندضلعی تو خالی ایجاد میشه
    اولی شکل سه بعدی
    دومی پولیگونهای چند طبقه
    و سومی ترکیب اون دو تا
    http://www.sharefile.ir/uploads/1430785334.png
    http://www.sharefile.ir/uploads/1430821213.png
    http://www.sharefile.ir/uploads/1430816215.png

    از شکل این جور متوجه میشم که داده های شما outlier داره بهتره نقاط را به این صورت پلات کنید
    plot3(NODES(:,1),NODES(:,2),NODES(:,3),'*')

    که همچین شکلی ایجاد می شه:
    http://www.sharefile.ir/uploads/1430829270.png

  35. #115

    نقل قول: هفتِ بیجار

    داده های من outlier نداره. همونیه که توی پست 104 گذاشتم.
    ضمن اینکه من اصلن این شکل ها رو نمیخواستم. همونی که توی پست 102 گذاشتم رو میخواستم. ولی شکل دوم شما یکمی شبیه هست. اگه نمیشه که دیگه بیخیال شید تا وقت شما هم گرفته نشه.

  36. #116

    نقل قول: هفتِ بیجار

    الان من نمیدونم مشکل چیه با مثال و شکل هم برای شما گذاشتم اگه تو متلب جواب نمیده تقصیر من نیست

  37. #117

    نقل قول: هفتِ بیجار

    سلام
    مهندس اینو میشه توی اکتاو اجرا کنید؟
    توی متلب که خطا میده.

    Kp1 =0:60 ;
    Ki1 =0:200 ;
    Kd1 =0:1000 ;

    NODES = [Kp1 Ki1 Kd1];
    figure
    plotSlices(NODES, 9 )

  38. #118

    نقل قول: هفتِ بیجار

    اینجور که نمیشه آرایه درست کرد باید سه تا ستون هم اندازه داشته باشه
    اون پست قبلی را که گفتم با try انجام بدید اگه ارور داد از ارور صرفنظر کنه

    NODES = randn(50, 3);
    try
    plotSlices(NODES, (-1:1))
    catch
    end

  39. #119

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    اینجور که نمیشه آرایه درست کرد باید سه تا ستون هم اندازه داشته باشه

    اون پست قبلی را که گفتم با try انجام بدید اگه ارور داد از ارور صرفنظر کنه

    NODES = randn(50, 3);
    try
    plotSlices(NODES, (-1:1))
    catch
    end
    اون برنامه قبلی شما که اجرا میشه. عکسش رو توی پست 106 گذاشته بودم.
    من مشکلم اینه که چرا با داده های خودم پلات نمیشه. داده ها رو بصورت ستونی درست کردم و هم اندازه هم هستن :

    Kp =linspace(0,60,50)';
    Ki =linspace(0,200,50)';
    Kd =linspace(0,1000,50)';
    % -----------------

    NODES = [Kp Ki Kd];
    plotSlices(NODES,(-1:1))

  40. #120

    نقل قول: هفتِ بیجار

    نقل قول نوشته شده توسط coronaa مشاهده تاپیک
    اون برنامه قبلی شما که اجرا میشه. عکسش رو توی پست 106 گذاشته بودم.
    من مشکلم اینه که چرا با داده های خودم پلات نمیشه. داده ها رو بصورت ستونی درست کردم و هم اندازه هم هستن :

    Kp =linspace(0,60,50)';
    Ki =linspace(0,200,50)';
    Kd =linspace(0,1000,50)';
    % -----------------

    NODES = [Kp Ki Kd];
    plotSlices(NODES,(-1:1))
    آخه این که مختصات یک خط سه بعدیه نه یک حجم سه بعدی! باز هم دوباره میگم اگه شما با داده های اصلی که دارید کار می کنید از try استفاده کنید دیگه ارور نمیده

صفحه 3 از 6 اولاول 12345 ... آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •