نمایش نتایج 1 تا 26 از 26

نام تاپیک: این ارور رو چی کار کنم؟

  1. #1

    این ارور رو چی کار کنم؟

    سلام
    ببخشید میدونم خیلی مسیله ساده ایه ولی به مشکل برخوردم اگر میشه جواب منو بدید.
    ارتباط با پایگاه داده برقرار میشه ولی ارور میده نمیدونم چه کارش کنم.
    01-15-2015 07-12-07 ب-ظ.png
    اگر راهنماییم کنید ممنون میشم

  2. #2

    نقل قول: این ارور رو چی کار کنم؟

    چرا هیشکی جواب نمیده؟
    یکی به دادم برسه هر کاری میکنم گیر داده ول کن نیست

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Alfred188
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    288

    نقل قول: این ارور رو چی کار کنم؟

    سلام، به گمونم مشکل از کانکشن استرینگ باشه!
    ارور هم داره میگه یه فایل با همین اسم موجوده یا فایل مورد نظرتون مشکلی داره!
    آیا شما دیتابیس رو ساختید و یک کپی ازون رو کنار برنامتون قرار دادید؟ اگه آره، احتمالا برا همینه که گیر داده!

  4. #4

    نقل قول: این ارور رو چی کار کنم؟

    مرسی بله کانکشن مشکل داره ولی من تو پوشه bin\dibug ذخیره کردم که در حالت معمول فک میکنم یه نسخه از برنامه اصلی با نام پروژه کنارشه ولی من نساختمش خود ویژوال استودیو ساخته.
    روی پوشه اصلی هم که پروژه هست پایگاه داده نیست

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: این ارور رو چی کار کنم؟

    سلام ، دوست عزیز ایراد کار از کانکشن استرینگتون هست مسیرش رو نمیتونه تشخیص بده به این تایپیک سر بزن توضیح دادم چجور کانکشن استرینگ ایجاد کنی یکی از دوستان هم تقریبا همین مشکل رو داشت

  6. #6

    نقل قول: این ارور رو چی کار کنم؟

    ممنونم چشم حتما چک میکنم.

  7. #7

    نقل قول: این ارور رو چی کار کنم؟

    ببخشید

    من قبل یه پایگاه داده با جداولی باهمین نام درست کردم احنمال داره مال اون باشه؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mrprestige
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    646

    نقل قول: این ارور رو چی کار کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط mahdieh74 مشاهده تاپیک
    ببخشید

    من قبل یه پایگاه داده با جداولی باهمین نام درست کردم احنمال داره مال اون باشه؟
    نه اصلا من که این احتمال رو نمیدم از این باشه . اگه اون روشی که عرض کردم رو انجام بدید ان شاا.. جواب میگیری چون اصلا متن کانکشن استرینگتون بنظرم اشتباهه و برنامه هم از آدرس غلط ایراد میگیره .

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: این ارور رو چی کار کنم؟

    سلام میشه خط مربوط به کانکشن را بزارید؟

  10. #10

    نقل قول: این ارور رو چی کار کنم؟

    SqlConnection con = new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename="+Application .StartupPath+@";Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True");
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select * from dars",con);
    DataTable dt=new DataTable();
    con.Open();
    da.Fill(dt);
    con.Close();
    dataGridView1.DataSource = dt;

  11. #11

    نقل قول: این ارور رو چی کار کنم؟

    01-15-2015 09-28-13 ب-ظ.pngعکس کدام رو گذاشتم.

  12. #12

    نقل قول: این ارور رو چی کار کنم؟

    من قبلا هم با همین کد نوشتم برنامه مشکلی نمیگرفت نمی دونم البته شایدم اشتباه از کدام باشه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: این ارور رو چی کار کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط mahdieh74 مشاهده تاپیک
    عکس کدام رو گذاشتم.
    رشته اتصال به پوشه rootاشاره داره اما انگار یادتون رفته نام فایل دیتابیس رو بنویسین

                SqlConnection con = new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=" + Application.StartupPath + @"/نام فایل.mdf"";Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True");
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select * from dars", con);
    DataTable dt = new DataTable();
    con.Open();
    da.Fill(dt);
    con.Close();
    dataGridView1.DataSource = dt;

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: این ارور رو چی کار کنم؟

    راستش زیاد با SQLEXPRESS کار نکردم ولی اسم دیتا بیست و رو کجا نوشتی؟؟

  15. #15

    نقل قول: این ارور رو چی کار کنم؟

    SqlConnection con = new SqlConnection(@"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename="+Application .StartupPath+@";Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True");

    از کد +Application.StartupPath+ استفاده کردم تا با جابجایی مشکلی پیش نیاد

  16. #16

    نقل قول: این ارور رو چی کار کنم؟

    با نام فایل هم امتحان کردم البته جواب نداد

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: این ارور رو چی کار کنم؟

    اینجوری بنویس


    string connection = "Data Source=.;Initial Catalog=name_file_dataBase;Integrated Security=True";


    چه خطایی میده اگر با نام بانک تست کردید؟

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: این ارور رو چی کار کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط mahdieh74 مشاهده تاپیک
    با نام فایل هم امتحان کردم البته جواب نداد
    اگه اطمینان دارین فایل بانک رو توی پوشه debug قرار دادین اینطوری بنویسین؟

      SqlConnection con = new SqlConnection( @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector  y|\نام فایل.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True";);
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select * from dars", con);
    DataTable dt = new DataTable();
    con.Open();
    da.Fill(dt);
    con.Close();
    dataGridView1.DataSource = dt;

  19. #19

    نقل قول: این ارور رو چی کار کنم؟

    واااااااااااای به کمک دوستان ارور اولش برطرف شد
    ولی شرمنده دچار دو تا ارور دیگه شدم...
    01-15-2015 09-57-03 ب-ظ.png
    01-15-2015 09-58-46 ب-ظ.png

  20. #20

    نقل قول: این ارور رو چی کار کنم؟

    ببخشیدا میدونم خستتون کردم ولی واقعا نمیدونم چیکارش کنم

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: این ارور رو چی کار کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط mahdieh74 مشاهده تاپیک
    ببخشیدا میدونم خستتون کردم ولی واقعا نمیدونم چیکارش کنم
    اگه پروژه تون حجمش کمه آپلود کنین

  22. #22

    نقل قول: این ارور رو چی کار کنم؟

    بله حجمش خیلی کمه اوایل برنامم به مشکل خوردم.
    فقط مشکلی که هست من تازه وارد این سایت شدم زیاد وارد نیستم همینجا میتونم آپلود کنم؟

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: این ارور رو چی کار کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط mahdieh74 مشاهده تاپیک
    بله حجمش خیلی کمه اوایل برنامم به مشکل خوردم.
    فقط مشکلی که هست من تازه وارد این سایت شدم زیاد وارد نیستم همینجا میتونم آپلود کنم؟
    حالت پشرفته رو بزن و فایل زیب رو ضمیمه پست کنین

    Untitled.jpg

  24. #24

    نقل قول: این ارور رو چی کار کنم؟

    WindowsFormsApplication1.zip
    ببخشید فایل رو گذاشتم.

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: این ارور رو چی کار کنم؟

    ببخشید فایل رو گذاشتم.
    .................................................. ...

      string ConnString = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector  y|\university.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True";
    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {

    SqlConnection con = new SqlConnection(ConnString);
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter("select * from dars",con);
    DataTable dt=new DataTable();
    con.Open();
    da.Fill(dt);
    con.Close();
    dataGridView1.DataSource = dt;



    }
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  26. #26

    نقل قول: این ارور رو چی کار کنم؟

    وای
    یه دنیا ممنونم ازتون.
    خدا خیرتون بده واقعا نجاتم دادین.ببخشید خیلی وقتتون رو گرفتم.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 25 آذر 1391, 21:14 عصر
  2. سوال: با این error عجیب چی کار کنم؟
    نوشته شده توسط f.nabavi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 18
    آخرین پست: چهارشنبه 22 آبان 1387, 10:59 صبح
  3. با این errorتو نصب fast report چی کار کنم؟
    نوشته شده توسط taha2005 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 13 مهر 1387, 08:20 صبح
  4. با این Error مسخره چی کار کنم؟
    نوشته شده توسط Rocker در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 01 آبان 1386, 22:02 عصر
  5. با این errorچی کار کنم؟
    نوشته شده توسط taha2005 در بخش MySQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 22 مرداد 1385, 14:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •